Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 19060, 20

На чому їздять кандидати у президенти (ІНФОГРАФІКА)

Президентом України хочуть стати люди різних професій (і навіть безробітні), з різних регіонів, різної партійної приналежності.

Футбол. Відбулися 3-й тур у Вищій та 4-й тур у Першій лігах обласного чемпіонату

Першу перемогу в чемпіонаті здобуває «Середнє», «Поляна» перемагає у центральному матчі туру, а «Оболонь» виходить на чисте 3-тє місце у турнірній таблиці. Наступні тури пройдуть у неділю. Початок матчів о 17.00.

Із початку року бюджет Берегівщини   поповнився на понад 21 млн. грн

За січень-квітень 2014 року місцевий   бюджет Берегівщини   поповнився на понад 21 млн. грн.

Мобілізованим підприємцям дозволяють не сплачувати податок

Безнадійним податковим боргом, який виник внаслідок непереборної сили (форс-мажорних обставин) та підлягає списанню, вважається податковий борг фізичних осіб – платників єдиного податку I та II груп, які не здійснювали господарської діяльності на період мобілізації та не одержували дохід.

Прокуратура займається Плосківською сільрадою, яка провела ремонт на 175 тисяч гривень

Прокуратура Свалявського району провела у Плосківській сільській раді перевірку, за результатами якої виявлено, що посадовці сільради, через неналежне виконання своїх службових обов’язків завдали державі збитків на 175 тис. грн. Наразі проводиться досудове розслідування, за фактом вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 367 КК України (службова недбалість, що спричинила тяжкі наслідки).

Нагірному загрожує до 10 років позбавлення волі

Прокуратурою Закарпатської області, до якої для об`єктивності розслідування було передано так звану «справу Нагірного», вже направлено до суду обвинувальний акт у цьому резонансному кримінальному провадженні.

Про готовність Закарпаття до виборів говорили під час селектору Лунченко з Яценюком

У понеділок, 19 травня, голова Закарпатської обласної державної адміністрації Валерій Лунченко взяв участь у всеукраїнській селекторній нараді з питань забезпечення виконання завдань із підготовки та проведення позачергових виборів Президента України, що пройшла під головуванням Прем’єр-міністра Арсенія Яценюка. У селекторній нараді взяли участь члени Кабінету Міністрів України, голови обласних державних адміністрацій, представники ЦВК, Генеральний прокурор України, представники Служби безпеки України та територіальних підрозділів МВС України.

Мукачівська "сім’я" уже розпланувала майбутнє Закарпаття

Незважаючи на те, що президентські вибори ще не відбулися, на Закарпатті нардеп Віктор Балога зі своїм Братом Іваном уже розпочали ділити посади в обласній держадміністрації.

Медведчук та Шуфрич (колона №5) реалізовують план Путіна в Донбасі та Закарпатті

Як стало відомо "ДС" головна тема переговорів - багатосторонні домовленості по утворенню квазідержавного утворення на базі частини Луганської та Донецької областей.

На Воловеччині з припаркованого "мерса"   викрали 250 тис.грн.

Невідомі поцупили гроші з припаркованого на узбіччі траси Київ-Чоп "Мерседес-Спринтер" разом з барсеткою.

Ужгородські активісти виграли перший суд. Закордонний паспорт має коштувати 170 грн.

Сьогодні зранку окружний адміністративний суд зобов'язав державну міграційну службу переглянути документи активістки Кириленко, по якій власне і розглядалася перша справа.

"Срібний Татош"-2014 (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Цими вихідними Чинадіївський замок приймав лицарів і їхніх дам, а також усіх любителів середньовічної культури в рамках традиційного вже для Закарпаття фестивалю "Срібний Татош".

Мукачівці проводять часткову мобілізацію

Часткова мобілізація та території Мукачева та району проходить згідно відповідного указу в.о. Президента України, Директивою начальника Генерального штабу ЗСУ, розпорядження мера Мукачева та голови Мукачівської РДА.

Що примусило Балогу передумати щодо Порошенка (ВІДЕО)

Віктор Балога відкритим текстом у прямому ефірі західноукраїнського телеканалу «ЗІК» заявив, що не бачить Порошенка майбутнім Президентом. Максимум — хорошим депутатом та бізнесменом.

Міндоходів розкаже, скільки закарпатці задекларували у 2013 році

У вівторок, 20 травня, о 12.00 відбудеться прес-конференція заступника начальника ГУ Міндоходів у Закарпатській області Миколи Бутенка на тему: «Підсумки кампанії декларування доходів громадян, отриманих в 2013 році».

90% електронних декларацій зробила Чопська митниця у квітні

Протягом квітня на Чопській митниці Міндоходів 90% митних декларацій – електронні.

В Ужгороді вшанували жертв політичних репресій (ФОТО)

В Ужгороді обласне керівництво з представниками громадських організацій вшанували пам'ять жертв політичних репресій.

29 травня пройде сесія Ужгородської міськради (ПРОЕКТИ)

29 травня, о 10.00 у сесійній залі Ужгородської міської ради пройде чергова ХХІІ сесія VI скликання.

Ляшко: "Балозі повірити – це себе обдурити"

Ужгород відвідав кандидат в президенти України Олег Ляшко.

Чиновники-екологи сфотографували сміття й попросили закарпатців не смітити (ФОТО)

Закарпаття – мальовничий куточок України. Це незабутній край з дивовижними краєвидами, лісистими горами, полонинами, гірськими річками та цілющими мінеральними джерелами, які приваблюють туристів та відпочиваючих не тільки з усіх куточків України, а й з усього світу.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат