Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 19740, 20

Про координацію роботи з сім’ями, які прибувають з АР Крим   та м. Севастополя на Закарпаття

Для координації роботи щодо розселення сімей, які прибудуть з території Автономної Республіки Крим та м.Севастополя на тимчасове проживання створено обласний штаб, на який покладено функції координаційного центру ( м. Ужгород, пл. Народна 4) та відкрито „ гарячу лінію ” ( 61-22-20) з   надання роз’яснень таким громадянам стосовно можливості отримання соціальної підтримки за місцем тимчасового перебування на території Закарпатської області.

Екс-прокурора Закарпаття Корбаня звільнили з прокуратури

Щойно на прес-конференції головний прокурор Закарпатської області Олег Сидорчук повідомив, що його попередника - Володимира Корбаня взагалі звільнили з прокуратури, а не лише з посади. Про це повідомляє кореспондт РІО.

У "Бавці" розпочався театральний тиждень (АФІША)

З нагоди МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЛЯЛЬКАРЯ та МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ТЕАТРУ з 23 по 30 березня для найменших ужгородців підготували кращі вистави.

В обговоренні посад голів РДА будуть досягати компромісу

У понеділок, 24 березня, голова облдержадміністрації Валерій Лунченко зустрівся із головами сільських рад, представниками громадськості Свалявського району та представниками громадськості Рахівського району.

В Ужгороді покажуть "Таланти багатодітної родини"

28 березня 2014 року, об 11 годині, у Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» (м.Ужгород, Студентська Набережна, 4) вже в одинадцяте проводитиметься обласний конкурс-фестиваль «Таланти багатодітної родини». Участь в ньому братимуть талановиті та обдаровані діти із багатодітних та малозабезпечених сімей віком від 9 до 16 років.

Церква підтримала закарпатського губернатора

Майнек Антал та Аргіта Даудзе підтримали Валерія Лунченка на посаді голови Закарпатської ОДА.

Новий міліціонер Закарпаття дасть прес-конференцію

У понеділок, 24 березня, о 14.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція новопризначеного начальника УМВС України в Закарпатській області, полковника міліції Сергія Олексійовича Шаранича.

Новий прокурор Закарпаття відповість на питання журналістів

24 березня, о 12.00, в приміщенні облпрокуратури (вул.Коцюбинського 2А) відбудеться перша прес-конференція нового прокурора Закарпатської області Олега Сидорчука.

Росія запропонувала Угорщині забрати Закарпаття (ІНФОГРАФІКА)

Росія пропонує Польщі, Угорщині та Румунії поділити Україну - ЗМІ.

У Закарпатті вилучили контрабанду цигарок (ФОТО)

Понад 10000 пачок сигарет не потрапили до Угорщини.

Журналістам розкажуть про закарпатський туберкульоз

У понеділок, 24 березня, об 11:00 у прес-центрі обласного Центру здоров'я (пл. Театральна, 6) пройде прес-конференція.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 24 березня. Прокидайтеся в доброму гуморі й підтримуйте бадьорий настрій ароматом свіжозвареної кави. Нехай вас надихають хороші люди й приємні дрібниці. Плануйте свій тиждень з урахуванням корисного часу для себе. Гарного понеділка й смачного кавування!

На дачу Медведчука у Жденієві увірвався Правий сектор

Завтра "Ведмежу діброву" планують відкрити для відвідувачів.

Хто хоче керувати на Рахівщині-2

Ще один лист в редакцію з Рахівщини:

Ужгородців запрошують на поетичну театралізовану феєрію (ВІДЕО)

У рамках цьогорічного фестивалю "Березневі коти" відбудеться поетична театралізована феєрія "О пів на Тебе..". Автор віршів, які зачитають під час мистецького заходу - ужгородка Ольга Мацо. Вона розповідає, що поезія для неї найбільша магія.

Єврокубки. Жеребкування чвертьфіналів

Учасники єврокубків дізналися своїх суперників.

Іван Шіц: «Клуб почав розраховуватися з гравцями та співробітниками»

Генеральний директор Говерли Іван Шіц деталізував фінансову та кадрову ситуації в клубі.

Тячівщина. Попереду всіх гори та поля

16 березня на стадіоні в селі Бедевля відбулись півфінали зимового чемпіонату. Фаворит першого поєдинку учасник першої обласної ліги «Тячів» вже на 4-й хвилині пропустив швидкий гол від Івана Руснака, який потрапив у обійми партнерів. Після цього тячівці так і не змогли відзначитись у воротах «Карпат» із Дубового – 0:1.

Виноградівщина. У фіналі клуби з однієї відбірної групи

16 березня на стадіоні села Чорнотисів відбулися півфінали зимового чемпіонату.

Берегівщина. «Фенікс» затьмарив крилами «Велику Бийгань»

Саме так сталось у півфінальному суперпоєдинку між літнім чемпіоном району 2013 року «Феніксом» із Бадалова та діючим володарем кубка чемпіонів Закарпаття «Великою Бийганю».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат