Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-24') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 19580, 20

В Ужгороді відкриється виставка дитячого малюнку "Національний банк майбутнього"

Виставка кращих робіт юних художників з усіх регіонів України буде розміщена в центральній міській бібліотеці для дітей «Казка».

«Демократія» по Рахівськи.

Черговий лист в редакцію з Рахівщини

Газифікацію населених пунктів Закарпаття контролюватимуть

У вівторок, 15 квітня, до Закарпаття приїхав заступник голови правління НАК «Нафтогаз України» Ігор Прокопів. У   облдержадміністрації відбулася нарада стосовно нагальних питань газифікації окремих населених пунктів та модернізації газотранспортної системи.

Футбол. "Металург" (З) — "Говерла" (Анонс)

Сьогодні матчем «Дніпро» — «Волинь» розпочинаються поєдинки 19-го перенесеного туру. Матч за участю «Говерли» відбудеться завтра. Наш клуб зустрінеться із запорізьким «Металургом» на його полі. Початок зустрічі о 16.00.

У Закарпатті пройдуть дні буддійської культури (ПРОГРАМА)

24 квітня в Ужгороді традиційним ударом в гонг відкриється виставка "Скарб Тибету", яка вперше проходитиме на Закарпатті в рамках Днів буддійської культури.

Закарпатські прикордонники — у бойовій готовності через загострення ситуації на Сході України (ФОТО)

Враховуючи загострення ситуації на сході країни, підрозділи прикордонної служби України, у тому числі й на кордонах з країнами ЄС, приведені в повну бойову готовність і продовжують виконувати завдання за призначенням.

Прокуратура може притягнути закарпатських чиновників за приватизацію ділянки з озером на "Шахті"

Законність приватизації ділянки з озером на «Шахті» під питанням - розпочато розслідування зловживання службовим становищем посадовців сільради.

Закарпатець може сісти на 15 років за побиття оператора Інтернет-клубу молотком

До 15 років позбавлення волі загрожує закарпатцю, який вчинив розбій - побив молотком оператора інтернет-клубу і вкрав понад 15 тисяч гривень.

Виконком зменшить працівникам Ужгородської міськради зарплату

До бюджету Ужгорода на 2014 рік знову готуються внести зміни.

Закарпатські хореографи показали «Дзе ше курі» у Кошіце

Протягом 24 років словацька благодійна організація «друзів з дитячих будинків «Посмішка як подарунок»», проводить благодійний концерт – «Наймиліший концерт року» в м. Кошіце (Словаччина).

У Закарпатті закриють кордон у Європу (ФОТО)

До уваги осіб, які планують перетин кордону зі Словаччиною через пункт пропуску «Малі Селменці – Великі Селменці»!

Губернатор Лунченко хоче бачити Ірину Вербицьку головою Рахівської РДА (ФОТО)

У понеділок, 14 квітня, голова Закарпатської обласної державної адміністрації Валерій Лунченко відповідав на питання медійників під час прес-конференції.

"Варош" розповів про рекет, контрабанду й дерибан Балоги (ВІДЕО-КОМПРОМАТ)

Варош Унгвар розповсюдив серед мас-медіа відео з підписом - "хто керуватиме Закарпаттям у разі перемоги Порошенка".

У Закарпатті на Міжнародній конференцї розглянуть профілактику захворювань у сімейній медицині

15-16 квітня у великому залі ректорату УжНУ (Ужгород, пл.Народна, 3) відбудеться Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні питання скринінгу та профілактики захворювань у практиці сімейного лікаря».

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 15 квітня. Нехай ваш вівторок стартує корисними справами. Бадьоріться ароматом свіжозвареної кави, не бійтеся перешкод, адже вони лише підтверджують те, що ви рухаєтеся в потрібному напрямку. Смачної вам кави у файному горняткові, з ласощами, та загалом вдалого дня!

Футбол. Визначилися півфіналісти Кубка Закарпаття

"Давидково" і в другому матчі переграло "Петровом" з рахунком 4:1, "Середнє" мінімально здолало "Оболонь". Не по-спортивному повелись футболісти ФК "В. Лази" не приїхавши в гості до чинного володаря кубка в Поляну, а "Карпати" з Воловця зуміли втримати домашню перевагу і пройти до наступного раунду.

Відкритий кубок Закарпаття із бодібілдингу і фітнесу (ФОТО)

В Ужгороді пройшов Відкритий кубок Закарпаття із бодібілдингу і фітнесу. Участь у турнырі взяли представники Закарпатської, Львівської, Чернівецької, Івано-Франківської областей та Києва. Відкривав змагання Міністр молоді та спорту України Дмитро Булатов.

Закарпатці можуть уникнути подвійного оподаткування

Суб’єкт господарювання, який нараховує та виплачує дохід підприємцю-фізичній особі від здійснення нею підприємницької діяльності, має право не утримувати з неї податок на доходи. Це можливо, якщо підприємець надасть копію документа, який підтверджує, що він є   зареєстрованим суб’єктом підприємницької діяльності. Зазначена норма стосується підприємців, які знаходяться на загальній системі оподаткування.

Гандбол. “Карпати” досить несподівано поступилися “Спартаку”

“Карпати” втратили шанс очолити турнірну таблицю жіночої Суперліги.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат