Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 19360, 20

475 мільйонів гривень одержало бюджет від Чопської митниці

"Ми разом працюємо на державу", — такими словами відкрив засідання Громадської ради при ГУ Міндоходів у Закарпатській області її керівник, Володимир Суліма.

ПАДІЮН покаже свою любов до України на концерті (АФІША)

Закарпатський обласний палац  дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» запрошує на концертну програму «Україні з любов’ю», яка відбудеться 30 квітня, о 18.00.

Власника кафе на Корзо в Ужгороді примусили прибрати терасу й оштрафували на 1700 гривень

На власника закладу швидкого громадського харчування мережі «TikiThai», що на вул.Корзо, 13, складено протокол про адміністративне правопорушення – він не має жодних дозвільних документів, аби працювати.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 30 квітня. Зустрічайте новий день з надіями на краще, адже все хороше неодмінно відбудеться у вашому житті, і цей час вже близько. Нехай горнятко улюбленої кави додає приємних митей вашому ранку. Не розчаровуйтеся через дрібниці, щастя поруч! Гарного вам дня!

Завтра в Ужгороді проаналізують хід виборчої кампанії

У середу, 30 квітня, о 14.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться засідання, головною темою якого стане «Передвиборча ситуація в Україні та на Закарпатті:   політичні та правові передумови проведення виборів Президента – 2014».

За останні два місяці закарпатці   скуповували пневматичні гвинтівки й пістолети

Особливою популярністю між краянами користуються револьвери Флобера. Хоча, зброя і подорожчала на 40-50%, обсяги її продажу збільшилися приблизно утричі.

На Закарпатті з 12 по 15 травня - Європейський тиждень

З 12 по 15 травня 2014 року Закарпатським осередком Спілки дипломатів України спільно з Факультетом міжнародних відносин заплановано проведення «Європейського Тижня» в Ужгородському національному університеті.

Податковою міліцією припинено нелегальне виготовлення горілки у Виноградові

Про це повідомив в.о. заступника начальника – начальника слідчого управління фінансових розслідувань ГУ Міндоходів у Закарпатській області Михайло Шукост. Оперативна інформація про незаконне виготовлення алкогольної продукції на території міста Виноградів надійшла наприкінці квітня.

На Берегівщині знешкоджено вибухонебезпечні предмети часів Другої світової війни

28 квітня групою піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Закарпатській області знищено три вибухонебезпечні предмети, що були виявлені на околиці села Кідьош Берегівського району.

В Ужгороді побував один з найвідоміших українських дизайнерів

26 квітня в Ужгороді побував один з найвідоміших українських дизайнерів Андре Тан, який приїхав особисто відкрити свій перший моно-бутік на Закарпатті.

"Бавка" у травні покаже прем’єру вистави

Що підготував ляльковий театр у травні для найменших закарпатців?

Закарпатський сепаратист Гецко тішиться, що нарешті до нього прийшла слава

"Ось вона слава! Вранці прокинувся і бац, тебе вже всі, всюди знають! Хто ж такий піар проплатив? Свічку йому в храмі поставлю, на знак подяки...", - так відреагував самопроголошений "прем'єр-міністр Республіки Підкарпатська Русь" Петро Гецко, якого вчора оголосили у міжнародний розшук, на повідомлення Генпрокуратури України.
Закарпатський сепаратист Гецко якого оголосили в розшук вважає що нарешті до нього прийшла слава

Шаранич про відправку закарпатського "Беркуту" на Схід: накази треба виконувати

28 квітня біля бази "Беркута" в Ужгороді, проходив мітинг проти виїзду бійців на схід України.
Цю ситуацію прокоментував в. о. начальника УМВС України у Закарпатській області Сергій Шаранич.

На Закарпатті проінвентаризовано усі сільгоспземлі державної власності

Як поінформували у Головному управлінні Держземагентства у Закарпатській області, на сьогодні у краї проведено інвентаризацію земель та земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності на площі 46,3 тис. гектарів, що становить 100% від загального обсягу.

На Западе ищут сепаратиста, который объявил о создании Подкарпатской Руси

Самопровозглашенным премьер-министр "Республики Подкарпатская Русь" Петр Гецко объявлен во всеукраинский розыск

Єдиноборства. В Мукачеві відбувся чемпіонат області з карате JKS 2014

26—27 квітня в Мукачеві (на базі ЗОШ № 1) був проведений обласний чемпіонат з карате-до. Участь у турнірі взяли понад 70 спортсменів віком від шести років, які представляли Мукачево, Мукачівський район, Іршаву, Іршавський район, Тячів, Тячівський район.

Як в ужгородській ресторації готують салат веррін у з сьомги, авокадо і пармезаном (ФОТО, ВІДЕО)

Із європейської кухні прийшов на Закарпаття салат веррін — вишукана страва, винахідниками якої вважають французів. Страву готують і подають   у келиху чи іншому скляному посуді.  

Представлено голів Хустської і Тячівської райдержадміністрацій


У вівторок, 29 квітня, в.о. голови Закарпатської обласної державної адміністрації Андрій Сербайло представив нових очільників у Хустському і Тячівському районах.

Працівники Чопської митниці про «зелених чоловічків» й окупований Крим

Днями працівники Чопської митниці Міндоходів у складі 22 чоловік повернулись з відрядження із Херсонської області. Протягом місяця наші земляки тимчасово підпорядковувались начальнику Херсонської митниці Міндоходів та надавали практично-теоретичну допомогу в функціонуванні пункту «в’їзд-виїзд» з материкової частини України в тимчасово окупований Крим. Місце їхньої дислокації – Чонгар в Генічеському районі Херсонської області.

Мати й дочка повісилися у Закарпатті

Днями до чергової частини Тячівського РВ УМВС надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл району виявлено трупи двох повішених жінок. На місце події негайно відправили слідчо-оперативну групу.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат