Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-24') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 19840, 20

Учасники київського Євромайдану Рахівщини закликали підтримати Сурмачевського на посаду голови РДА

Мешканці Рахівщини, які брали безпосередню участь в подіях на київському Євромайдані, закликають підтримати Івана Сурмачевського на голову Рахівської РДА.

Зимовий чемпіонат Закарпаття. Аналіз фінального поєдинку зимового чемпіонату Закарпаття

У вирішальному матчі зимового чемпіонату Закарпаття на стадіоні в смт Кольчино зустрілись фаворит змагань «Говерла» (ю-19) та головне відкриття цьогорічного турніру «Оболонь» з Хуста. Пропонуємо вашій увазі аналіз цього двобою.

Репортаж-аналіз поєдинку 1/8 фіналу Кубка Закарпаття між «Новим Давидковом» та “Терновом”

В рамках 1/8 Кубка Закарпаття чемпіону Мукачівського району 2012 року “Новому Давидкову” відверто пощастило, коли з сіяних команд йому дістався слабенький середняк першої обласної ліги «Терново».

Іван Бушко: «Прагнення русинів до самовизначення – не сепаратизм»

Останні кілька тижнів у світлі кримських подій вже неодноразово вибухав скандал із сепаратистськими закликами закарпатських русинів. Мало кому відомий у Закарпатті, зате, схоже, затребуваний у Росії русин Петро Гецко звертався до президента Росії Володимира Путіна, виступав на російському телебаченні і все розповідав про те, як важко живеться русинам в Україні, як їх утискають, асимілюють і не дають можливості зберегти свою мову та культуру.

Балога захотів ще більше влади і ще більше земель для себе

Віктор Балога має надмірні апетити. На своїй сторінці у «Фейсбук» він подав три критерії реформ у самоврядуванні, які потрібно реалізувати терміново.

Ужгородці чекають фонтан на Народній

З приходом весни закарпатці все частіше виходять погуляти в парки, сквери чи просто пройтися центром міста, ловлячи перші теплі, весняні промені сонця. Не минають ужгородці і нової площі, що розташована біля головної будівлі області.

Путін не вірить у міць Росії і загрався в українського контрреволюціонера, - російський політолог

Президент РФ Владимир Путин уделяет слишком много внимания Украине в ущерб собственной стране. Став одним из вождей украинской контрреволюции, глава российского государства уже наполовину потонул в украинских болотах.

Банду наркотрговців щойно затримали в Хусті

Щойно в Хусті затримали групу, що довгий час займалася збутом наркотиків у районі, зокрема і у розважальних закладах. Про це rionews повідомив прес-секретар УМВС України в Закарпатській області Олег Подебрій.

У Мукачеві - шоколадна писанка - з вагою 24 кг і собівартістю 10 тисяч гривень (ФОТО)

Вчора, 27 березня у центрі Мукачева, у "Кондитерському домі BONDARENKO" відкрилася шоколадна виставка Великодньої тематики, яка триватиме до найочікуванішого свята.

Площу Народну в Ужгороді понищили (ФОТО)

На площі Народній — народний "креатив" знищено рідкісні туї, на лавочках - наклейки ФК "Карпат".

Палій: Вважаю, що «Правий сектор» відробляє замовлення з Москви (ДОПОВНЕНО)

«Правий сектор» відробляє замовлення, яке в остаточному рахунку надходить з Москви. Про це у Фейсбук написав політичний експерт Олександр Палій.

ДАІшники все частіше вилучають зброю у Закарпатті

На Закарпатті частішають факти виявлення інспекторами ДАІ різних видів зброї.

Суд скасував незаконне рішення сесії Ужгородської міської ради

Своєю постановою Закарпатський окружний адміністративний суд, задоволив позов прокуратури м. Ужгорода і визнав протиправним та скасував рішення Ужгородської міської ради від 24 жовтня 2013 року, яким було внесено зміни до Правил благоустрою Ужгорода, зокрема введено термін «пішохідна зона».

Угорщина боїться за безпеку своїх громадян на Закарпатті

Угорщина боїться за безпеку своїх громадян на Закарпатті
Прем'єр -міністр Угорщини Віктор Орбан зустрівся в Будапешті з Ласло Брензович - заступником голови Закарпатської обласної ради.

Українець залишив на кордоні колесо через сигарети (ФОТО)

Громадянин України, який слідував автівкою до Угорщини через пункт пропуску «Тиса», був змушений залишити на кордоні … одне колесо.

Хто видає неіснуючий "дозвіл на торгівлю"?

Питання необхідності узгодження режиму роботи об’єктів торгівлі та сфери послуг і необхідності отримання дозволу на розміщення об’єкта торгівлі часто піднімається у підприємницькому середовищі через неоднозначну позицію серед органів місцевого самоврядування

За тиждень на ГРВІ захворіли 3030 закарпатців

Епідемічна ситуація з ГРВІ в Закарпатській області за 13 календарний тиждень 2014 року.

На Рахівщині виявили 302 бомби (ФОТО)

Рахівський район: небезпечний арсенал боєприпасів вилучають рятувальники. Уже знайдено 305 ВНП.

Нідерланди допомагатимуть закарпатцям з обмеженими можливостями (ФОТО)

У четвер, 27 березня, у Закарпатській обласній державній адміністрації було підписано Договір про співпрацю між Департаментом соціального захисту населення, голландською недержавною організацією “СОФТ Туліп” та Національною Асамблеєю людей з інвалідністю України.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат