Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 19860, 20

Палій: Вважаю, що «Правий сектор» відробляє замовлення з Москви (ДОПОВНЕНО)

«Правий сектор» відробляє замовлення, яке в остаточному рахунку надходить з Москви. Про це у Фейсбук написав політичний експерт Олександр Палій.

ДАІшники все частіше вилучають зброю у Закарпатті

На Закарпатті частішають факти виявлення інспекторами ДАІ різних видів зброї.

Суд скасував незаконне рішення сесії Ужгородської міської ради

Своєю постановою Закарпатський окружний адміністративний суд, задоволив позов прокуратури м. Ужгорода і визнав протиправним та скасував рішення Ужгородської міської ради від 24 жовтня 2013 року, яким було внесено зміни до Правил благоустрою Ужгорода, зокрема введено термін «пішохідна зона».

Угорщина боїться за безпеку своїх громадян на Закарпатті

Угорщина боїться за безпеку своїх громадян на Закарпатті
Прем'єр -міністр Угорщини Віктор Орбан зустрівся в Будапешті з Ласло Брензович - заступником голови Закарпатської обласної ради.

Українець залишив на кордоні колесо через сигарети (ФОТО)

Громадянин України, який слідував автівкою до Угорщини через пункт пропуску «Тиса», був змушений залишити на кордоні … одне колесо.

Хто видає неіснуючий "дозвіл на торгівлю"?

Питання необхідності узгодження режиму роботи об’єктів торгівлі та сфери послуг і необхідності отримання дозволу на розміщення об’єкта торгівлі часто піднімається у підприємницькому середовищі через неоднозначну позицію серед органів місцевого самоврядування

За тиждень на ГРВІ захворіли 3030 закарпатців

Епідемічна ситуація з ГРВІ в Закарпатській області за 13 календарний тиждень 2014 року.

На Рахівщині виявили 302 бомби (ФОТО)

Рахівський район: небезпечний арсенал боєприпасів вилучають рятувальники. Уже знайдено 305 ВНП.

Нідерланди допомагатимуть закарпатцям з обмеженими можливостями (ФОТО)

У четвер, 27 березня, у Закарпатській обласній державній адміністрації було підписано Договір про співпрацю між Департаментом соціального захисту населення, голландською недержавною організацією “СОФТ Туліп” та Національною Асамблеєю людей з інвалідністю України.

Що буде у новому "Боздош Сігет" в Ужгороді (ФОТО)

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція з приводу ініціативи створення зони активного відпочинку для міста у Боздоському парку.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі п’ятниця, 28 березня. Проводьте цей день у хорошій компанії, не перевтомлюйтеся, адже останні дні березня вартують позитивних митей. Ароматна кава обов’язково надихатиме вас на корисні справи, якщо будете підсолоджувати її хорошими спогадами. Вдалого вам релаксу на вихідних та успішного завершення робочого тижня!

Із закарпатської дачі кума Путіна — Медведчука — зникли старовинні ікони

Про це заявив директор інвестиційної компанії «Спорт-Тур» Олександр Яковлєв.

В Ужгороді обговорили захист прав дітей-біженців


26-27 березня в Ужгороді в рамках програми МАТРА Посольства Королівства Нідерландів в Україні проходив регіональний тренінг “Діти, розлучені з сім’єю. Право на захист та притулок ”. У його роботі взяли участь представник Уповноваженого Верховної Ради з прав людини Аксана Філіпішин, координатор дитячих програм Представництва ХАЙЕС в Україні (Фонд допомоги біженцями та переселенцями ) Діна Гуд, представники міграційної служби області, освіти, охорони здоров’я, органів опіки, неурядових організацій.

Міграційна служба Закарпаття просить врегулювати правову колізію

Головне управління ДМС України в Закарпатській області повідомляє, що в результаті перевірки прокуратурою області якості надання адміністративних послуг були виявлені факти неузгодженості норм чинного законодавства щодо вартості паспорта громадянина України для виїзду за кордон. Їх вирішення не належить до компетенції органів виконавчої влади на місцях. Адже наявною є правова колізія.

На вихідних в Ужгороді - ЕротАртФест "Березневі коти" (АФІША)

28—30 березня в Ужгороді відбудеться фестиваль мистецтв
Свято ЛЮБОВІ МИРУ Й ВЕСНИ "Березневі коти-9".

Повітряна тривога. Штаб цивільного захисту інформує

Щоб своєчасно одержувати в загрозливий період сигнали оповіщення, необхідно на кожному підприємстві, в кожній установі, навчальному закладі, а також у кожному будинку тримати постійно ввімкнутими в мережу радіоприймачі, гучномовці, телевізори, наладнані на одну з радіомовних станцій країни або основну програму.

Значна частина податків і зборів має залишатися у місцевих бюджетах

Олександр Вілкул , віце -прем'єр з питань регіонального розвитку , інфраструктури та житлово -комунального господарства в 2012-2014 роках , виступив за децентралізацію податкової системи .

Облмуздрамтеатр запрошує на гоголівське "Одруження"

Сьогодні, в Міжнародний день театру, в Закарпатському обласному українському музично-драматичному театрі імені братів Шерегіїв покажуть комедію Миколи Гоголя «Одруження». Режисером п’єси став талановитий митець Петро Авраменко з Житомира.

Прокуратура попередила відчуження 40 га землі в Ужгороді    

За позовами прокуратури міста Ужгорода скасовано пункти чотирьох рішень міської ради про надання землі у районі «Західний», площею понад 40 га, вартістю більше 12 млн грн. Ці ділянки є заплавними та не призначені для будівництва й обслуговування житлових будинків.

У Закарпатській ОДА обговорили   заходи з недопущення африканської чуми свиней у свиногосподарствах к


Сьогодні, 27 березня, в Закарпатській облдержадміністрації під головуванням заступника голови ОДА Михайла Поповича відбулося засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії області, на якому йшлося про епізоотичну ситуацію африканської чуми свиней на території Закарпаття.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат