Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 19500, 20

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 23 квітня. Релаксуйте в екватор тижня, якщо справи чи люди примушують вас занадто напружуватися. Короткий відпочинок у бажаній компанії обов’язково піде на користь і допоможе зосередитися на важливих рішеннях. Нехай весняна свіжість ранку й аромат улюбленої кави додають гармонії та сприяють у всіх рішеннях. Приємного прокидання у середу!

Футбол. «Атлетико» — «Челсі» (Анонс)

Сьогодні відбудеться перший півфінальний матч ЛЧ-2013/2014.

«Пенсіонери-спрощенці» не сплачують ЄСВ

Фізичні особи-підприємці, в тому числі ті, які обрали спрощену систему оподаткування, та члени сімей зазначених осіб, які беруть участь у провадженні ними підприємницької діяльності, є платниками єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Джемілєву заборонили в’їзд у Крим до 2019 року – речниця

Лідеру кримських татар Мустафі Джемілєву заборонили в’їзд у Крим на термін до 2019 року. Про це у своєму «Фейсбуці» повідомила помічниця Джемілєва Ліля Муслімова.

Донеччани звертаються по допомогу до української армії - Міноборони

Мешканці Слов’янського та Краматорського районів звертаються по допомогу до Збройних сил України, побоюючись переслідувань.
Про це повідомляє Міністерство оборони України.

Внаслідок офіційного працевлаштування до бюджету потрапило 176 тис. грн.

Саме така кількість коштів надійшла до бюджету протягом січня-березня 2014 року в результаті оформлення трудових відносин громадян в установленому порядку. Зокрема, проведення зустрічей, співбесід та інших вжитих заходів щодо суб`єктів господарювання, сприяло офіційному працевлаштуванню 442 жителів Закарпаття. Як результат – 52 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб та 124 тис. грн. єдиного соціального внеску поповнили скарбницю.

Павла Нагірного екстрадували в Україну  

Сьогодні, 22 квітня на міжнародному пункті пропуску «Тиса» Державної прикордонної служби України, за клопотанням прокуратури області, Павла Нагірного було передано в порядку екстрадиції угорською стороною представникам правоохоронних органів України.

Убивство на АЗС у Солотвині є продовженням 90-х?

За інформацією джерел місцевого порталу Tyachiv.com.ua, зухвале вбивство цієї ночі жителя Нижньої Апші, якого прямо в автомобілі розстріляли невідомі, стало продовження кримінальних розбірок та переділом сфер впливу між місцевими угрупуваннями.

В Ужгороді знову дерево впало на авто

19 квітня о 18:00 до рятувальників обласного центру Закарпаття надійшло повідомлення про падіння дерева на автомобіль «Skoda Fabia»

Петрушка очолив Берегівщину

Турчинов призначив голову Берегівської РДА. Її очолив   Іштван Петрушка.

Закарпатський боксер одержав звання майстра спорту міжнародного класу (ФОТО)

Юний боксер з Мукачева отримав олімпійську ліцензію та звання майстра спорту міжнародного класу.

Сьогодні в Ужгороді лунатиме "Пасхальний дзвін"

Організатори запрошують усіх людей доброї волі.

У Закарпатті з храму винесли коштовності

Сьогодні вночі, до мукачівської міліції звернувся священнослужитель Кафедрального собору Божої Матері, що знаходиться у районі Росвигово.

Представники місцевого самоврядування обговорять реформи у Закарпатті

На Форум запрошені та візьмуть у ньому участь керівники Закарпатської обласної ради та Закарпатської облдержадміністрації, представники районних, міських, селищних та сільських рад Закарпаття, експерти і науковці УжНУ, громадські активісти.

Міндоходів закликає закарпатців сплатити податок з іноземних доходів

У разі отримання громадянином України іноземного доходу у 2013 році, в тому числі дивідендів від іноземного підприємства, громадянин зобов’язаний надати річну податкову декларацію до 1 травня поточного року та сплатити податок на доходи фізичних осіб.

Ужгородці сортуватимуть сміття

Завтра, 23 квітня заплановано провести інформаційно — презентаційну кампанію «Зробимо місто чистим!», де буде представлено нові сучасні контейнери євро зразку для селективного збирання ресурсоцінних складових побутових відходів.

У Закарпатті пропонують підняти ціни на проїзд

В облдержадміністрації відбулося засідання обласної міжвідомчої комісії з цінових питань, яка розглядала тарифи на перевезення пасажирів автобусами у приміському та міжміському внутрішньо­обласному сполученні.

23 квітня в УжНУ буде офіційний ректор (ДОКУМЕНТ)

23 квітня відбудеться засідання Конференції трудового колективу університету.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 22 квітня. З думкою про щось приємне і приємними згадками про щойно минулі свята розпочинайте новий день і тиждень. Нехай ранкова кава пробуджує позитивні емоції, а процес кавування у бажаній компанії додає гармонії сьогоднішньому ранку. Налаштовуйте себе на корисні справи, нехай ніщо не перешкоджає реалізації ваших задумів. Гарного дня!

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат