Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-24') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 20140, 20

В області створять координаційний орган з допомоги людям з Криму(АНОНС)

15 березня о 18.00, у галереї ILKO - відкритий захід солідарності з жителями Криму.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 12 березня. Запрограмовуйте хороший настрій зранку у компанії бажаних співрозмовників за горнятком улюбленої кави. Нехай сонячний день приносить із собою лише позитивні емоції й хороші новими. Вірте у щастя, й воно обов’язково завітає до вас. Гарної середи й смачного кавування!

Закарпатські угорці нагадали, що засуджували антимайданівські дії нардепа Іштвана Гайдоша

ТУКЗ-КМКС неодноразово засуджувало «антимайданівську» активність Іштвана Гайдоша, як і те, що він голосував за антидемократичні закони.

Нардеп Гайдош вважає себе жертвою свободівців

"Рішуче відкидаємо всі звинувачення та погрози, грубі та підлі виступи проти нас", — йдеться у заяві Президії ДПУУ та правління ДСУУ.

Голова ОДА "за" люстрацію, але на законних засадах

"Я підтримую люстрацію. Але цей процес повинен мати законні засади. Повинен бути механзм люстрації прописаний у відповідному законі", - прокоментував своє ставлення до люстрації голова Закарпатської ОДА Валерій Лунченко.

Нардеп Гайдош вважає, що ВО Свобода назвала угорців ворогами народу

Здається, що для ВО «Свобода» недостатньо кримської кризи — вона відкрило новий фронт, оголосивши угорців ворогами українського народу с з цього починається звернення народного депутата України Іштвана Гайдоша.

Губернатор В. Лунченко: Я виступаю за негайну реформу місцевого самоврядування

Про це новий очільник області зазначив сьогодні під час своєї першої прес-конференції. За словами Валерія Лунченка, посада голови ОДА має обиратися, а не призначатися.

Новий керівник Закарпаття оприлюднив прізвища кандидатів у свої заступники

Сьогодні під час першої прес-конференції новий голова Закарпатської ОДА Валерій Лунченко представив трьох кандидатів на посади заступників голови ОДА.

Чопська митниця в лютому: понад 687 500 осіб, 346 500 транспортних засобів та 2 млн. тонн вантажів

Понад 687 500 осіб, 346 500 транспортних засобів та 2 млн. тонн вантажів пропущено через митні кордони України протягом лютого в зоні діяльності Чопської митниці Міндоходів.

Декларація про громадську люстрацію на Закарпатті

Ми, представники формальних і неформальних громадських об’єднань і рухів в Закарпатській області, які виступили проти диктаторського режиму Януковича та координували свої зусилля і дії впродовж листопада 2013р. – лютого 2014р.,

Брат Балоги — кнопкодав

Депутати у парламенті продовжують ганебну практику кнопкодавства.

У Мукачево вогнеборці ліквідували пожежу у гуртожитку

10 березня о 15:36 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в гуртожитку Мукачівського державного університету на вулиці Я. Каменського, що в місті над Латорицею.

У Закарпатській ОДА — прийом громадян керівниками області

У вівторок, 11 березня, у Закарпатській ОДА відбувся прийом громадян. Зі своїми проблемними питаннями краяни звернулися до в.о.заступника голови облдержадміністрації Михайла Поповича.

24 області й АР Крим або ?

Державу врятує Асоціація, а її підпишуть, якщо Крим буде в Україні.

В економіці продовжується глобальна корупція, - Сергій Ратушняк

Відомий український політик, лідер «Нового Закарпаття» Сергій Ратушняк звернувся до Уряду України.

«Зустріч весни та великі березневі свята»

        Під такою назвою пройшов місцевий огляд художньої самодіяльності будинку культури с.Тийглаш.

Творчі звіти закладів культури Ужгородщини

      8-9 березня в закладах культури району пройшли ряд звітних концертів художньої самодіяльності і виставка робіт народних умільців і, звичайно ж, вони були присвячені цим двом датам – Міжнародному жіночому дню і 200-річчю від дня народження   Великого Кобзаря Т.Г.Шевченка.  

З чим може зіткнутися   Крим? (ІНФОГРАФІКА)

Многие жители Крыма, обеспокоенные ситуацией на полуострове, сегодня задаются вопросом, смогут ли они выжить без Украины. Большинство экспертов уверены: в случае отделения АРК будет крайне тяжело. Экономисты назвали   шесть основных проблем, с которыми может столкнуться полуостров

200-річницю Тараса Шевченка відзначили аматори Худльова, Ляхівців, Чертежа

9 березня 2014 у сільському Будинку культури було багатолюдно, адже звітували аматори художньої самодіяльності сіл: Худльова, Ляхівців, Чертежа.

Футбол, ЛЧ. Матчі у відповідь 1/8 фіналу

Сьогодні визначаться два чвертьфіналісти Ліги.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат