Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 19820, 20

Балогівці зривають тренування збірної України з велоспорту

Клан Балог в Берегові вирішив провести «денаціоналізацію» спорткомплексу «Закарпаття».

В Ужгороді відбувся дев’ятий ЕротАртФест "Березневі коти" (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Дев’ятий рік поспіль Ужгород влаштовує «березневі нявкання» котів. Єдиний в Україні еротичний літературно-мистецький фестиваль – вже невід’ємна складова Закарпаття.

На Іршавщині прийняті перші заяви на отримання паспорта від кримчан

На виконання доручення голови Державної міграційної служби України у підрозділах ГУ ДМС України в Закарпатській області створені всі умови для першочергового надання адміністративних послуг громадянам, які в силу обставин змушені були покинути окуповану територію Автономної Республіки Крим та міста Севастополя і переїхати на тимчасове проживання на Закарпаття.

20 учасників   Майдану з Закарпаття відбули   на оздоровлення до   Словаччини

Сьогодні у Словацькому консульстві, що в місті Ужгород, відбулися урочистості з приводу від'їзду українських майданівців на оздоровлення до Словаччини.

Нацбанк випустив медаль Небесної Сотні (ФОТО)

Прес-служба управління Національного банку   України в Закарпатській області повідомляє, що Національний банк підтримав ініціативу громадськості та випустив пам’ятну медаль "Небесна сотня на варті".

Укус кліща може призвести до інвалідності

Сезон активності іксодових кліщів вже розпочався. Звичайно, у природі активність кліщів спостерігається з березня по листопад та протягом року має два виражених піки активності – в квітні - травні та серпні - вересні.

Начальник закарпатської міліції сказав, хто його справжні вороги

Сергій Шаранич: «Перевертні в пагонах — мої особисті вороги!».

Закарпатців готують до війни, вчать стріляти (ФОТО)

Вже третій тиждень Закарпатський обласний військовий комісаріат опікується навчанням краян, які виявили бажання стати на захист Вітчизни. За цей час заняття з основ поводження зі зброєю відвідало більше ста п’ятдесяти осіб.

Правий сектор каже, що стріляв на Хрещатику через побутову сварку

"Правий сектор" заявляє, що стрілянина на Хрещатику трапилася через непорозуміння і "конфлікт на побутовому ґрунті".
Про це йдеться в офіційній заяві організації.

Закарпатський "Правий сектор" розповість про свою співпрацю з обласною владою, та кримінальні справи

Учасники структури, яка належить до найбільш обговорюваних сьогодні в Україні, збираються дати прес-конференцію.

Перехожий знайшов пакет зі зброєю біля смітника

Неподалік пожежної частини на вул.Павловича в Ужгороді випадковий перехожий знайшов чорний поліетиленовий пакет, з якого виступав предмет,   з виду схожий на дуло рушниці. Підозріла знахідка лежала біля сміттєвого контейнера.

Ужгородська податкова спростувала інформацію про тиск на підприємців (КОМЕНТАР)

У зв’язку з поширенням інформації з приводу податкового тиску на суб’єктів підприємництва останнім часом, ми попросили прокоментувати ситуацію та подібні заяви начальника податкової інспекції м. Ужгорода Марію Бадиду.
Посадовець мовою цифр спростувала усі звинувачення.

В Ужгороді освятять пам’ятний знак Небесній СОтні

У четвер, 3 квітня, о 12.00 на території ОКТМО «Фтизіатрія» (м. Ужгород, вул. Нахімова, 4)   відбудеться міжконфесійне освячення пам’ятного знаку присвяченого Небесній Сотні.

Закарпатські психологи запрошують на консультацію Євромайданівців

Центр Психологічної служби Майдану знаходиться за адресою:   м. Ужгород, пл. Народна, 4, Закарпатська облдержадміністрація, 2 поверх, каб. 234.

Офіційний Будапешт не поділяє думки угорських організацій щодо подвійного громадянства і утиски

Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Валерій Лунченко прокоментував заяву щодо національно-культурної автономії угорців та подвійного громадянства, яку нещодавно розповсюдили угорські організації Закарпаття.

Газові війни: нова ціна на газ і нова плата за його транзит

Ціна за російський газ для України відсьогодні зросла до 385 доларів. Водночас ставка транзиту російського газу через територію України в другому кварталі 2014 року зросла на 10%.

Борги українців перед ЖКГ продовжують зростати - Держстат

(за оригіналом) Долг населения за жилищно-коммунальные услуги вырос до 14 млрд грн

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 1 квітня. Будьте готові до того, що сьогодні над вами хтось пожартує і сприймайте все без образ. Нехай ранкова кава додає позитивних емоцій, а також підтримує ваш хороший настрій. Бадьрого вам прокидання і легких корисних справ у вівторок!

"Спорт-тур" просить розслідувати факт збройного захоплення комплексу "Ведмежа діброва"

Інвестиційна компанія "Спорт-тур" розповсюдила заяву з проханням розслідувати належний їй рекреаційний комплекс "Ведмежа Діброва" озброєними бойовиками "Правого сектору"

Лунченко сподівається, що берегівську об'їзну почнуть будувати цього року

Один із проектів, який за словами голови Закарпатської ОДА Валерія Лунченка, потрібно починати саме тепер - це реконструкція майже 100 км закарпатських доріг та будівництво берегівської об'їзної.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат