Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 19100, 20

В Ужгороді розпочинають боротьбу з гральним бізнесом

Про це йдеться у повідомленні прес-служби ужгородської прокуратури.

Піротехніки ДСНС знищили 795 боєприпасів воєнних часів

На роботі, як на мінному полі, для когось це просто крилатий вираз, а для когось щоденна робота. Піротехнік ДСНС – професія мужніх та відповідальних чоловіків. Вони не мають права на помилку чи на другий дубль, адже вибухонебезпечні предмети, з якими кожен день  доводиться мати справу фахівцям групи піротехнічних робіт - річ непередбачувана. Недарма професія піротехніка або сапера входить до списку найнебезпечніших у світі.

В Ужгороді буде пам’яник журналісту Михайлу Бабидоричу

Ще наприкінці минулого року Віктор Кузьмич Дрогальчук, багаторічний редактор «Закарпатської правди», викладач кафедри журналістики УжНУ, під час екскурсії Ужгородом «журналістським» маршрутом висловив думку про встановлення меморіальної дошки визначному закарпатському публіцистові Михайлу Бабидоричу.

Децентралізацію влади і роль громад обговорять у Закарпатській ОДА

Прес-конференція організаторів засідання-наради в Закарпатській ОДА 15 травня 2014 р. відбудеться о 14.00 (малий зал засідань, 2-й поверх) за темою: «Реформи і децентралізація влади в Україні: обговорення проекту змін до Конституції, законопроектів та реалізації Концепції реформування місцевого самоврядування і територіальної організації влади»

Футбол. Фінал ЛЄ: "Севілья" – "Бенфіка" (Анонс)

Сьогодні відбудеться фінальний матч другого за значимістю єврокубка. Щороку учасники радують нас гарними матчами і фінал сезону 2013/2014 навряд чи стане винятком. «Севілья» і «Бенфіка» - відмінні суперники.

МОК створив фонд у розмірі 300 тисяч доларів для українських олімпійців

Сьогодні Міжнародний олімпійський комітет оприлюднив заяву президента МОК Томаса Баха про створення фонду в розмірі 300 тисяч доларів для підтримки спортсменів-олімпійців   України.

Ужгородська влада й активісти обговорять зміни до Конституції

19 травня, об 11.00, у великій залі міськвиконкому відбудеться громадське обговорення проекту Закону України "Про внесення змін до Конституції України (щодо децентралізації влади)" за участі керівництва міської ради, членів виконкому, депутатів міської ради.

Місцезнаходження терористів просять позначати на карті

В мережі створили онлайн-карту, на яку просять наносити дані про блок-пости і точки базування терористів.

5000 тисяч доларів отримають сільські голови Рахівщини і Міжгірщини за пропаганду Порошенка (ФОТО)

Днями у Міжгір’ї під виглядом обговорення проблем місцевого самоврядування голова Закарпатської облради Іван Балога у садибі «Смерекова хата» зібрав 20-х сільських голів району на агітаціно-профілактичну бесіду з організації виборчої кампанії свого патрона Петра Порошенка.

616 закарпатців офіційно почали працювати у 2014 році

Через неправильне нарахування і неповну сплату податку на доходи фізичних осіб та єдиного соціального внеску, контролюючими органами за 4 місяці 2014 року донараховано грошових зобов’язань з у розмірі 1 млн. 155 тис. грн. ПДФО, а також 522 тис. грн. єдиного внеску та штрафних санкцій.

Який сьогодні інвестиційний клімат у Закарпатті

Вчора, 13 травня, в Ужгороді відбувся круглий стіл “Україна -   нові реалії, нові можливості для інвестицій”. У заході взяли участь представники ділових та наукових кіл регіону та керівники підприємств Закарпатської області.

До Ужгорода привезли твори Олекси Новаківського

14 травня 2014 року о 13:00 в “Мистецькому центрі "Галерея ІЛЬКО" відбудеться вернісаж виставки творів Олекси Новаківського.

До кінця року Україна може отримати скасування візового режиму, – Сікорський

Європа готова відкрити двері для українців, а скасування візового режиму стане підтвердженням намірів.

Країни Вишеградської четвірки домовляються про газ з Катару

Країни Вишеградської четвірки (Польща, Словаччина, Угорщина, Чехія) незабаром зможуть отримувати газ із Катару, який стане альтернативою газу із Росії.

В.о. мера Ужгорода розповів про черговий підпал свого авто (ФОТО, ВІДЕО)

Підпал було здійснено сьогодні вночі в Новому районі під вікнами багатоповерхового будинку, в якому мешкає Віктор Щадей.
       

Прокуратура просить ужгородців повідомляти про гральний бізнес

Попри те, що Законом «Про заборону грального бізнесу в Україні»,   гральний бізнес в державі заборонено, проблема існування цього виду діяльності в Ужгороді до кінця не вичерпана: непоодинокими є випадки виявлення правоохоронними органами грального бізнесу на території міста.

В Ужгороді змагатимуться масажисти

У середу, 14 травня, в Ужгороді відбудеться відкрита олімпіада з класичного масажу. Змагання розпочнуться о 10 годині та проходитимуть у приміщенні спорткомплексу УжНУ «Буревісник».

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі середа, 14 травня. Будьте бадьорі зранку з горнятком улюбленої кави й не розчаровуйтеся протягом дня. Намагайтеся зробити якомога більше корисних справ, щирість запам’ятовується й повертається сторицею. Гармонії вам, тепла й смачного кавування з бажаними людьми!

Закарпатцям нагадують про електронне звітування

Фахівці ГУ Міндоходів у Закарпатські області нагадують, що   платники можуть подавати податкову звітність із загальнодержавних та місцевих податків і зборів в електронному вигляді. Для цього на веб-порталі Міндоходів з 1 січня 2014 року працює сервіс «Електронний кабінет платника податків».

Кротон заявляє, що прем’єр-міністр Угорщини не вимагав автономії для Закарпаття (СПРОСТУВАННЯ)

Заява патріотично-виховної організації Закарпаття «КРОТОН» з приводу невиправданого ажіотажу щодо висловлювань прем’єр-міністра Угорщини Віктора Орбана. Подаємо текст заяви.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат