Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 20240, 20

У обласній міліції запрацювала «гаряча телефонна лінія»

З метою вдосконалення роботи закарпатської міліції, широкої співпраці з громадськістю, виявлення фактів хабарництва та інших правопорушень, скоєних самими правоохоронцями, в УМВС України в Закарпатській області запроваджено цілодобову «Гарячу телефонну лінію» за тел.69-50-50.

В області представили нового прокурора(ФОТО)

8 березня відбулося офіційне представлення новопризначеного прокурора Закарпатської області Олега Сидорчука.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок. 10 березня. З думкою про нові корисні справи розпочинайте свій тиждень і не зупиняйтеся перед небезпеками. Нехай сила духу сучасних справжніх героїв надихає вас на звершення. Бадьоріть свій ранок ароматом свіжозвареної кави й успішно розпочинайте свій день. І тоді жодні негативні новини не зменшать вашої віри у перемогу!

Чоловік заявив про крадіжку 5 млн. грн., а потім сам зник, залишивши борг за квартиру

До чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від 50-річного громадянина Республіки Латвія, який тимчасово проживає в Мукачеві. Заявник повідомив про крадіжку від нього грошей в сумі 5 мільйонів 200 тисяч гривень, повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Голові облради обрали в заступники Брензовича

Щойно депутати таємно проголосували за кандидатуру заступника голови обласної ради. На цю посаду було вибрано одну кандидатуру — Василя Брензовича.

Обласні депутати погодилися розглянути питання про делегування повноважень ОДА

Після довгих обговорень та висловлювань стосовно цього питання, депутати погодилися внести питання про делегування повноважень Закарпатській ОДА до порядку денного.  

Нардеп Шевченко порівняв облраду з ВР, яка вже розплатилася за свої рішення

На сесії обласної ради продовжуються баталії навколо питання щодо передачі повноважень Закарпатській ОДА, які обласні депутати більшістю голосів позбавили адміністрацію на попередній сесії.

С. Ратушняк закликав обласних депутатів саморозпуститися

Лідер "Нового Закарпаття" Сергій Ратушняк виступив перед депутатами на черговій сесії обласної ради.

Кращі народні майстри Ужгорода взялися відреставрувати автентичні двері ОДА, пошкоджені під час штур

Майстри з кузні «Ковальський двір» за погодженням обласної ради та ОДА взялися реставрувати пошкоджені під час штурму автентичні двері з пам’ятки архітектури чехословацького
періоду, якою є будівля Закарпатської облдержадміністрації.

Закарпатські депутати — за збільшення терміну тимчасового ввезення автомобілів з іноземними номерами


Та просять парламентарів і урядовців внести зміни до чинного законодавства у відповідність до Стамбульської конвенції від 26 червня 1990 року.

В УжНУ пропонують відкрити нові спеціальності


За твердженням знаних учених   та природознавці краю, в УжНУ лісову кафедру потрібно було відкрити ще в 1946 – му. І вони мають рацію. На Закарпатті вдалося це започаткувати тільки у квітні 2006 – му, коли   було здано в Міністерство освіти і науки України ліцензійну справу на відкриття на географічному факультеті УжНУ нової спеціальності – бакалавра лісового господарства за Болонською системою навчання. На протязі майже двох років ішла запекла боротьба та все ж було отримано   довгожданий документ і ліміт на навчання частини обдарованих студентів – майбутніх лісівників за рахунок державного кошту.

Новий губернатор Закарпаття ініціюватиме розпуск облради через суд

Щойно на черговій сесії Закарпатської обласної ради заступники голови облради Сербайло вніс пропозицію про включення в порядок денний питання про скасування рішення минулої сесії щодо позбавлення окремих повноважень Закарпатську ОДА, повідомляє кореспондент РІО із сесійної зали.

В Ужгороді з сесії обласної ради   вигнали "тітушок"

Як повідомляється, у ложе для преси сиділи люди у спортивних костюмах, яких згодом вигнали.

Обласна влада вживає заходи із ліквідації аварії на продуктопроводі «Дубриничі»


У п’ятницю, в Закарпатській облдержадміністрації відбулося засідання робочої наради щодо ліквідації надзвичайної ситуації, яка сталася вчора на продуктопроводі ЛВДС «Дубриничі» ДП «Прикарпатзахідтранс» поблизу села Мала Добронь.

Закарпаття матиме головного прокурора з Львівщини?

Про те, що завтра Закарпаття матиме нового прокурора області повідомив під час свого виступу на мітингу губернатор Закарпаття Валерій Лунченко.

У Говерли проблеми з фінансуванням?

Гравці основного складу ужгородської «Говерли» протягом останніх 4-х місяців не отримують заробітну плату, а футболісти дублюючого складу і персонал клубу не бачили грошей вже 7 місяців, повідомило джерело sport.ua, наближене до керівництва команди.

В Ужгородському районі знешкоджено сім артилерійських снарядів


Шостого березня піротехнічною групою аварійно-рятувального загону Управління ДСНС України у Закарпатській області знешкоджено сім боєприпасів часів Другої світової війни, які були виявлені на території довгобуду у с. Кам’яниця Ужгородського району.

Нардепи про нового губернатора Закарпаття

Андрій Шевченко про нового губернатора Закарпаття: Вибір впав на В. Лунченка, оскільки це скромна, інтелігентна людина з позицією. Ми не для того скидали межигірського царя, щоб на його місце, і на місцях крісла зайняли йому подібні.

Зорян Шкіряк: Балога не має права виступати від імені Майдану

Зараз в Ужгороді на пл. Народній проходить віче. Наразі перед ужгородцями, які прийшли на віче виступає активний учасник Євромайдану, член ради ВО «Майдан» Зорян Шкіряк.

Пшонка і Захарченко — в Україні. Табачник і Клюєв хворіють, Янукович — поки що живий

(мовою оригіналу) СБУ и МВД ищет не всех чиновников высшего эшелона времен Януковича. Поэтому те, к кому претензий нет, прячут местонахождение от общественности сугубо для того, чтобы не попасть под горячую руку Майдана.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат