Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 19900, 20

Лунченко чекає на оцінку правоохоронців щодо захоплення дачі Медведчука

Коментуючи резонансну подію останніх днів - захоплення представниками Правого сектору та Самооборони дачі Віктора Медведчука, що розташована у Жденієві, голова Закарпатської ОДА Валерій Лунченко, назвав такі методи активістів абсурдними.

У 4 районах з головами РДА не можуть визначитися

Тячівський, Рахівський, Свалявський і Хустський райони досі не дійшли одностайного рішення щодо голів РДА. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив очільник краю Валерій Лунченко.

Стара верба розтрощила ужгородцю мікроавтобус

Величезна гілка старої верби у неділю розтрощила мікроавтобус, що був припаркований у дворі будинку по вул. Залізничній 4/ 22 в Ужгороді. Завбачливі мешканці багатоповерхівки свої автівки ставлять далеко від "зони падіння" сумнозвісного дерева, адже старе гілля цієї верби від вітру ламалося вже двічі. У неділю не пощастило власнику синього "мікрику" - чоловік мешкає в будинку зовсім недавно і про небезпечне місце паркування його ніхто не попереджав... . Мешканці будинку розповідають, що про аварійну вербу ще рік тому повідомляли ЖРЕР і просили прибрати небезпечне дерево, але на звернення так ніхто і не відреагував.

На Закарпатті виявили і знешкодили 11 боєприпасів

Теплої днини, коли земляні роботи набувають масового характеру, починається й своєрідний апогей “боєприпасної” проблеми для піротехніків Аварійно-рятувального загону спеціального призначення (АРЗ СП) Управління ДСНС України у Закарпатській області. На жаль, небезпечне відлуння Другої світової війни буде виявляти ще не одне покоління. Причому на вибухонебезпечні знахідки можна натрапити всюди, де проходили бойові дії.

В Ужгороді на Капушанській горіли металеві павільйони

В ніч на 23 березня в обласному центрі Закарпаття за поки що невстановленої причини загорілися два металеві павільйони, розташовані на вул. Капушанській.

12 квітня в Ужгороді пройде суботник (РОЗПОРЯДЖЕННЯ)

Відповідне розпорядження опубліковане на сайті Ужгородської міської ради.

В Закарпатській ОДА визначили плани Дня добросусідства на українсько-словацькому кордоні

.
Сьогодні, 24 березня, в Закарпатській облдержадміністрації відбулася двостороння зустріч керівництва області та представників Словаччини де обговорили організацію традиційного Дня добросусідства. На зустрічі були присутні заступник голови Закарпатської обласної ради Андрій Сербайло, Генеральний консул Словаччини в місті Ужгород Янка Буріанова, Почесний консул України в Словаччині Станіслав Обіцький та Почесний консул Словаччини в Україні Олег Адамчук.

Легалізація по-закарпатськи: 293 громадян стали офіційно працевлаштованими

Саме така кількість закарпатців отримали запис «прийнято на роботу» в трудовій книжці протягом січня-лютого 2014 року.

Прокурор Закарпаття: захоплення дачі Медведчука на грані "адмінки" і криміналу

"Законодавством не передбачені такі дії", - прокоментував ситуацію з захоплення дачі Медведчука представниками Правого сектору головний прокурор Закарпатської області Олег Сидорчук.  

"Пролюстрований" співробітник пішов на лікарняний

Про це сьогодні під час прес-конференції повідомила прес-служба підприємства. За інформацією, наданою журналістам, нині в області перебуває перевірка, яка повинна дати об’єктивну оцінку діяльності усіх співробітників.

Головний закарпатський прокурор оголосив про боротьбу з корупційними схемами

Головний прокурор Закарпатської області, старший радник юстиції Олег Сидорчук, сьогодні під час прес-конференції зазначив, що в області діє багато корупційних схем. Одна зних - контрабанда сигарет через кордон, де були задіяні працівнеики УБОЗу.

На Перечинщині у Зарічеві горіла лазня

23 березня у с. Зарічево на вул. Колгоспній Перечинського району горіла баня. Повідомлення про пожежу надійшло  на пункт зв’язку 1-ої Державної пожежно-рятувальної частини м. Перечин о 22:54. Загорання помітив охоронець будівлі, який побачив клуби диму, що виривалися з покрівлі лазні. На той час всередині перебувала компанія з 8-ми чоловік. Охоронець негайно повідомив їх про небезпеку та допоміг відпочиваючим вийти назовні.

Прокуратура області відкрила кримінальне провадження за фактом липових платіжок

Нагадаємо, на початку березня багатьом ужгородцям надійшов рахунок від ТОВ «Закарпатська обласна енергогенеруюча група» на суму 9,85 гривень з формулюванням призначення платежу «Грошові кошти від населення за абонплату за березень.
«Закарпаттяобленерго» від цих квитанцій відразу ж відхрестилося та заперечило будь-яку причетність до їх розсилання.

На Берегівщині у селі Бовтрадь горів будинок пенсіонерки

23 березня о 08:06 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в коморі житлового будинку  на вулиці Л. Українки, що  в с. Бовтрадь Берегівського району. Загорання виявила 81-річна власниця, котра покликала на допомогу сусідів, а ті у свою чергу й зателефонували до оперативно-рятувальної служби.

Новий керівник міліції хоче поговорити з активістами, бо їхні заходи лякають людей

Під час першої прес-конференції новий в. о. начальника обласної міліції, полковник Сергій Шаранич повідомив, що поки йому не вдалося поспілкуватися з представниками закарпатського Правого сектору та Самооборони, але він має намір це зробити найближчим часом.

Полковник міліції Сергій Шаранич: У закарпатській міліції кадровий голод

"Знаю роботу закарпатської міліції набагато глибше, ніж будь-хто з присутніх. Сьогодні в закарпатській міліції триває кадровий голод", - про це сьогодні під час першої зустрічі з журналістами заявив новий в. о. начальника УМВС України в Закарпатській області, полковник міліції Сергій Шаранич.

Питання захоплення дачі Медведчука вивчають заступники головного міліціонера на місці

Обласна міліція не буде приймати жодних політичних рішень і працюватиме на благо закарпатців. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив новий в. о. керівника обласного УМВС, полковник міліції Сергій Шаранич.

СБУ та новий прокурор обіцяють, що недопустять російських окупантів в Закарпаття  


Новопризначений прокурор Закарпаття Олег Сидорчук під час першої прес-конференції в Ужгороді розповів, що ще не встиг осягнути усіх проблематичних питань на території області, особливо «беручи до увагу політичну ситуацію і взагалі що відбувається у країні». Утім, одним з перших питань, яким він займається, є сепаратистська діяльність окремих закарпатців.

Про координацію роботи з сім’ями, які прибувають з АР Крим   та м. Севастополя на Закарпаття

Для координації роботи щодо розселення сімей, які прибудуть з території Автономної Республіки Крим та м.Севастополя на тимчасове проживання створено обласний штаб, на який покладено функції координаційного центру ( м. Ужгород, пл. Народна 4) та відкрито „ гарячу лінію ” ( 61-22-20) з   надання роз’яснень таким громадянам стосовно можливості отримання соціальної підтримки за місцем тимчасового перебування на території Закарпатської області.

Екс-прокурора Закарпаття Корбаня звільнили з прокуратури

Щойно на прес-конференції головний прокурор Закарпатської області Олег Сидорчук повідомив, що його попередника - Володимира Корбаня взагалі звільнили з прокуратури, а не лише з посади. Про це повідомляє кореспондт РІО.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат