Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 20000, 20

Регіони повинні самі обирати голів адміністрацій, - Олександр Вілкул

В Україні на сьогоднішній день місцеві ради фактично позбавлені можливості впливати на прийняття рішень. Фактично відсутні виконкоми і вся влада в адміністраціях та їх голови призначаються з Центру . Для зміни цієї системи Віце -прем'єр в 2012-2014 рр. . Олександр Вілкул вважає за необхідне ввести норму про виборність глав областей. Він також зазначив , що « всі територіальні органи влади , починаючи від ДАБК і закінчуючи міліцією та громадською безпекою повинні підкорятися главі регіону ».

Погорєлов судитиметься за   крісло мера ?

Екс-очільник обласного центру, якого відсторонила міська рада під тиском громадськості, звернувся з адміністративним позовом до суду, аби повернути собі повноваження.

Михайло Кополовець:   Мені шкода полишати рідну землю

Футболіст розповів про свій перехід до «Белшини».

За два місяці підприємці Мукачівської ОДПІ сплатили майже 5,5 млн. грн. єдиного податку

За січень-лютий поточного року платниками єдиного податку - фізичними особами до бюджету сплачено майже 5,5 млн. грн. єдиного податку. Ця сума на 293,9 тис. грн., або на 5,7% перевищує надходження відповідного періоду минулого року. Протягом січня-лютого 2013 року сплачено 5,2 млн. грн. Приріст надходжень відбувся за рахунок збільшення сплати податку фізичними особами - підприємцями, які здійснюють діяльність, застосовуючи III групу.

Як замовити курсову роботу в Ужгороді?

Перед кожною сесією ужгородських студентів, як напевне і їхніх колег з інших ВУЗів, турбує питання замовлення курсової роботи в своєму місті. З кожним роком студентська кмітливість все більше розвивається і сучасні технології їй допомагають – переважна більшість студентів м. Ужгород замовляють курсові роботи за допомогою Інтернету, ціни якого витримує навіть студентська стипендія.

Громадяни Берегівщини вже задекларували 1,9 млн. грн. доходів

Мешканці Берегівщини активно декларують свої доходи, отримані у 2013 році.Громадяни, які зобов’язані подати декларацію про доходи, з початку року задекларували доходи на суму 1,9 млн. грн. зі сплатою податку на доходи фізичних осіб 257,3 тис. грн.

Підприємці Хустщини збільшили обсяг сплати єдиного податку

За словами начальника Хустської ОДПІ Головного управління Міндоходів у Закарпатській області Михайла Русняка, в січні-лютому 2014 року «спрощенці» міста Хуст та Хустського району сплатили до місцевих бюджетів понад 2 млн. грн. єдиного податку. Це на 224 тис. грн., або на 10,7 відсотків більше, ніж у минулому році.

На Ужгородщині піротехніки ДСНС вилучили та знешкодили три боєприпаси

З приходом теплих весняних днів побільшало роботи у піротехніків Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Майже щодня з різних куточків області до рятувальників надходять повідомлення про  виявлення вибухонебезпечних предметів.

Українській армії вже переказали 10 мільйонів гривень. Приєднуйтеся!

Станом на 17 березня на рахунки Міністерства оборони в рамках акції "Підтримай Українську армію" надійшло майже 9,9 мільйонів гривень від юридичних і фізичних осіб.

Яценюк пообіцяв Лунченку підтримку регіону

Протягом трьох днів, 15-17 березня, голова Закарпатської облдержадміністрації Валерій Лунченко перебував у відрядженні у столиці України.

Хто хоче керувати на Рахівщині

Редакція отримала листа з Рахівщини, у якому чітко видно, що зміну влади тут сприймають виключно в особистих інтересах деяких політиків.

З магазину викрали комп’ютерної техніки на 70 тис. грн.

Вранці до чергової частини Іршавського райвідділу міліції надійшло повідомлення від власника одного з магазинів з продажу комп’ютерної техніки у м.Іршава про те, що невідомі особи скоїли крадіжку портативних комп’ютерів (ноутбуків), мобільних телефонів та іншої побутової техніки на загальну суму близько 70 тисяч гривень.

Ужгородські міліціонери переодяглися у літнє

З метою перевірки стану обмундирування, зовнішнього вигляду та навичок стройової підготовки в Ужгородському міськвідділі міліції пройшов стройовий огляд.

Засуджено контрабандиста наркотиків

Вступив у законну силу вирок Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області стосовно громадянина України, якого визнано винним у вчиненні контрабанди наркотичного засобу – смоли канабісу.

За 5-тисячний хабар помічницю судді позбавили права обіймати посаду рік

Вступив у законну силу вирок Перечинського районного суду Закарпатської області стосовно тепер уже колишньої помічниці судді Ужгородського міськрайонного суду, яка вимагала та одержала від місцевого мешканця 5 тисяч доларів США неправомірної вигоди.

Прокуратура Закарпаття попередила незаконне вибуття 30 га землі

Понад 30 га землі залишилось у державній власності.

Вітчизняні та іноземні бізнесмени говоритимуть про меблеве виробництво

27 березня 2014 року, о 10 00, у приміщенні Закарпатської торгово-промислової палати (м.Ужгород, вул. Грушевського, 62) відбудеться бізнес-зустріч представників вітчизняних та іноземних підприємств, торгово-посередницьких організацій, приватних підприємців.

Червоний хрест відкрив пункти для прийому допомоги потребуючим

Товариство Червоного Хреста Закарпаття відкрило пункти прийому товарів першої необхідності для виконання гуманітарної місії допомоги потребуючим.

Голову сільради на Ужгородщині звільнили з посади за те, що виділив земельну ділянку сину

Сільського корупціонера викрили працівники Закарпатського Управління по боротьбі з організованою злочинністю.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат