Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 20160, 20

С. Ратушняк закликав обласних депутатів саморозпуститися

Лідер "Нового Закарпаття" Сергій Ратушняк виступив перед депутатами на черговій сесії обласної ради.

Кращі народні майстри Ужгорода взялися відреставрувати автентичні двері ОДА, пошкоджені під час штур

Майстри з кузні «Ковальський двір» за погодженням обласної ради та ОДА взялися реставрувати пошкоджені під час штурму автентичні двері з пам’ятки архітектури чехословацького
періоду, якою є будівля Закарпатської облдержадміністрації.

Закарпатські депутати — за збільшення терміну тимчасового ввезення автомобілів з іноземними номерами


Та просять парламентарів і урядовців внести зміни до чинного законодавства у відповідність до Стамбульської конвенції від 26 червня 1990 року.

В УжНУ пропонують відкрити нові спеціальності


За твердженням знаних учених   та природознавці краю, в УжНУ лісову кафедру потрібно було відкрити ще в 1946 – му. І вони мають рацію. На Закарпатті вдалося це започаткувати тільки у квітні 2006 – му, коли   було здано в Міністерство освіти і науки України ліцензійну справу на відкриття на географічному факультеті УжНУ нової спеціальності – бакалавра лісового господарства за Болонською системою навчання. На протязі майже двох років ішла запекла боротьба та все ж було отримано   довгожданий документ і ліміт на навчання частини обдарованих студентів – майбутніх лісівників за рахунок державного кошту.

Новий губернатор Закарпаття ініціюватиме розпуск облради через суд

Щойно на черговій сесії Закарпатської обласної ради заступники голови облради Сербайло вніс пропозицію про включення в порядок денний питання про скасування рішення минулої сесії щодо позбавлення окремих повноважень Закарпатську ОДА, повідомляє кореспондент РІО із сесійної зали.

В Ужгороді з сесії обласної ради   вигнали "тітушок"

Як повідомляється, у ложе для преси сиділи люди у спортивних костюмах, яких згодом вигнали.

Обласна влада вживає заходи із ліквідації аварії на продуктопроводі «Дубриничі»


У п’ятницю, в Закарпатській облдержадміністрації відбулося засідання робочої наради щодо ліквідації надзвичайної ситуації, яка сталася вчора на продуктопроводі ЛВДС «Дубриничі» ДП «Прикарпатзахідтранс» поблизу села Мала Добронь.

Закарпаття матиме головного прокурора з Львівщини?

Про те, що завтра Закарпаття матиме нового прокурора області повідомив під час свого виступу на мітингу губернатор Закарпаття Валерій Лунченко.

У Говерли проблеми з фінансуванням?

Гравці основного складу ужгородської «Говерли» протягом останніх 4-х місяців не отримують заробітну плату, а футболісти дублюючого складу і персонал клубу не бачили грошей вже 7 місяців, повідомило джерело sport.ua, наближене до керівництва команди.

В Ужгородському районі знешкоджено сім артилерійських снарядів


Шостого березня піротехнічною групою аварійно-рятувального загону Управління ДСНС України у Закарпатській області знешкоджено сім боєприпасів часів Другої світової війни, які були виявлені на території довгобуду у с. Кам’яниця Ужгородського району.

Нардепи про нового губернатора Закарпаття

Андрій Шевченко про нового губернатора Закарпаття: Вибір впав на В. Лунченка, оскільки це скромна, інтелігентна людина з позицією. Ми не для того скидали межигірського царя, щоб на його місце, і на місцях крісла зайняли йому подібні.

Зорян Шкіряк: Балога не має права виступати від імені Майдану

Зараз в Ужгороді на пл. Народній проходить віче. Наразі перед ужгородцями, які прийшли на віче виступає активний учасник Євромайдану, член ради ВО «Майдан» Зорян Шкіряк.

Пшонка і Захарченко — в Україні. Табачник і Клюєв хворіють, Янукович — поки що живий

(мовою оригіналу) СБУ и МВД ищет не всех чиновников высшего эшелона времен Януковича. Поэтому те, к кому претензий нет, прячут местонахождение от общественности сугубо для того, чтобы не попасть под горячую руку Майдана.

6 нардепів прилетіли в Ужгород(ОНОВЛЕНО)

Про це повідомили джерела "РІО". За інформацією також відомо, що нардепи, серед яких має бути і Андрій Шевченко прилетіли, щоб висловити підтримку новому губернатору Закарпаття Валерію Лунченку.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 7 березня. Наприкінці тижня порадуйте себе чимось хорошим або ж натякніть комусь іншому про це. Нехай ранок буде затишним під акомпанемент улюбленої кави. Сміливих вам рішень, корисних справ і загалом хорошого завершення робочого тижня!

ФРОНТ ОПОРУ також   звинуватив Балогу у замовленні тиску на начальника міліцї Турдая

Молодіжна організація ФРОНТ ОПОРУ заявила, що силове зняття начальника міліції Василя Турдая замовив Віктор Балога.

Понад мільйон гривень перерахували до бюджету землекористувачі Виноградівщини

ДПІ у Виноградівському районі за січень-лютий 2014 року до місцевого бюджету забезпечено надходження плати за землю в сумі 1174,94 тис. грн., що складає 110% від доведеного завдання. З них 840,02 тис. грн. сплачено юридичними особами та 334,92 тис. грн. – фізичними.

Бойовики на замовлення Балоги силою зняли новопризначеного начальника обласної міліції

Близько 50 чоловік у камуфляжах, які чомусь переконували, що виступають від імені громади, змусили начальника обласної міліції Василя Турдая написати заяву на звільнення.

Зимовий чемпіонат Іршавщини. Чому Ільниця та Довге поза грою?

У неділю 2 березня стартував зимовий чемпіонат Іршавського району з футболу (від Автора – як на мене то це вже весняна першість). На жаль у ньому не бере участь один із фаворитів – «Ільниця». Не видно на обрії і клуб із Довгого, який в минулі роки був фаворитом районних та міцним середняком обласних змагань. Це сталось з причин, які відомі тільки керівникам цих, великих за кількістю мешканців та багатих на футбольні таланти, населених пунктів.

В Закарпатській області до бюджету надійшло майже 137 млн. грн. ПДФО

В територіальних органах Міндоходів Закарпаття інформують, що за 2 місяці 2014 року до місцевого бюджету області надійшло понад 136 млн. 889 тис. грн. податку на доходи з фізичних осіб. «В минулому році протягом двох перших місяців сплачено було 136 млн. 374 тис, на 515 тис. менше цьогорічних показників. Як бачимо є динаміка і вона позитивна», зазначають фахівці Міндоходів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат