Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-24') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 19760, 20

Студенти УжНУ спілкувалися з Генконсулом Словаччини

1 квітня Генеральне консульство Словаччини в м. Ужгороді провело інформаційну зустріч для студентів V-го курсу факультету міжнародних відносин (спеціальність – «країнознавство») Ужгородського національного університету.

УжНУ має 42 місце в Україні у рейтингу прозорості

5 квітня, о 13.00, в Ужгородському національному університеті за адресою площа Народна 3 (будівля Ректорату, зал засідань Вченої ради) розпочнеться презентація рейтингу прозорості національних університетів, складеного Центром дослідження суспільства.

Чопські митники вилучили у білоруса BMW X3 за 124 тисячі гривень

Фахівці Чопської митниці Міндоходів вилучи «BMW X3» вартістю понад 124 тис. грн.

Аксьоновщина на Гуцульщині

Боротьба за посаду голови Рахівської РДА — випробування для Лунченка

458 ужгородців припинили підприємницьку діяльність у 2013 році

Яка ситуація у місті із реєстрацією нових суб’єктів підприємництва та скільки підприємців і підприємств припинили діяльність («закрились») - прокоментувала начальник ДПІ м. Ужгорода Марія Бадида.  

Закарпатські медики вшанують Небесну Сотню пам’ятним знаком (АНОНС)

У четвер, 3 квітня, о 12.00, на території ОКТМО «Фтизіатрія» (м. Ужгород, вул. Нахімова, 4)   відбудеться міжконфесійне освячення пам’ятного знаку присвяченого Небесній Сотні.

829 мільйонів гривень отримало Міндоходів у Закарпатті

У першому кварталі до Зведеного бюджету Закарпаття надійшло майже 829 млн. гривень.

Прокуратура притягнула до відповідальності керівника служби у справах дітей в Ужгороді

На вимогу прокуратури за порушення законних прав дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування керівника служби у справах дітей притягнуто до відповідальності.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 3 квітня. Звертайте увагу на приємні речі навколо себе й не впускайте нудьгу у свої думки. Нехай аромат улюбленої кави налаштовує вас на гармонійне сприйняття свого оточення, а також спонукає до роботи. Будьте в курсі найважливіших справ з Rionews, не переймайтеся через дрібниці. Гарного дня!

Про реалізацію спільних проектів   із краєм Височина йшлося на нараді в облраді


Край Височина Чеської Республіки   за сім років співпраці з Закарпаттям продемонстрував найкращий вияв   надійності і зростаючої   сили міжнародного партнерства.

Громада Міжгір’я просить допомогти їй повернутися до життя у правовому полі  

31 березня на вимогу громадськості   до Міжгір’я мав приїхати начальник УМВС в Закарпатській обл.,   щоб розібратися з безчинствами місцевої міліції, яка наполегливо   продовжує захищати свавілля чиновників міжгірського району. Натомність, як для закарпатців звично , начальник слова недотримав і відправив свого заступника Немеша М.Ф.

Російського бізнесмена у Мукачеві вбив родич екс-дружини

Мукачево.net вдалося дізнатися ексклюзивні подробиці резонансної справи, яка сколихнула місто та всю область наприкінці січня цього року. Наразі інформація є неофіційною, але достовірною, і буде підтверджена вже незабаром.

Правий сектор знав, що їх хотіли зачистити на дачі Медведчука

"Нам було відомо про усні накази стосовно застосування зброї відносно нас, коли ми тримали під охороною об’єкт "Ведмежа діброва", - повідомив прес-секретар Правого сектор в області Володимир Гласнер.

О. Сачко: Вся зброя обласного Правого сектору - офіційна

"Зброя, яка в нас є, з якою ми виходили на патрулі, з якою ми захищали від мародерства, ми її не приховуємо, вона є офіційно зареєстрованою", - прокоментував питання зброї сьогодні під час прес-конференції лідер обласного ПС Олександр Сачко.

Правий сектор цікавить як 220 гектарів лісу перейшли у приватну власність

Як у власності приватної структури (об’єкт "Ведмежа діброва") опинилося 220 гектарів лісу і хто їй виділив таку площу має намір з’ясувати закарпатський Правий сектор. З відповідною заявою керівник ПС в області Олександр Сачко планує звернутися до прокуратури.

Закарпатський Правий сектор звернеться до правоохоронців

Олександр Сачко, керівник Правого сектору на Закарпатті повідомив про намір звернутися в міліцію з відповідною заявою стосовно неправдивих звинувачень у крадіжках картин в адресу організації з боку формального власника турбази "Ведмежа діброва", яка кілька днів перебувала під контролем Правого сектору.

За порушення законних прав дітей-сиріт   керівника служби у справах дітей притягнуто до відповідально

Як повідомив виконувач обов’язків прокурора міста Ужгорода   Іван Дем’янчук: «Нами проведено преревірку в службі у справах дітей Ужгородської міської ради з питань дотримання вимог законодавства, спрямованого на забезпечення умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей. Позбавлених батьківського піклування. Встановлено, що робота працівників даної установи часто зведена до формалізму, а законні права та інтереси дітей-сиріт при цьому нерідко порушуються саме через неналежне виконання обов`язків керівництва та окремих працівників служби».

На Іршавщині дитячі пустощі з вогнем обійшлися у 10 тисяч гривень

1 квітня о 18:24 до іршавських вогнеборців надійшло повідомлення про пожежу, що виникла  в селі Лисичево Іршавського району.  По прибуттю рятувальників до місця події з’ясувалось, що на території одного з дворогосподарств горить житловий будинок, який власниками протягом останніх років не експлуатувався.

За 90 днів надійшло 32 звернення до   «Пульсу» Міндоходів у Закарпатській області

Антикорупційний проект «Пульс» працює з метою подолання корупції, ліквідації перешкод, що заважають створенню сприятливого бізнес-клімату, усунення непорозумінь у спілкуванні громадян із посадовими особами органів Міністерства доходів і зборів України усіх рівнів. За словами фахівців Міндоходів, цей сервіс є ефективним індикатором якості взаємодії бізнесу та органів доходів і зборів.

Музикант із Києва зіграє в Ужгороді "Вільну течію"

ЗАКАРПАТСЬКА ОБЛАСНА ФІЛАРМОНІЯ ЗАПРОШУЄ 9 квітня 2014 р., поч. о 18.30, до великої зали на концертну програму «ВІЛЬНА ТЕЧІЯ» лауреата міжнародних джазових конкурсів та фестивалів
ОЛЕКСАНДРА САРАТСЬКОГО (ф-но, м.Київ).

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат