Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 20300, 20

Закарпатські депутати підтримали звільнення ректора УжНУ

Сьогодні, 26 лютого на сесії Закарпатської обласної ради депутати підтримали звернення ініціативної групи УжНУ до МОН щодо негайного звільнення ректора Федора Ващука з посади. Про це з сесійної зали повідомляє кореспондент РІО.

Депутати заборонили діяльність Українського вибору у Закарпатті.

Сьогодні, 26 лютого депутати Закарпатської обласної ради 71 голосом (всього присутні 82 депутати із 106) проголосували за заборону діяльності організації "Український вибір" у Закарпатті. Про це з сесійної зали повідомляє кореспондент РІО.

"Беркута" більше немає

Виконуючий обов'язки міністра внутрішніх справ України Арсен Аваков підписав наказ про ліквідацію спецпідрозділу «Беркут».

Закарпатські депутати від ЄЦ і ПР склали повноваженя

Сьогодні, 26 лютого на сесії Закарпатської обласної ради 3 депутати від Партії регіонів та 2 від ЄЦ склали повноваження. За це проголосували 79 депутатів із 82 присутніх. Про це з сесійної зали повідомляє кореспондент РІО.

Закарпатська обласна рада хоче розпуститися. Голосуватиме за це поіменно

Сьогодні, 26 лютого депутати Закарпатської облради внесли у порядок денний проект рішення про саморозпуск. За це проголосували 58 депутатів із 82 присутніх (всього в облраді 106 депутатів). Про це з сесійної зали повідомила кореспондент РІО.

Ректор УжНУ попросив Міністерство провести дострокові вибори (ЗАЯВА)

Медіацентр УжНУ оприлюднива копію заяви ректора УжНУ Федора Ващука, адресовану МОН України.

Закарпатські депутати проситимуть Раду скасувати візовий режим з Європою

Депутати Закарпатської обласної ради планують звернутися до парламенту з проханням прискорити роботу з підписання угоди про асоціацію України з ЄС та запровадження безвізового режиму.

Революція штовхнула голову профкому УжНУ з посади

Голова профкму студентів УжНУ Андріана Завадяк публічно заявила, що звільняє посаду голови профкому.

Прокуратура розслідує, чому ПР у Закарпатті мала печатки виборчих дільниців з виборів Президента

Печатки дільничних виборчих комісій виявили в тячівському офісі Партії регіонів – прокуратура ініціювала досудове розслідування.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 26 лютого. Бережіть свої нерви й не переймайтеся через дрібниці. Для чого доводити щось іншим, достатнього того, що ви впевнені у своїх думках. Збирайте їх докупи за чашечкою свіжозвареної кави, і нехай жодна небажана особа чи негативний збіг обставин не примушують вас сумувати. Адже щастя поруч, відчувайте його сповна!

В день розстрілу Майданівців лідер "Правого Сектору" зустрівся з Януковичем

Лідер "Правого сектору" Дмитро Ярош зустрічався з Віктором Януковичем у день кривавої бійні на Інститутській у Києві 20 лютого. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook журналіст Мустафа Найєм.

Щадей з Чучкою почали вирішувати свої питання бійкою

Щадей і Ко вже вирішують свої земельні питання. Тимчасовий мер Ужгорода з "групою підтримки" затіяв бійку з приміським "мером".

Закарпаття виділить 5 мільйонів родинам загиблих на Майдані

Відповідний проект рішення депутатами зареєстровано в обласній раді і завтра буде винесено на розгляд депутатам.

Міністра уряду Азарова-Януковича Балогу нова влада обділила увагою

Міністр МНС уряду Азарова-Януковича Віктор Балога не отримав достатньої уваги при формуванні нової влади. Через це він почав у себе у «Фейсбуці» сердитися.

Футбол. Визначилися суперники української збірної по кваліфікації до Євро-2016

23 лютого відбулося жеребкування кваліфікаційного раунду Євро-2016. Учасники кваліфікації, серед яких є дебютант чемпіонату збірна Гібралтару, були поділені по кошиках відповідно до рейтингу в таблиці коефіцієнтів УЄФА, сформованому на підставі результатів у кваліфікації й фінальних турнірах ЧС-2010, ЄВРО-2012, а також відбору ЧС-2014.

Прокуратура хоче закрити провадження щодо утворення Закарпатської обласної народної ради

Прокуратура Закарпатської області направила до Закарпатського окружного адміністративного суду клопотання, в якому відмовляється від позовних вимог та просить закрити провадження по утворення Закарпатської обласної народної ради.

Після Межигір'я громада повинна інспектувати маєтки Балоги

Таку думку висловив Сергій Ратушняк у виданні "Кліпнюс".

З початку року ГУ Міндоходів надли   понад 20 700 послуг

За інформацією Головного управління Міндоходів у Закарпатській області, найбільшою популярністю користувались послуги з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки. З початку року було надано понад 12 600 таких послуг.

Друзі   постраждалих у ДТП на Іршавщині вчили ПДР  



Наприкінці минулого року Закарпаття шокувала новина про ДТП на Іршавщині, в якій травмувалося 9 (!) підлітків відразу. Днями, у школу саме того села де сталася пригода завітали правоохоронці.

УжНУ йде на вибори ректора (ФОТО, документи)

Сьогодні частина студентів і викладачів УжНУ вимагала відставки ректора Федора Ващука. Від учора деякі студенти перебували у великій залі історичного факультету (колишнього економічного), а викладачі тим часом збирали підписи проти. Натомість профком студентів УжНУ у ході ранкового анонімного голосування з’ясував, що більшість молоді не хоче відставки ректора або ж взагалі нейтрально ставиться до ситуації, бо не розуміє, за які провини треба терміново звільняти Федора Ващука.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат