Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 19640, 20

Закарпаття долучиться до 7 Київського Безпекового Форуму

10-11 квітня ц.р. в Києві відбудеться 7 Київський Безпековий Форум, який започаткований в 2007 р. Фондом Арсенія Яценюка «Відкрий Україну». Форум є основною регіональною платформою для обговорення на найвищому рівні найактуальніших проблем безпеки Чорноморського регіону і всієї Європи.

У Закарпатті відновлять автомобільний перехід (ФОТО)

На Закарпатті відновлюватимуть зруйнований автомобільний перехід через р. Тиса.

КАДРОВІ ЗМІНИ: Чопська митниця Міндоходів має нового начальника

Ігоря Стрічика призначено в.о. начальника Чопської митниці Міндоходів.

В Ужгороді пройде свято спорту і краси

У середу, 9 квітня, о 14.00 у прес-центрі «Закарпатської правди» відбудеться прес-конференція на тему: «Відкритий кубок Закарпатської області з бодібілдингу та фітнесу – свято спорту і краси».

Податкова нагадала ужгородцям про податок за оренду нерухомості

Орендодавець самостійно нараховує та сплачує податок до бюджету протягом 40 календарних днів після останнього дня такого звітного кварталу.

Список оновленої земельної комісії при Ужгородській міськраді

Членів земельної комісії Ужгорода попросили на вихід. Цілком змінити склад земельної комісії – цим запланували зайнятися ужгородські депутати найближчої п’ятниці, 11 квітня.

У Закарпатті на кордоні вилучили авто й психотропи

Минулої доби   прикордонники Мукачівського загону в пункті пропуску “Вилок”   виявили підроблене доручення на дорогий позашляховик.

Прокуратура взялася за сміттєзвалища Ужгородщини

Прокуратура вимагає ліквідувати несанкціоновані сміттєзвалища.

Автомобілі "швидкої", пожежні машини та снігоприбиральну техніку одержить Закарпаття (ФОТО)

У вівторок, 8 квітня, голова Закарпатської облдержадміністрації з робочим візитом відвідав Румунію.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі середа, 9 квітня. Прокидайтеся під акомпанемент улюблених мелодій і наповнюqте оселю ароматом свіжозвареної кави. Компанія бажаних співрозмовників нехай доповнює цю ранкову ідилію та надихає на хороший день. Віддавайте перевагу передусім корисним для вас справам, цілком можливо, що небажані потім не доведеться допрацьовувати. Гарного дня й смачного кавування!

Сплата податку – питання внутрішнього патріотизму

Таку думку озвучив сьогодні Ярослав Шафарь, депутат Ужгородської міськради, активіст обласного Євромайдану, під час акції «День відкритого декларування» в Центрі обслуговування платників ДПІ м. Ужгорода.

На Закарпатті вивезли піщано-гравйної суміші на 3 тисячі гривень

Інспекторами Державної екологічної інспекції у Закрпатській області проведено позапланові перевірки дотримання природоохоронного законодавства на землях водного фонду Тячівського та Мукачівського районів. В ході здійснення заходів державного нагляду (контролю) було виявлено факти самовільного видобутку піщано-гравійної суміші із застосуванням спеціальної техніки в межах прибережних захисних смуг річок Тересва та Латориця. Держекоінспекцією проведено розрахунки збитків, завданих державі внаслідок таких неправомірних дій, на загальну суму 3132 грн.

Медики попереджають про небезпеку комариних укусів

- під таким гаслом проходив 7 квітня Всесвітній день здоров’я. У зоні ризику захворіти на недуги, що переноситься кровососними комахами більше половини населення земної кулі. Малярія, хвороба Лайма, висипний тиф, жовта лихоманка – це далеко не повний перелік так званих трансмісивних хвороб. Загалом їх нараховується близько двохсот! На щастя, в Закарпатській області ця проблема не стоїть гостро, хоча теплий вологий клімат є один із чинників, що сприяє розмноженню комах. Про це в обласному Центрі здоров»я розповіли на прес-конференції журналістам фахівці-медики.

Новопризначений заступник Закарпатської ОДА Рівіс провів прийом


У вівторок, 8 квітня, в адмінбудівлі Закарпатської ОДА відбувся перший особистий прийом громадян заступником голови облдержадміністрації Михайлом Рівісом. Відтак, з різними проблемними питаннями на прийому у посадовця побувало 37 закарпатців.

Закарпатські активісти вимагають від Авакова проведення конкурсу

За підсумками сьогоднішньої акції протесту відносно в. о. начальника УМВС України в Закарпатській області, полковника Сергія Шаранича, активісти планують підготувати заяву міністру МВС України Авакову.

Правоохоронці залишили Донецьку ОДА сепаратистам


Співробітники правоохоронних органів залишили територію біля будівлі Донецької облдержадміністрації, яка зайнята сепаратистами.   Про це повідомляє Острів.

Головний міліціонер Закарпаття заяву на звільнення не писатиме(ФОТО)

Під стінами Закарпатського УМВС зібралися в межах пів сотні активістів з вимогою звільнення в. о. УМВС України в Закарпатській області Сергія Шаранича та призначення відкритого конкурсу на цю посаду.

Податкова міліція Закарпаття вилучила   2000 пляшок "лівої"горілки

Про це повідомив в.о. начальника оперативного управління ГУ Міндоходів у Закарпатській області Андрій Мілюченко.

Тернопільцю не дозволили ввезти   230 літрів «MARTINI»

Саме в такому об’ємі намагався ввести в Україну житель Тернопільської області італійського вина «ASTI SPUMANTI MARTINI D.O.C.G.», прямуючи у приватних справах із Італії через митний пост «Тиса» Чопської митниці Міндоходів по каналу «червоний коридор».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат