Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 19540, 20

Балоги не змогли зняти начальника МВС Закарпаття

На сесії облради Балоги намагалися висловити недовіру начальнику УМВС в Закарпатській області Сергію Шараничу. Не вдалося.

"План" Піпаша провалився

Сьогодні під час чергової сесії обласної ради, активіст Володимир Піпаш повідомив про намір ініціювати питання стосовно нехтування ідеями Майдану губернатором Валерієм Лунченком.

Сербайло змінив роботу в обласній раді на роботу в обласній адміністрації

Сьогодні на сесії обласної ради у порядок денний було включення питання про дострокове припинення повноважень Андрія Сербайла на посаді заступника голови обласної ради.

Закарпатські депутати пропонують   відкрити вело-пішохідний пункт «Лубня -Волосате»


Депутати Закарпатської обласної ради звернулися до уряду із проханням вирішити питання щодо відкриття та розбудови вело-пішохідного туристичного пункту пропуску через українсько-польський кордон «Лубня – Волосате» .

Земельні питання в.о. мера Ужгорода Щадей знов переніс

Друга частина чергової ХХІ сесії Ужгородської міськради VI скликання знов не розглянула земельні питання.

Сьогодні на сесії міськради призначать заступника міського голови (ДОПОВНЕНО)

Щойно розпочалася друга частина ХХІ сесії Ужгородської міськради 6 скликання. Наразі присутній 31 депутат (загалом у депутатському корпусі 60 депутатів).

Чиновники Ужгородської РДА можуть сісти за відмивання півмільйона гривень

Службовці ТОВ «Коватехбуд» та Ужгородської РДА заволоділи понад півмільйоном бюджетних коштів.

У Закарпатті проводять патріотичні лекції (ФОТО)

Січовики провели патріотичні лекції у школах Іршавщини.

У закарпатської родини згоріла тонна сіна (ФОТО)

Іршавський район: через піч господарі ледь не позбулись літньої кухні.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі четвер, 17 квітня. Розпочинайте щось корисне цього дня і не забувайте підбадьорювати себе ароматом свіжозвареної кави. Нехай ранкова прохолода тільки посилює відчуття затишку й гармонії. Оточуйте себе приємними речами, не розчаровуйтеся через дрібниці. Гарного вам четверга й смачного кавування у бажаній компанії!

МНС-ник звільнили річку Уж від величезного дерева

Сьогодні, 16 квітня, до Служби порятунку Закарпаття надійшов виклик від мешканців обласного центру. Стурбовані ужгородці попросили рятувальників прибрати з річки Уж (район ЗОШ №3) величезне дерево. Як з'ясувалось, його принесло сюди течією ще на початку весни. Воно продовжувало собі лежати у воді майже в центрі міста, аж поки за нього не взялися рятувальники.

До Ужгорода приїхав Держсекретар Міністерства Закордонних та Європейських справ Словацької Республік

16 – 17 квітня 2014 р. Ужгород відвідає Державний Секретар Міністерства Закордонних та Європейських справ Словацької Республіки Петер Буріан. Під час свого візиту Держсекретар зустрінеться з головою Закарпатської обласної державної адміністрації Валерієм Лунченком та головою Закарпатської обласної ради Іваном Балогою.

Заступник Балоги відмовиться від своєї посади на сесії Закарпатської облради

Завтра, 17 квітня, о 10.00 відбудеться розпочнеться IV пленарне засідання ХVIІІ сесії Закарпатської обласної ради.

Із кризи Україну виведе політика національної консолідації, вважає Олександр Вілкул

- Прагнення нової влади використовувати силові методи - це шлях до ескалації подальшого протистояння. Насильство не може вирішити жодної політичної та гуманітарної проблеми. Тільки політика національної консолідації виведе країну з кризи, - заявив Олександр Вілкул, один з лідерів Партії регіонів.

Автономні торговельні преференції Євросоюзу для українських товарів

Європейський союз в односторонньому порядку планує надати Україні автономні торговельні преференції. Завдяки цьому будуть зменшені або скасовані митні збори ЄС на товари, що походять з України.

Закарпатські прикордонники у «гарячих точках» отримають пасхи від Мукачівської єпархії

16-го квітня Високопреосвященніший Феодор архієпископ Мукачівський і Ужгородський, в єпархіальному управлінні, зустрівся з військовослужбовцями прикордонної служби Закарпаття на чолі з полковником Клименко В.М..

Баскетбол. Ужгородська команда пройшла до фінальної частини ЧУ в Першій лізі

11-13 квітня в Житомирі відбулися ігри півфінального раунду першої ліги у групі Захід. Втретє поспіль ужгородські баскетболісти увійшли до вісімки найкращих команд Першої ліги, в якій цього сезону виступало понад 30 команд.

В Ужгороді Громадського контролю поки не буде

Рішення «Про реєстрацію громадського формування з охорони громадського порядку «Громадський контроль» так і не прийняли 16 квітня на засіданні виконкому Ужгородської міської ради.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат