Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-23') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 19440, 20

Петріченко очолив Міндоходів у Закарпатті

"Олексій Петріченко – в. о. начальника Головного управління Міндоходів у Закарпатській області", — повідомляє прес-служба відомства.

Закарпатський податківець може сісти на 5 років за 5 тисяч гривень хабара

Кримінальне провадження, щодо податківця затриманого при одержанні 5 тис. грн. неправомірної вигоди направлено до суду.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі четвер, 24 квітня. Бадьоріться ароматом улюбленої кави й не забувайте про важливі справи, які чекають свого вирішення і вашої участі. Пам’ятайте, що успіх супроводжує тих, хто не лінується. Тож швидко допивайте улюблений напій, і з думкою про хороше розпочинайте новий день. Приємних звершень вам сьогодні!

Студент продав душу за 350 євро

Голландський студент Шон Баклс (Shawn Buckles) продав з аукціону власну «цифрову душу» – повний пакет даних коли-небудь розміщених ним в Мережі. Вартість лота склала € 350.

Футбол. «Реал» — «Баварія» (Анонс)

Сьогодні відбудеться матч 1/2 фіналу Ліги чемпіонів.

Лавров заявив, що російська армія готова завдати удару по Україні

Глава МЗС РФ Сергій Лавров підтвердив, що Росія направила на російсько-український кордон додаткові війська.
Про це Лавров заявив в інтерв'ю телеканалу RT.

Пиво «Львівське» - національний спонсор ювілейного туру гурту «Океан Ельзи»

Цієї весни на честь свого 20-річчя «Океан Ельзи» вирушає у всеукраїнський тур разом з ТМ «Львівське».   У рамках турне пройдуть великі стадіонні концерти у Донецьку (23 та 24 травня) та Львові (31 травня), Дніпропетровську (7 червня) та   Харкові (14 червня), Києві (21 червня) та Одесі (28 червня).

Футбол. «Берегово» перемогло товаришів із «Сернє»

Закарпатські вболівальники добре пам'ятають часи, коли берегівський стадіон «Дружба» не просто проводив видовищні матчі, а жив футболом.

Звіт про контрольовані операції треба подати до 1 травня

Платники податків, які протягом 2013 року здійснювали контрольовані операції, зобов'язані подавати до органів Міндоходів Звіт про контрольовані операції до 1 травня 2014 року. Ця норма передбачена пп. 39.4.2 п. 39.4 ст. 39 Податкового кодексу України, – зазначають в Головному управлінні Міндоходів у Закарпатській області.

Закарпатці успішно виступили у відкритому Кубку Львівської області зі спортивного орієнтування (Фото

Більшість з юних вихованців мукачівського клубу «Товариш» повернулися додому з нагородами.

На Закарпатті офіційно представлено ще трьох голів РДА

У середу, 23 квітня, голова Закарпатської обласної держадміністрації Валерій Лунченко та перший заступник голови ОДА Андрій Сербайло відвідали Виноградівський, Берегівський та Перечинський райони. У цих трьох районах посадовці представили нових керівників райдержадміністрацій.

В країни ЄС із Закарпаття експортовано товарів вартістю понад 3 млрд. грн.

Протягом І кварталу цього року суб’єкти підприємницької діяльності експортували товарів на суму 3 млрд. 143 млн. грн., – інформують фахівці Чопської митниці Міндоходів.

Закарпатські аграрії посіяли понад 6 гектарів ярих зернових культур

За інформацією заступника директора департаменту агропромислового розвитку Закарпатської ОДА Юрія Леся, господарствами краю завершено посів ранніх ярих зернових культур. На ранніх посівах ярого ячменю, пшениці та вівса отримані сходи.

У центрі Ужгорода стоять великі контейнери для сортування сміття (ФОТО)

Три контейнери для сортування сміття розташувалися на початку Православної набережної у самому центрі міста.

Гриценко: Кримчани швидко «протверезіють» від путінської Росії

Мешканці Криму можуть дуже швидко змінити своє ставлення до Росії. Про це на прес-конференції в Рівному заявив кандидат у Президенти України, лідер політичної партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко.

Порошенко назвав опонента с...ою православною (ВІДЕО)

Нині християни як західного, так і східного обраду святкують третій день Воскресіння Хрестового. Водночас попри свята триває виборча кампанія, найактивніше - тільки одного кандидата у Президенти – Петра Порошенка.

З наступного тижня   Ужгород буде з головним архітектором

За попередньою інформацію, це представник громадськості від неформального об'єднання архітекторів та дизайнерів.ся Петро Сарваш.

Єврокар скорочує діяльність у Східній Україні

Компания вывозит автомобили из дилерских центров. Об этом в интервью ЛІГАБізнесІнформ сообщил глава наблюдательного совета ЧАО Еврокар (собирает автомобили Skoda на заводе в Закорпатской области), Олег Боярин.

В Ужгороді — новий прокурор. Сесія привітала його оплесками  


Сьгодні під час сесії Ужгородської міської ради секретар ради — в.о. міського голови   Віктор Щадей представив депутатам   нового прокурора міста   Володимира Гаврилюка.

Міліціонерам РФ обмежили виїзд в 120 країн світу

Співробітникам МВС та Федеральної служби Російської Федерації з контролю за обігом наркотиків обмежили виїзд в 120 країн світу, повідомив в твіттері заступник комітету Держдуми РФ з безпеки та протидії корупції Олександр Хінштейн.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат