Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 20080, 20

В Ужгороді проведуть насичений захід Шевченко NEW з відомими творчими людьми (ПРОГРАМА)

Тарасу Шевченку 200 років! З цього приводу в Ужгороді в різних локаціях зберуться творчі і небайдужі люди. Аби поговорити, почитати, подискутувати і просто круто провести час!

Міндоходів нагадало про оновлену форму декларації про майно і доходи

Нова форма податкової декларації та Інструкція щодо її заповнення затверджена Наказом Міністерства доходів і зборів України №793.

Клієнти "Кредобанк" зможуть знімати готівку без комісії у будь-якому банкоматі України

Уже в найближчому майбутньому банк реалізує проект з міграції усього масового та стандартного сегменту платіжних карт на лінійку MasterCard Debit, що дасть змогу держателям зарплатних, пенсійних та студентських карт знімати готівку у будь-якому банкоматі України без комісії.

В Ужгороді стратує фотовиставка "Твої права через об'єктив"

Молодіжна громадська організація «Європейська Асоціація Студентів Права Ужгород» ELSA Ужгород ініціювала проведення соціального проекту "Твої права через об'єктив".

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі четвер, 13 березня. Зустрічайте новий день під акомпанемент улюблених мелодій за чашечкою улюбленої кави. Нехай важливі справи не порушують вашого гармонійного стану. Смачного ранкового кавування, бажаних співрозмовників і загалом вдалого четверга!

На Тячівщині горіла котельня жіночого монастиря

12 березня об 11:18 до оперативно-рятувальної служби надійшло повідомлення про те, що на вулиці Дружби в селі Чумалево Тячівського району виникла пожежа. Виїздом на місце пожежно-рятувальних підрозділів з'ясувалось, що загорання виникло в котельні Свято-Вознесенського жіночого монастиря.

В Ужгородському коледжі культури і мистецтв відзначать 200-річчя Т. Шевченка

Вечір української музики й літературну годину запланували провести в Ужгородському коледжі культури і мистецтв.

До 14 березня потрібно сплатити авансові платежі з податку на доходи фізичних осіб

Фізичні особи-підприємці, які працюють на загальній системі оподаткування, авансові платежі з податку на доходи фізичних осіб розраховують самостійно. Розмір таких платежів повинен становити не менш як 100 відсотків річної суми податку з оподатковуваного доходу за минулий рік. Авансові платежі сплачуються до бюджету по 25 відсотків щокварталу у терміни до 15 березня, до 15 травня, до 15 серпня і до 15 листопада.

15-16 березня V Відкритий фестиваль-конкурс стрілецької пісні „Красне поле”.


V   відкритий     фестиваль-конкурс стрілецької пісні “Красне поле” пройде у м. Хуст 15 -16 березня   2014 р. в рамках святкування 75 річниці Карпатської України.

У одній зі шкіл Виноградова лунали постріли  

До міліції надійшло повідомлення від директора однієї з шкіл Виноградова про те, що невідомі особи пошкодили вікна на школі.

Вітання керівників   краю до 75 річниці Карпатської України

Шановна закарпатська громадо! Щиросердечно вітаємо Вас з 75 – річчям проголошення   Карпатської України. Ювілей Карпатської України ще раз нагадує нам про   глибокі   почуття відповідальності за долю   отчої   землі,   тернисту й   криваву   дорогу нашого народу   до створення   своєї   незалежної держави.   Гостро   осмислюються слова, які зринали з уст   юних витязів Красного Поля, що стали на захист за право   жити   вільними, незалежними, віддавши   свої сили, здібності, досвід та навіть життя   для досягнення   цієї святої   і справедливої мети:Душу й тіло ми положим за нашу свободу…

З якою метою готуються обшуки на фірмах Ледиди?

Як стало відомо із джерел, наближених до силових органів, правоохоронці планують ряд обшуків на фірмах, пов'язаних з екс-губернатором Закарпаття Олександром Ледидою.

В Ужгороді починають цвісти магнолії (Фотофакт)

Магнолія та абрикоси зацвітають першими серед дерев. Зазвичай на рівнинній частині Закарпаття ці дерева зацвітають на початку квітня.

С. Ратушняк: “Обленерго і Закарпатгаз — пилососи, які висмоктують фінанси в офшорні зони"

Підприємці області обурені діями монополістів обленерго та Закарпатгазу. Сьогодні про це йшлося на черговому засіданні у прес-центрі “Нове Закарпаття”.

23 березня стартує розіграш Кубку Закарпаття 2004

Участь у змаганнях беруть володарі кубку всіх районів області та всі учасники чемпіонату та першості Закарпаття 2014 року.

Нацбанк ввів пам’ятні монети до 200-річчя Шевченка (ФОТО)

Національний банк України ввів пам’ятні монети до 200-річчя від дня народження Т. Г. Шевченка.

Футбол. «Говерла» U-19 — «Оболонь». Анонс фіналу Зимового чемпіонату Закарпаття

У неділю, 16 березня, на стадіоні в смт Кольчино відбудеться фінальний поєдинок «Зимової першості Закарпаття».

Власники кількох санаторії Закарпаття пропонують   безкоштовно оздоровлювати героїв Майдану

На сьогодні це 5 закладів. До того ж є багато аналогічних повідомлень в інтернеті.
Андрій Сугай, директор санаторію «Карпатія», зазначив, що у цей складний час санаторії повинні докластися до громадської ініціативи і також допомогти тим людям, які стояли на Майдані. Адже ті люди виснажилися, в першу чергу, морально.

Люди Балоги захопили Адміністративний суд Закарпатської області

В Закарпатті відбувається черговий   напад невідомих людей в камуфляжі на державну установу -- Закарпатський апеляційний суд.

Орієнтування. В Мукачеві відбулися перші літні змагання

Чи любите ви гуляти в лісі? А бігати? А вирішувати складні завдання? Якщо так, то спортивне орієнтування якраз ваш вид спорту.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат