Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 19660, 20

Прокуратура змусила освітян виділити 35 тисяч грн на страхування закарпатських вчителів та дітей

Лише після втручання прокуратури застраховано понад 2 300 дітей та вчителів Тячівського району, які їздять шкільними автобусами.

Колишній віце-прем’єр проти податків на депозити у банку

- Для розвитку економіки повинна бути забезпечена стабільність національної валюти та функціонування банківської системи. Споживче кредитування та кредитування бізнесу має йти за ставкою не більше 4-7% на рік. А кредити на житло - під 3% річних строком на 20 років. Також ми принципово проти податків на депозити в банках, - сказав Олександр Вілкул, один з керівників Партії регіонів, віце-прем'єр в 2012-2014 рр..

Активісти ФРОНТУ ОПОРУ почали нищити рекламоносії, які псують вид старого Ужгорода

До редакції надійшла заява активістів молодіжної організації ФРОНТ ОПОРУ, у якій вони закликають керівників рекламних агентств поважати своє місто.

На Закарпатті відбудеться пробіг заради життя хворої дівчинки

11 квітня 2014 року відбудеться незвична акція – 100-кілометровий забіг по гірських стежках Закарпаття, який здійснить спортсмен, заядлий турист, шукач незвичного і просто цікава людина – Дмитро Джміль. І це буде перший забіг акції – квітневий, а в травні наступний – 150-кілометровий.

В Ужгороді розповіли, на що здатна Громадська рада (ФОТО)

В Ужгородському прес-клубі відбулося засідання, головною темою якого стало створення Громадської ради при Ужгородські міській раді.

У Гірчичному зерні буде виставка "50 відтінків рожевого", а автори робіт отримають подарунки

«50 відтінків рожевого» пропонують сфотографувати закарпатцям. В Ужгороді, з нагоди цвітіння екзоичних дерев, організовують фотоконкурс і виставку.

Микиту призначили керівником філармонії

9 квітня, у великому залі Закарпатської обласної філармонії відбулися збори працівників трудового колективу.

В Ужгороді заблокують "Закарпаттяобленерго"

У четвер, 10 квітня, о 12.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція ужгородських підприємців, які мають претензії до роботи ПАТ «Закарпаттяобленерго».

Флюорографічний автобус приїхав до мешканців Ужгородщини (ФОТО, ВІДЕО)

Вже третій рік поспіль мешканці сіл Ужгородщини проходять флюорографічне обстеження безпосередньо за місцем проживання. Цими днями автобус з рентгенустаткуванням приїздив до мешканців Руських   Комарівців, Нижнього Солотвина та Холмців.

Яким буде свято фітнесу в Ужгороді (ФОТО, АНОНС)

12 квітня, о 15.00, в Ужгороді в Закарпатському облмуздрамтеатрі стартує Відкритий кубок Закарпатської області з бодібілдингу та фітнесу.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 10 квітня. Бадьоріться ароматом свіжозвареної кави й активно приступайте до роботи. Четвер – якнайкращий час подумати про швидке виконання справ і спланувати бажаний відпочинок. Нехай ранкова кава смакує в компанії бажаних співрозмовників. Успішних починань вам у четвер!

Скільки коштує війна проти вибору жителів Рахівського району

Черговий лист в редакцію з Рахова (правопис збережено)

Рахівчани звертаються до правоохоронців з проханням покарати провокаторів

Відразу два звернення до правоохоронців надійшли і на адресу нашої редакції від рахівчан, яким набридли терористи-балогівці.

З початку року платники Перечинщини перерахували до бюджету 10 мільйонів гривень

Це на 2 мільйони гривень, або 25,8% більше, ніж за січень-березень 2013 року.

У Порошенка обіцяють не брати одіозних помічників. На Закарпатті також

Штаб Петра Порошенка пропонує іншим кандидатам підписати меморандум про чесні вибори.

206 росіян торік стали громадянами України


З 7 квітня цього року на виконання відповідної постанови Кабінету Міністрів України   Держприкордонслужба розпочала здійснювати  перевірку виконання громадянами Російської Федерації  вимог щодо термінів перебування в Україні.

Найгірше за "комуналку"   платять   на Свалявщині й у Мукачеві

За січень–лютий 2014 року нарахування за житлово-комунальні послуги склали в Закарпатській області 130,4 млн.грн. Населенням області сплачено 135,8 млн.грн., включаючи погашення боргів попередніх періодів.

Ліки на Закарпатті подорожчали до 80 %, а то й удвічі  

В облдержадміністрації під головуванням заступника голови ОДА Михайла Поповича відбулася робоча нарада з питань цінової ситуації, яка склалася нині на регіональному ринку лікарських засобів.

Ліга чемпіонів. «Баварія» — МЮ, «Атлетико» — «Барселона» (Анонс)

Сьогодні відбудуться два матчі у відповідь 1/4 Ліги чемпіонів. «Баварія» приймає МЮ, а мадридський «Атлетико» — «Барселону». У перших поєдинках зафіксовано однаковий результат — 1:1.

ВК «Перечин» – переможець Кубку Закарпатської області з волейболу

Минулої неділі, 6 квітня, у м. Хуст завершилася фінальна частина змагань за кубок Закарпатської області з волейболу серед чоловічих команд. Попередні ігри проходили у січні – лютому цього року.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат