Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 20020, 20

Голову сільради на Ужгородщині звільнили з посади за те, що виділив земельну ділянку сину

Сільського корупціонера викрили працівники Закарпатського Управління по боротьбі з організованою злочинністю.

Угорщина та Центральна Європа підтримують суверенітет України

Про це заявив один із керівників Міністерства закордонних справ Угорщини

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 18 березня. Налаштовуйтеся на гармонію вже з першим ковтком ароматної кави. Дбайте про дрібниці – й не доведеться хвилюватися про велике. Нехай з ранковим промінням весни прибудуть хороші думки, які підсилюватимуть віру у власні сили й можливість змінити світ навколо. Тому швидко допивайте улюблений напій і гайда до роботи!

Міні-футбол. В Ужгороді відбулися змагання з міні-футболу серед ветеранів (45 років і старші).

Ігри проходили на штучних полях у спорткомплексі «Зінедін». У них взяли участь чотири команди – Сторожниця, Кам’яниця, Баранинці та збірна федерації футболу Ужгородського району, яка виступала поза конкурсом.

20 березня — останній день подання звіту та сплати ЄСВ

Подання звітності з єдиного внеску та його сплата як і раніше здійснюється до органів доходів і зборів.

55-річний житель Воловеччини двічі поспіль ледь не спалив своє житло

15 березня о 12:04 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку на вулиці Ковпака, що в селі Нижні Ворота Воловецького району. Загорання на даху даного будинку помітили пильні сусіди, вони й повідомили рятувальників.

Футбол, ЗЧЗ. Юніори "Говерли" зимові чемпіони Закарпаття

В той час, як в Криму місцеві жителі голосували на референдумі, в Кольчині з’їхалося багато не місцевих жителів для того, щоб повболівати та погаласувати за своїх улюбленців. Тож кілька десятків хустських вболівальників, які попри прохолодну дощову погоду приїхали на матч, очікували звитяги своєї команди над перспективною ужгородською молодіжкою.

15 березня виповнилося б 90 років легендарному капітану київського «Динамо» — Михайлу Михалині

Кажуть, людина живе доти, доки її пам’ятають... Насправді, люди зберігають у пам’яті характерні риси даної людини, тобто набір його індивідуальних професійних якостей та особистих досягнень. 90-річчя з дня народження першого закарпатського заслуженого майстра спорту СРСР Михайла Михалини дає привід знову згадати найзнаменніші етапи розвитку футболу як у нашому краї, так і в Україні.

До уваги закарпатців, які планують поїздки до РФ


Державна прикордонна служба України звертає увагу громадян України, які мають намір перетинати українсько-російський кордон, на те що органами прикордонного контролю Прикордонної служби ФСБ Російської Федерації починаючи з ранку 15 березня звертається особлива увага на обов’язковість підтвердження іноземними громадянами та особами без громадянства наявності коштів для проживання на території Російської Федерації та виїзду з Російської Федерації чи пред'явлення гарантії надання таких коштів.

Україна просить допомоги   у НАТО військово-технічним обладнання

Однак, як уточнив в. о. міністра МЗС Андрій Дещиця, Україна не просить військової підтримки НАТО через ситуацію у Криму, а звернулася до Альянсу лише за військово-технічною допомогою, - передає УНІАН.

Футбол. «Говерла» несподівано заробляє очки у Харкові (Відео)

Відбувся перший в цьому році тур у Прем’єр-лізі.

З 31 березня Укрзалізниця призупиняє   продаж квитків на Схід і Південь

З 31 березня по 18 квітня Укрзалізниця призупиняє попередній продаж квитків на потяги, які курсують на ділянці Миронівка – Тараса Шевченка – Знам’янка. Зокрема, це поїзди з Києва до Сімферополя, Запоріжжя, Дніпропетровська та інші, - пише Українська правда.

Голова СБУ «торгує» посадами для Балог і їх ставлеників

Закарпаття чекає на призначення начальника СБ України в області адже колишній начальник управління Михайло Феделеш йде на підвищення до Києва де буде займати одну з головних посад в управлінні К (капуста) УСБУ України. Наразі в.о. начальника є Володимир Гелетей (Гейза), який є сватом Віктора Балоги але на посаду його пролобіював рідний брат Валерій, що очолює УДО (Управління державної охорони) і є кумом Віталія Яреми, силового віце-прем’єра.

Червоний Хрест закликає краян підтримати збір коштів та товарів першої необхідності

Червоний Хрест закликає закарпатців підтримати збір коштів та товарів першої необхідності!
Товариство Червоного Хреста України є всеукраїнською добровільною громадською гуманітарною організацією, яка допомагає державі у наданні медичної і гуманітарної допомоги під час збройних конфліктів та в мирний час.

Знайомство зі зброєю(ФОТОРЕПОРТАЖ)

В Ужгороді на базі обласного військкомату пройшли ознайомчі заняття, на яких військові представили всі види зброї. Участь у заході взяли 30 представників обласного Правого сектору та 30 представників Народної самооборони.

МЗС Угорщини не визнає "референдум" в Криму

«МЗС Угорщини вважає проведений 16 березня в Автономній Республіці Крим референдум і його результати, що суперечать Конституції України, нелегітимними», - йдеться у заяві угорського відомства.

Турчинов оголосив воєнний стан

В Україні оголошують воєнний стан та часткову мобілізацію в армію по всій території країни.

Крим офіційно став незалежним і проситься у Росію

Верховна Рада АРК 17 березня 2014 року прийняв постанову "Про незалежність Криму".

Двоє людей загинули у ДТП у Закарпатті (ФОТО)

На Берегівщині "ВАЗ" зіткнувся "Ікарусом". Двоє людей загинуло.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат