Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 19720, 20

Чи буде скасовано авансові платежі за енергоносії ?


Віце-прем’єр-міністр-мінітср регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Володимир Гройсман на звернення депутатів Закарпатської облради щодо скасування попередньої плати за енергоносіїв доручив Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, мінекономрозвитку та мінерговугілля вивчити та опрацювати ініціативу закарпатських депутатів.

Закарпатські екологи перерахували кошти Збройним Силам України

Колектив Державної екологічної інспекції у Закарпатській області підтримав Акцію з організації допомоги щодо матеріально-технічного та медичного забезпечення Збройних Сил України.

У Невицькому відкрили творчий гурток

У неділю, 23 березня в селі Невицьке, почав своє функціонування гурток для наймолодших – « Умілі ручки ».

Посади суддів мають бути виборними, вважає Олександр Вілкул

- Одним із стратегічних завдань для розвитку українського суспільства є відродження довіри до судової системи . Я виступаю за виборність суддів судів першої інстанції ( міські та районні ) громадянами територій , які обслуговуватиме суддя , - сказав Олександр Вілкул , один з керівників Партії Регіонів на зустрічі з партійним активом Кривого Рогу.

Коли ЄС скасує візовий режим для України?

Днями директор Регіонального філіалу Національного інституту
стратегічних досліджень в м. Ужгороді Світлана Мітряєва взяла участь у прес-конференції з питань запровадження безвізового режиму між Україною та ЄС та оприлюдненні результатів громадського дослідження особливостей візової політики та практики Генеральних консульств Польщі, Чехії та візового центру ФРН у Львові, Словаччини та Угорщини в Ужгороді.

Закарпатський Правий Сектор здав "ліву "зброю

Вчора Володимир Гласнер, речник Правого Сектору на Закарпатті,   повідомив, що сьогодні пообіді Правий Сектор планує показати приклад всій Україні та здати свою легальну зброю правоохоронцям.

Володимир Гройсман: Губернатори з місцевих «царів» перетворяться на префектів

В інтерв'ю УНІАН віце-прем'єр, міністр регіонального розвитку Володимир Гройсман розповів про унітарність України, відкинув ідеї Росії щодо федералізації і запевнив, що Крим буде українським.

На Закарпатті наводити лад з незаконним паркуванням будуть громадяни


Протягом тижня у всіх районах Закарпатської області Державтоінспекцією проводиться робота по виявленню місць незаконного встановлення на проїзній частині та тротуарах запірних пристроїв, стовпчиків, ланцюгів та додаткових табличок під знаками, які не передбачені діючими стандартами.

Щоб вогонь не нищив, а грів. Людський фактор у виникненні пожежі

Прометей, віддаючи вогонь людям, сподівався, що він творитиме добро. На жаль, з часом споживацькі інтереси землян здебільшого перетворили його із дарованого блага на причину бід і нещасть. За правило, неконтрольований вогонь навідується туди, де поводяться з ним безпечно та необережно. Як наслідок виникають пожежі, які приносять людству чимало болю і страждань.

У закарпатця згоріли коптильня, 25 кг сала та 10 кг м’яса (ФОТО)

Ужгородський район: у Малій Доброні згоріла коптильня та м’ясопродукти.

Зробимо Закарпаття чистим!

12 квітня 2014 року українці власноруч прибиратимуть сміття у своїх містах у рамках акції «Зробимо Україну чистою!».

Для губернатора Лунченка пріоритет - розвиток туризму Закарпаття

У середу, 2 квітня, голова Закарпатської обласної державної адміністрації Валерій Лунченко відповідав на запитання закарпатців під час прямого ефіру Тиса 1.

У Закарпатті буде більш посилена охорона кордонів (ФОТО)

В умовах проведення заходів з посилення охорони державного кордону, прикордонники не тільки протистоять нелегалам і контрабандистам, але й намагаються вдосконалювати прикордонну інфраструктуру.

Наталія Ворона проведе кастинг на "Місіс Закарпаття"

5 квітня, з 11.00 до 15.00, у готелі "Інтурист", що у Мукачеві, пройде кастинг на конкурс "Місіс Закарпаття 2014".
Про це повідомила Наталія Ворона на своїй сторінці у мережі Faceboоk.

Студенти УжНУ спілкувалися з Генконсулом Словаччини

1 квітня Генеральне консульство Словаччини в м. Ужгороді провело інформаційну зустріч для студентів V-го курсу факультету міжнародних відносин (спеціальність – «країнознавство») Ужгородського національного університету.

УжНУ має 42 місце в Україні у рейтингу прозорості

5 квітня, о 13.00, в Ужгородському національному університеті за адресою площа Народна 3 (будівля Ректорату, зал засідань Вченої ради) розпочнеться презентація рейтингу прозорості національних університетів, складеного Центром дослідження суспільства.

Чопські митники вилучили у білоруса BMW X3 за 124 тисячі гривень

Фахівці Чопської митниці Міндоходів вилучи «BMW X3» вартістю понад 124 тис. грн.

Аксьоновщина на Гуцульщині

Боротьба за посаду голови Рахівської РДА — випробування для Лунченка

458 ужгородців припинили підприємницьку діяльність у 2013 році

Яка ситуація у місті із реєстрацією нових суб’єктів підприємництва та скільки підприємців і підприємств припинили діяльність («закрились») - прокоментувала начальник ДПІ м. Ужгорода Марія Бадида.  

Закарпатські медики вшанують Небесну Сотню пам’ятним знаком (АНОНС)

У четвер, 3 квітня, о 12.00, на території ОКТМО «Фтизіатрія» (м. Ужгород, вул. Нахімова, 4)   відбудеться міжконфесійне освячення пам’ятного знаку присвяченого Небесній Сотні.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат