Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 19680, 20

У Мукачеві ромське озброєне заворушення (ФОТО)

Заворушення у ромському таборі в Мукачеві: місцеві весь день з'ясовують відносини. За попередньою інформацією, конфлікт розгорівся на побутовому грунті між ромськими угрупуваннями.
 

Сесія призначить ужгородського бізнесмена Ярослава Шафаря заступником міського голови

Цієї п’ятниці, 11 квітня відбудеться чергова ХХІ сесія Ужгородської міськради VI скликання, на якій розглядатимуть кадрові й земельні питання.

Викладачі УжНУ та юристи розкажуть, хто є хто у кандидати у президенти

У вівторок, 8 квітня, о 12.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться засідання, головною темою якого стане входження президентської виборчої кампанії в Україні в активну фазу.

Губернатор Закарпаття Лунченко узгодив потенційних голів РДА (ФОТО)

У понеділок, 7 квітня, голова Закарпатської обласної державної адміністрації Валерій Лунченко під час прес-конференції озвучив імена претендентів на посади Свалявського та Рахівського районів.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 8 квітня. Нехай ароматне горнятко кави на початку нового дня додає вам гармонії та сприяє вирішенню навіть найбільш нервових справ. Не переймайтеся через дрібниці, життя набагато прекрасніше, ніж ви думаєте. Тимчасові невдачі не вартують вашого успішного вівторка, який неодмінно розпочинається з улюбленого кавування!

Рахівщина підтримала Сурмачевського на голову РДА

6 квітня 2014 року у місті Рахові на площі перед районною державною адміністрацією відбувся велелюдний мітинг, який продемонстрував високу культуру та етику поведінки його учасників (без свисту та агресії), а слово для виступу надавали і опонентам.

В Мукачеві відбувся обласний чемпіонат зі спортивного орієнтуванні на спринтерських дистанціях

5 квітня, напередодні Всесвітнього дня здоров’я, в мукачівському мікрорайоні Росвигово пройшов перший з цьогорічних обласних чемпіонатів зі спортивного орієнтуванні на спринтерських дистанціях, що зібрав майже 250 учасників з 13 команд Закарпаття. В змаганнях приймали участь як майстри спорту, так і ветерани поважного віку і зовсім юні спортсмени, що лише оволоділи навичками орієнтування на незнайомій місцевості. Для багатьох учасників вже стало доброю традицією проводити вихідний день у колі сім'ї, весело і активно, тож чимало з учасників приїхали на змагання цілими сім'ями. Нудьгувати не довелося нікому: ті, хто не ризикнув особисто стартувати, активно підтримували членів своїх родин на фініші.

На Закарпатті   цистерни зійшли з рейок

У чергову частину лінійного відділу на станції Чоп надійшла інформація від диспетчера Ужгородської дирекції залізничних перевезень Львівської залізниці, про те, що на залізничному шляху станції Єсень при виконанні маневрових робіт локомотивом стався схід трьох порожніх цистерн. Про це повідомляє підрозділ зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці.

Професор УжНУ написав книгу про західноукраїнські міста другої половини ХІХ – початку ХХ століть

Побачила світ перша частина двотомника професора УжНУ Олега Мазурка «Міста Східної Галичини, Північної Буковини і Закарпаття у другій половині ХІХ – на початку ХХ століть (1848–1918 рр.). Етносоціальні і економічні аспекти». Том присвячено економічному розвитку міст.

Таеквон-До ІТФ. На товариський зустрічі збірних команд Россії та України наш земляк виборов перемогу

29 березня 2014 року, в мiстi Самара, Росія, відбулась товариська зустріч з Таеквон-До збірних команд України та Росії.

На Ужгородщині під час пожежі травмувалася власниця будинку

6 квітня  о 04:00 до оперативно-рятувальної служби Закарпаття  надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку на вул. Перемоги у селі Сторожниця Ужгородського району. Загорання  в будинку помітили сусіди, вони й повідомили про це рятувальників.

Дивіденди, проценти, роялті та інвестиційні доходи оподатковуватимуть

Згідно з Законом, прийнятим 31 березня 2014 року за номером №1166-VII Верховною Радою України, до порядку оподаткування пасивних доходів внесено зміни, які набирають чинності з 1 липня 2014 року. Так, до загального річного доходу платника включатиметься дохід, отриманий у вигляді дивідендів, виграшів, призів та процентів, окрім тих процентів, сума яких не перевищує в рік сімнадцять прожиткових мінімумів для працездатної особи у 2014 році – 20 тис. 706 грн.

Футбол. Відбулися перші чвертьфінальні матчі Кубка Закарпаття

ФК "Середнє", ФК "Поляна" та ФК "Давидково" з різницею у три м'ячі перемогли своїх суперників і практично гарантували собі путівку до півфіналу, а волівчани прогнозовано здолали вишківців.  

50 чопських   прикордонників чатують кордон на Харківщині

Охорона своєї Батьківщини – почесна і відповідальна справа для кожного громадянина. І сьогодні, як ніколи, ми усвідомлюємо, що наша держава потребує консолідації зусиль всіх державних інституцій та народу задля збереження миру і цілісності в кожному її куточку, а особливо в східних та південних регіонах.

Футбол. “Говерла” наблизилася до “Іллічівця” (ФОТО, ВІДЕО)

Якщо подивитись на історію зустрічей суперників в Ужгороді, то такий підсумок видавався найбільш очікуваним. Тепер з 7-ми поєдинків вже 5 не виявили переможця за досить низької результативності: по 5 голів один одному, що становить менше ніж по голу за гру. До того ж попередній тур завершився для обох поразками і започатковувати негативну серію ніхто не хотів. Тому і йшли вперед футболісти, озираючись на власні ворота. Тим не менше, початок та кінець зустрічі виявились досить цікавим з майже непомітною оку перевагою «Говерли».

Власника самовільно встановленого шлагбаума просять зайти до муніципальної поліції

До відома власників обмежувача руху (шлагбаума), який встановлено на розі будинку № 82"А" по вул. Перемоги та пров. Зв'язківців.

Куди йдуть кошти за оформлення закордонного паспорта

Під час обговорення питання платежів при оформленні закордонного паспорта на засіданні Громадської ради при ДМС України, що відбулося 3 квітня,   нещодавно призначений голова служби Сергій Радутний пояснив представникам громадськості, куди саме надходять кошти і як вони витрачаються. На засіданні також був присутній представник політичної партії «Демократичний альянс» Іван Фурлет.

ФРОНТ ОПОРУ: люстраційний комітет став заручником клану Балог

Заява молодіжної організації ФРОНТ ОПОРУ щодо намагання клану Балог зробити заручниками люстраційний комітет.

Ратушняк прокоментував ситуацію з Україною та Закарпаттям (МОВОЮ ОРИГІНАЛУ)

Сергей Ратушняк — о сложившейся ситуации в Украине Сергей Ратушняк прокомментировал ситуацию в Украине в целом и в Закарпатье в частности.

Закарпатці у своїх зверненнях переважно доносять на платників податків

До органів Міндоходів Закарпаття надійшло 86 звернень від громадян.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат