Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 19220, 20

Футбол. "Говерла" - "Дніпро" - 0:2 (Фоторепортаж)

Пропонуємо фоторепортаж учорашнього матчу, який відбувся в Ужгороді. Фото Яноша Немеша.

Прокуратура наполягає, що не тисне на угорськомовних закарпатців, натомість захищає всіх від чиновни

Прокуратура захищає закарпатців від корупційних дій посадовців державних органів.

Білий дім просять визнати Росію державою-спонсором тероризму

На сайті Білого дому з’явилася петиція із закликом до Вашингтона визнати Росію державою, що спонсорую тероризм.
Збір підписів під петицією було започатковано 23 квітня.

Ужгородські пільговики і збитки перевізників

24 квітня у Новому районі Ужгорода відбулися громадські слухання щодо якості послуг, культури перевезення та доцільності підвищення оплати за проїзд у громадському транспорті міста, повідомляє прес-служба міськради.

В Управлінні ДСНС України у Закарпатській області відбувся мітинг-реквієм героям Чорнобиля

Двадцять вісім років тому вся наша планета здригнулася від чорнобильського вибуху. На долю українського народу випало жорстоке випробування. Нечуване, небачене, невідоме і самій матінці-історії.

Андрій Сербайло зустрівся із представником Агентства США з міжнародного розвитку

У п’ятницю, 25 квітня, в.о. голови Закарпатської обласної державної адміністрації Андрій Сербайло зустрівся із заступником директора відділу економічного зростання Агентства США з міжнародного розвитку Майклом Торреано.

У Закарпатті відкриють новий басейн з джакузі, де прийматимуть ванну з самогоном (ФОТО)

В Ужгородському прес-клубі відбулося засідання, головною темою якого стало проведення на Закарпатті Чемпіонату Бограчу та можливості для відпочинку туристів у непростий для рекреаційної галузі краю час.

Офіційна відповідь начальника виконавчої служби Панової люстраційному комітетові

Офіційна позиція начальника   управління Державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Закарпатській області Н. Панової стосовно висновку   Громадського люстраційного комітету в Закарпатській області

Ужгородські школярі змагалися у багатоборствах (ФОТО)

Вчора, 24 квітня,   ЗОШ №15 приймала змаганя третього дня відбіркового туру першості міста із силового багатоборства серед шкіл міста.

Медики обговорили, як розвиватиметься сімейна медицина у Закарпатті (ФОТО, ВІДЕО)

Понад 700 фахівців сімейної медицини з усієї України зібрала міжнародна наукова-практична конференція «Актуальні питання скринінгу та профілактики захворювань у практиці сімейного лікаря», що днями проходила   в Ужгороді.

Закарпатгаз списує на закарпатців тисячі кубів газу (ФОТО)

На Іршавщині працівники газового господарства   під приводом заміни лічильника, списують на людей тисячі кубиків газу. Про це на адресу РІО написав мешканець Іршавського району Михайло Черничко. Також він надіслав знімки.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 25 квітня. Прокидайтеся у доброму гуморі й розпочинайте день з корисних справ. Нехай небажані люди чи неприємні миті не псують вашого настрою наприкінці тижня. Заряджайтеся горнятком ароматної кави, додавайте до нього улюблених солодощів, і нехай усе задумане вдається. Вдалої п’ятниці й хорошого релаксу на вихідних!

«Олімпійське лелеченя» запрошує

26 квітня в ужгородському спорткомплексі «Юність» пройде традиційний (ІІІ-й обласний фінальний етап) Всеукраїнський спортивно-масовий захід серед дітей «Олімпійське лелеченя», присвячений 120-річчю відродження Сучасних олімпійських ігор. Початок урочистого відкриття о 11.00.

Силове багатоборство.   ЗОШ №7 лідирує в командному заліку   відбіркового туру першості Ужгорода (Фото

23 квітня на на території ЗОШ №7 відбулися змагання другого дня відбіркового туру першості міста із силового багатоборства серед шкіл міста. Змагалися команди ЗОШ № 10 ( ім. Дойко габора), Зош № 11 ( БПЛ «Інтелект»), ЗОШ № 16 та команда господарів, ЗОШ № 7.

Не стало Ю. І. Чиркова

Напередодні Великого Дня, найбільшого християнського свята «Великодня», на 67-му році життя перестало битися серце у знаного не тільки у краї, але й за його межами футболіста й тренера, люблячого чоловіка, турботливого батька і дбайливого дідуся, гарного і надійного для багатьох із нас друга і партнера Юрія Івановича Чиркова.   Це непоправна втрата для нас усіх сталася 19 квітня.    

Пиво «Львівське» привітає рідний Львів з Днем міста

4 травня 2014 року стародавній Львів відзначить своє 758-річчя. За доброю традицією «Львівське», перше українське пиво, привітає рідне місто, провівши масштабний захід під назвою «Роберт Домс. Життя, присвячене Львову», у рамках якого буде представлений вражаючий музичний перформанс.  

Футбол. "Говерла" програє "Дніпру" (Відео)

Гості забили два голи, відзначилися коноплянка та Матеус.

Закарпатці «пульсують» до Міндоходів

З початку року на сервіс «Пульс Міндоходів» надійшло 43 звернення від громадян та суб’єктів господарювання Закарпатської області. Більшість звернень стосувалися питань митного оформлення, звітності та реєстрації накладних, корупційних дій та роботи органів Міндоходів. У всебічності й оперативності реагування на повідомлення переконався кожен заявник, адже йому персонально повідомили про вжиті заходи та вирішення порушеного питання.

МНС нагадує про небезпеку лісових пожеж

За кілька годин неконтрольована пожежа може знищити цілі лісові масиви, які росли десятками років, а про збитки годі й казати — лік може йти на мільйони. Величезної шкоди пожежі завдають фауні — гинуть птахи, звірі, знищуються їхні домівки.

У зв’язку з цим, Управління ДСНС України у Закарпатській області звертає увагу громадян на дотримання правил перебування в лісових масивах.

В Іршаві горіла багатоповерхівка

23 квітня о 09:32 до іршавських вогнеборців надійшло повідомлення про пожежу на горищі житлового будинку, що на вулиці Набережній в райцентрі.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат