Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 20060, 20

У Міндоходів представили нових керівників відомств

Сьогодні, 13 березня, керівництво Головного управління Міндоходів у Закарпатській області та Чопської митниці Міндоходів взяли участь у відеоконференції, на якій Міністр фінансів України Олександр Шлапак представив колективу Міндоходів нових керівників відомства. Першим заступником Міністра доходів і зборів України – головою ліквідаційної комісії Міндоходів призначено Ігоря Білоуса, заступниками Міністра також стали Віталій Науменко та Володимир Хоменко.

На спартакіаді УжНУ змагалися з шахів

12 березня викладачі та співробітники УжНУ змагалися з шахів у рамках 7-ї загальноуніверситетської Спартакіади.

АНОНС заходів до75-ї річниці проголошення Карпатської України

14 березня 2014 року
11.00 – ввідкриття виставки архівних документів та фотоматеріалів, присвячених 75-річчю проголошення   Карпатської України (м.Ужгород, пл.Народна,4).
12.00 – освячення надмогильного пам’ятника   на місці захоронення дружини Президента Карпатської   України А.Волошина Ірини (м.Ужгород, обласний музей архітектури і побуту).

На Закарпатті весна — "гаряча" пора як для пожежних, так і   для піротехніків


Із приходом весни та початком польових та земляних робіт до Управління ДСНС України у Закарпатській області все частіше почали надходити повідомлення про виявлення вибухонебезпечних предметів часів минулих війн. На небезпечні «скарби» можна натрапити всюди, де колись проходили бойові дії: на полях та городах, лісах і парках,  в річках та озерах, навіть в підвалах будинків.

Крим.Пряма трансляція із селища Перевальне

Пряма трансляція ТВ "Прихована правда" сьогодні із селища Перевальне, що під Сімферополем, із місць дислокації російських військових частин.

Футбол. Перші матчі 1/8 фіналу Ліги Європи (Анонс)

Четвер — традиційний день для проведення матчів Ліги Європи, яка в поточному сезоні встигла порадувати нас несподіваними результатами. Сьогодні будуть зіграні перші матчі 1/8 фіналу другого за значимістю клубного турніру Європи.

На Закарпатті відсвяткують 75-річчя Карптської України (АФІША)

План заходів Закарпатської «Свободи» з відзначення 75-річчя Карпатської України

Що хоче вкрасти Аксьонов у України, а Путін — у Європи  

(за оригіналом) Названы украинские государственные активы, которые собираются присвоить крымские власти. В это же время   Путин готовит свой «ошеломляющий ответ» на санкции Запада (на фото — обкладинка австрійського журнала).

Балога кинув Міклоша Ковача

Як повідомляють наші джерела в Закарпатській обласній раді, голова облради Іван Балога разом зі своїм братом нардепом Віктором Балогою надумали кинути свого партнера по депутатській коаліції голову угорського товариства КМКС Міклоша Ковача.

На Міжгірщині вогнеборці врятували від знищення житловий будинок

12 березня о 22:39 на пункт зв'язку 4-ої Державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу, що виникла  в надвірній споруді (хліву) на вул. Лісорубів  в селі Верхній Бистрий. Сповістив  рятувальників про загорання 40-річний власник даного домоволодіння.

Першим пунктом на сесії розглянули Програму “Турбота” на 2014 рік


Сьогодні, 13 березня, відбулося третє пленарне засідання вісімнадцятої сесії Закарпатської обласної ради VІ скликання. У засіданні взяв участь голова Закарпатської обласної державної адміністрації Валерій Лунченко. Також були запрошені керівники окремих департаментів ОДА, голови районних рад краю.

З початку року платники Закарпаття перерахували до бюджету майже 1 млн. 590 тис. грн. екологічного п

Про це повідомив перший заступник начальника Головного управління Міндоходів у Закарпатській області Тетяна Шаповалова.

Чемпіон України ГК "Карпати" припинить існування

Як стало відомо нашому сайту, після відставки закарпатського губернатора Олександра Ледиди, який є президентом гандбольногно клубу "Карпати", припинилося фінансування клубу, що фактично веде до його ліквідації.

Закарпаття   закупить на 178 тис грн.   бронежилетів, спецодягу, спальників, карематів, масок тощо

Таке передбачено прийнятими сьогодні під час засідання Закарпатської обласної ради змінами до до Програми створення та накопичення регіонального резерву матеріально-технічних засобів та засобів індивідуального захисту органів дихання непрацюючого населення Закарпатської області на 2011 – 2015 роки.

Закарпатські військові отримають   350 тисяч гривень на свої потреби

Військові частини, дислоковані на території Закарпатської області, переведенні в стан бойової готовності і готові до відправлення. Загальна кількість людей, готових до відправки на східний кордон, становить близько 400 осіб. Про це сьогодні на сесії Закарпатської облради повідомив військовий комісар Закарпатського обласного військового комісаріату Іван Васильцюн.

75 пожеж виникло у Закарпатті через спалювання трави (ФОТО, ВІДЕО)

Закарпатська область: краяни взялися за спалювання сухої трави та сміття, а вогнеборці до приборкання неконтрольованого полум’я.

Хто насправді захоплював суд у Закарпатті?

Подаємо заяву ФРОНТУ ОПОРУ з приводу захоплення Закарпатського адміністративного суду.

Сьогодні активісти обговорять, як остаточно люструвати Закарпаття

У четвер, 13 березня о 16.00 активісти Молодіжного крила УДАРу проведуть круглий стіл за участі представників студентських та молодіжних громадськх організацій на тему "Люстрація очима молоді".

Закарпатські депутати просять ВРУ скасувати попередню плату за енергоносії

Депутати обласної звернулися до Верховної Ради України щодо ініціювання перед   Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики питання   скасування попередньої оплати за енергоносії.

Закарпатські депутати попросили грошей у ВРУ на паводки

Обласна рада звернулася до парламенту та уряду   з пропозицією   при внесенні змін до державного бюджету України на 2014 рік

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат