Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 19240, 20

Сьогодні губернатор Закарпаття Лунченко назве імена шістьох голів РДА

У середу, 7 травня,   голова обласної державної адміністрації Валерій Лунченко вручить розпорядження в. о. Президента України Олександра Турчинова про призначення шістьом новопризначеним керівникам РДА.

Активісти просять губернатора Лунченка перевірити закарпатських люстраторів на детекторі брехні

Закарпатських люстраторів хочуть перевіряти на детекторі брехні. Таку пропозицію висловили громадські активісти під час зустрічі з губернатором Закарпаття Валерієм Лунченком.

20-річний водій наїхав на 12-річного велосипедиста у Закарпатті

Днями, на Рахівщині у селі Чорна Тиса, сталося ДТП за участі 20-річного водія.

Понад 45 тисяч гривень заплатять закарпатські лісивники після позапланових перевірок

У ході здійснення державного нагляду (контролю) виявлено порушення вимог природоохоронного законодавства, а саме незаконна рубка дерев на лісосіках, пошкодження дерев до ступеня припинення   росту, незадовільне та несвоєчасне очищення місць рубок від порубкових залишків.

У 2014 році закарпатці одержали 8990 електронних ключів

Саме таку кількість посилених сертифікатів відкритих електронних ключів отримали платники податків у період січень-квітень 2014 року у акредитованих Центрах сертифікації ключів при Головному управлінні Міндоходів у Закарпатській області.

Ужгородська міськрада, скоротивши соцвиплати, виділить більше грошей на ліки

На останній сесії міської ради ухвалили рішення про скорочення видатків бюджету на цілий ряд програм.

Міндоходів закликає ужгородців зберігати документи 1095 днів

Фахівці ДПІ у м.Ужгороді звертають увагу, що строк зберігання документів, пов’язаних з обчисленням і сплатою податків і зборів, становить 1095 днів.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі середа, 7 травня. Намагайтеся не нудьгувати на робочому місці вже зранку, заряджайтеся ароматною кавою і сміливо розпочинайте новий день. Нехай оточення сприяє вашому успіху, а весь негатив ховається перед вашою чарівною усмішкою. Гарної середи!

У Закарпатській ОДА говорили про інформаційну безпеку

У вівторок, 6 травня, в Закарпатській облдержадміністрації за ініціативи Інституту політичної регіоналістики УжНУ та управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА відбувся «круглий стіл» на тему: «Захист інформаційного простору – складова національної безпеки України».

Закарпаття: цього року планують оздоровити майже 40 тисяч дітей

У вівторок, 6 травня, під головуванням першого заступника голови обласної державної адміністрації Андрія Сербайла відбулася нарада з питань організації та проведення оздоровчої кампанії у 2014 році. Участь у ній взяли керівники структурних підрозділів обласної державної адміністрації, обласних установ та організацій.

Кінологічна команда Чопської митниці посіла третє місце в Україні

– Протягом чотирьох місяців поточного року при залученні кінологічних команд Чопської митниці Міндоходів всього було проведено 21 821 огляд, з них 12 476 – перевірка автотранспортних засобів, залізничних потягів та вагонів, контейнерів, повітряних суден, міжнародних поштових відправлень та кур’єрської пошти, а також понад 9,3 тис. оглядів місць багажу, вантажу, ручної поклажі, особистих речей, – розповідає   Олександр Семаль, начальник відділу кінологічного забезпечення управління боротьби з контрабандою та митними правопорушеннями Чопської митниці Міндоходів.

На Закарпатті   весна — гаряча пора для піротехніків ДСНС


З приходом справжнього весняного тепла на Закарпатті значно збільшується кількість викликів групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС у області. Зазвичай, повідомлення про вибухонебезпечні знахідки надходять від громадян, які, копирсаючись у землі чи відпочиваючи на природі, часто-густо натрапляють на боєприпаси, що залишились на згадку від минулих війн.

Понад 400 бізнесменів-закарпатців прозвітували через «Електронний кабінет»

Саме стільки платників Закарпаття подали податкову звітність через персональне автоматизоване робоче місце – «Електронний кабінет платника податків» з початку 2014 року.

Футбол. Стартував чемпіонат та першість Ужгородського району

У Вищій лізі центральним матчем вважався поєдинок «Оноківці» – «В.Лази». Матч був напруженим, але не виявив переможця. У підсумку бойова нічия — 3:3. Не менше експресії було і в поєдинках у Сторожниці, Невицькому та Есені.

У другому турі Чемпіонату Берегівщини "Берегвідейк" здобуває другу перемогу

У рамках другого туру чемпіонату Берегівського району "Берегово" на виїзді перемогло ФК «Попово» - 2:0.

Вперше за останні 10 років в Мукачеві відбувся турнір із волейболу (Відео)

10 команд вирішили поборотися за звання кращих у місті. Серед спортсменів різної вікової категорії і дівчата, за всіх активно вболівали колеги, друзі та рідні. У фіналі змагань ВК "Мукачево" переміг "Старт".

У Карпатах постраждали групи туристів

За останню добу одразу декільком туристичним групам, що мандрували Карпатами, знадобилася допомога закарпатських рятувальників.

У їдальні УжНУ буде фонтан, готуватимуть смузі й мохіто під лаунж (ОГЛЯД+ФОТО)

Оновлене кафе у головному корпусі найбільшого вузу краю: синтез стилю у інтер’єрі та стравах.

Гандбол. Переможець Карпатської ліги ГК "Медве"

3 травня в Ужгороді, завершились змагання з гандболу серед чоловічих команд в рамках ЗУГЛ "Карпатська ліга".

В 3-му турі ЧУ з регбі-15 УЖНУ крупно програє "Роланду"

Відбулися матчі 3-го туру чемпіонату України з регбі-15, в підгрупі «Захід».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат