Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-18') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 19980, 20

На Ужгородщині відбудеться турнір пам’яті Михайла Михайлини

23—25 березня, в селі Баранинці, Ужгородського району в СК «ZINADINE» відбудеться турнір пам’яті легендарного гравця київського «Динамо» — Михайла Михалини.

Сьогодні визначаться останні чвертьфіналісти Ліги чемпіонів 2013/2014

Дортмундська «Боруссія» після виїзної перемоги (4:2) прийме «Зеніт», а МЮ після виїзної поразки (0:2) — «Олімпіакос».

Сепаратизм Закарпаттю не загрожує

У вівторок, 18 березня, у прес-центрі «Закарпатської правди» відбувся   круглий стіл на тему: «Ситуація в Україні: проекція на Закарпаття». Експертам запропонували дати оцінку подіям, що нині відбуваються в Україні, особливо стосовно фактичного від’єднання Криму від України за сприяння російських військових, та спрогнозувати їх вплив на Закарпаття. Зокрема й дати відповідь на питання щодо можливих сепаратистських чи «автономних» проявів у нашому краї.

Футбол. Відбулося жеребкування Кубка Закарпаття

У вівторок, 18 березня, в студії програми «Час футболу» на каналі «Тиса 1» відбулося жеребкування Кубка Закарпаття – 2014. Вже вдруге воно транслювалося в прямому ефірі.

ЄС тепер візьме на приціл «гаманці Путіна» – політолог Піонтковський

Справжній тиск на Росію ще не почався, останні європейські санкції були лише попереджувальним сигналом Кремлю. Так вважає російський публіцист та політолог, науковий співробітник московського Інституту системного аналізу Андрій Піонтковський.

Міліція закликає громадян здавати нелегальну зброю

Останнім часом в Україні, й зокрема на Закарпатті, побільшало тяжких злочинів, в першу чергу розбійних нападів, із застосуванням зброї. Аби запобігти новим злочинам, міліція закликає громадян здавати незареєстровану зброю.

В Ужгороді триває фотовиставка «Твої права через об’єктив"

У вівторок, 18 березня, у ПАДІЮНі відбулося відкриття фотовиставки «Твої права через об'єктив фотокамери». Цей соціальний проект було ініційовано громадською організацією «ELSA Ужгород».

Уряд Угорщини вважає референдум у Криму нелегітимним

Міністерство закордонних справ Угорщини офіційно заявило, що Уряд Угорщини вважає нелегітимним та протизаконним проведений 16 березня 2014р. в АР Крим референдум та його результати.

Делегація Чеської Республіки спілкувалася з керівництвом Закарпатської ОДА

У вівторок, 18 березня, голова Закарпатської облдержадміністрації Валерій Лунченко поспілкувався із Надзвичайним і Повноважним Послом Чеської Республіки в Україні Іваном Почухом. На зустрічі також були присутні заступник голови облдержадміністрації Андрій Сербайло та Генеральний консул Чеської Республіки у Львові Мирослав Кліма.

На "Єврокарі" запустили виробництво двох нових моделей(ФОТОРЕПОРТАЖ)

Вчора завод «Єврокар» (с. Соломоново Ужгородського району), запустив виробництво нових моделей автомобілів Skoda Spaceback та Skoda Octavia A7 RS.

Екс-губернатор Закарпаття і надалі фінансуватиме гандбольний клуб “Карпати”

Президент гандбольного клубу “Карпати” Олександр Ледида спростував, що клуб залишився без фінансування і припинить існування.

Ужгородцям покажуть фільм знятий за мотивами роману Сергія Жадана

За мотивами роману Сергія Жадана було знято короткометражний фільм "ДепешМод". І от його вже можна подивитись в Ужгороді.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі середа, 19 березня. Намагайтеся тверезо оцінювати світ, і тоді у вас буде менше приводів для розчарувань. Нехай ароматна кава у хорошій компанії надихає вас на вдалий початок справ. Будьте в курсі найважливіших подій з Rionews, налаштовуйтеся на позитив. Гарної вам середи!

В Ужгороді відбудеться поетична театралізована феєрія (ВІДЕОАНОНС)

Поезія – це божество, яке присилає нам своїх янголів у вигляді ліричних героїв, вважають організатори поетичної театралізованої феєрії "О пів на тебе", яка відбудеться у рамках цьогорічного еротартфесту "Березневі коти" 28 березня.

Кандидатури на заступників губернатора подані на затвердження

Про це сьогодні під час представлення кандидатур на посади голів РДА повідомив голова Закарпатської ОДА Валерій Лунченко.

Лунченко оприлюднив прізвища кандидатів у керівники районів(СПИСОК)

Сьогодні о 18.00 голова Закарпатської ОДА оприлюднив кандидатів голів райдержадміністрацій. Валерій Лунченко закликав громадськість реагувати на ці кандидатури - дати їм оцінку.

Регіони повинні самі обирати голів адміністрацій, - Олександр Вілкул

В Україні на сьогоднішній день місцеві ради фактично позбавлені можливості впливати на прийняття рішень. Фактично відсутні виконкоми і вся влада в адміністраціях та їх голови призначаються з Центру . Для зміни цієї системи Віце -прем'єр в 2012-2014 рр. . Олександр Вілкул вважає за необхідне ввести норму про виборність глав областей. Він також зазначив , що « всі територіальні органи влади , починаючи від ДАБК і закінчуючи міліцією та громадською безпекою повинні підкорятися главі регіону ».

Погорєлов судитиметься за   крісло мера ?

Екс-очільник обласного центру, якого відсторонила міська рада під тиском громадськості, звернувся з адміністративним позовом до суду, аби повернути собі повноваження.

Михайло Кополовець:   Мені шкода полишати рідну землю

Футболіст розповів про свій перехід до «Белшини».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат