Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 19880, 20

Із закарпатської дачі кума Путіна — Медведчука — зникли старовинні ікони

Про це заявив директор інвестиційної компанії «Спорт-Тур» Олександр Яковлєв.

В Ужгороді обговорили захист прав дітей-біженців


26-27 березня в Ужгороді в рамках програми МАТРА Посольства Королівства Нідерландів в Україні проходив регіональний тренінг “Діти, розлучені з сім’єю. Право на захист та притулок ”. У його роботі взяли участь представник Уповноваженого Верховної Ради з прав людини Аксана Філіпішин, координатор дитячих програм Представництва ХАЙЕС в Україні (Фонд допомоги біженцями та переселенцями ) Діна Гуд, представники міграційної служби області, освіти, охорони здоров’я, органів опіки, неурядових організацій.

Міграційна служба Закарпаття просить врегулювати правову колізію

Головне управління ДМС України в Закарпатській області повідомляє, що в результаті перевірки прокуратурою області якості надання адміністративних послуг були виявлені факти неузгодженості норм чинного законодавства щодо вартості паспорта громадянина України для виїзду за кордон. Їх вирішення не належить до компетенції органів виконавчої влади на місцях. Адже наявною є правова колізія.

На вихідних в Ужгороді - ЕротАртФест "Березневі коти" (АФІША)

28—30 березня в Ужгороді відбудеться фестиваль мистецтв
Свято ЛЮБОВІ МИРУ Й ВЕСНИ "Березневі коти-9".

Повітряна тривога. Штаб цивільного захисту інформує

Щоб своєчасно одержувати в загрозливий період сигнали оповіщення, необхідно на кожному підприємстві, в кожній установі, навчальному закладі, а також у кожному будинку тримати постійно ввімкнутими в мережу радіоприймачі, гучномовці, телевізори, наладнані на одну з радіомовних станцій країни або основну програму.

Значна частина податків і зборів має залишатися у місцевих бюджетах

Олександр Вілкул , віце -прем'єр з питань регіонального розвитку , інфраструктури та житлово -комунального господарства в 2012-2014 роках , виступив за децентралізацію податкової системи .

Облмуздрамтеатр запрошує на гоголівське "Одруження"

Сьогодні, в Міжнародний день театру, в Закарпатському обласному українському музично-драматичному театрі імені братів Шерегіїв покажуть комедію Миколи Гоголя «Одруження». Режисером п’єси став талановитий митець Петро Авраменко з Житомира.

Прокуратура попередила відчуження 40 га землі в Ужгороді    

За позовами прокуратури міста Ужгорода скасовано пункти чотирьох рішень міської ради про надання землі у районі «Західний», площею понад 40 га, вартістю більше 12 млн грн. Ці ділянки є заплавними та не призначені для будівництва й обслуговування житлових будинків.

У Закарпатській ОДА обговорили   заходи з недопущення африканської чуми свиней у свиногосподарствах к


Сьогодні, 27 березня, в Закарпатській облдержадміністрації під головуванням заступника голови ОДА Михайла Поповича відбулося засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії області, на якому йшлося про епізоотичну ситуацію африканської чуми свиней на території Закарпаття.

Під час театралізованої феєрії ужгородцям покажуть ліричних   героїв юної поетеси (ВІДЕОАНОНС)

У п’ятницю, 28 березня в Закарпатському обласному академічному театрі ляльок «Бавка» відбудеться поетична театралізована феєрія віршів Ольги Мацо «О пів на Тебе...»

В Ужгороді пішохідною зоною ганяла іномарка

Під колесами цього «БМВ» на угорських номерах ледь не опинився   випадковий пішохід, а водій поїхав просто на пішохідний міст, що й викликало обурення очевидців пригоди.

Закарпатській журналістці погрожував "Правий секторр"

Вчора, 26 березня, після подій у Жденієві щодо «звільнення» дачі Віктора Медведчука від охорони «Правим сектором» стався інцидент, який змусив журналістку одного із закарпатських інтернет-видань висловитися щодо поведінки представників «Правого сектора».

Закарпатьська митниця стягнула 1 мільйон 300 тисяч гривень

Закарпатські митники: викрито порушень митних правил на понад 1 млн. 300 тис. гривень.

В Ужгороді навчитимуть писанкарству за лемківською методикою

До Великодня лишилось зовсім мало часу. Пластуни станиці Ужгород та їхні друзі організовують серію майстер-класів з писанкарства для всієї родини. Це чудова нагода гарно провести час та навчитися основ древнього мистецтва.

Ужгородки змагатимуться за подорож і техніку (ФОТО)

Вже зовсім скоро свято краси сколихне місто Ужгород. Адже розпочинається традиційне «полювання» на корону найгарнішої дівчини міста.

Суд визнав, що в Ужгороді канікули були перенесені незаконно

За принципової позиції прокуратури Ужгорода суд визнав протиправними дії посадових осіб виконкому міської ради при перенесенні осінніх канікул.

Закарпатський Правий сектор заявив, що всі коштовності залишилися на дачі Медведчука

Керівник «Правого сектору» Закарпаття   Олександр Сачко   зробив заяву щодо ситуації навколо комплексу «Ведмежа діброва».

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 27 березня. Плануйте свій день гармонійно, щоб однаково вистачало часу на роботу і відпочинок. Внутрішня гармонія розпочинається з ранкового аромату свіжозвареної кави і продовжується позитивними думками. Нехай усе задумане реалізовується з несподіваною швидкістю й успіхом. Гарного четверга!

Податкова міліція Закарпаття вилучила 2200 пляшок горілки

Про це повідомив Андрій Мілюченко – в. о. начальника оперативного управління Головного управління Міндоходів у Закарпатській області.

Кримчанам із російськими паспортами заборонили в'їзд у ЄС


Заборона стосується всіх видів віз. Європейський союз заборонив видавати жителям Криму всі види європейських віз, включно із шенгенськими, у посольствах і візових центрах країн ЄС на території РФ.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат