Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 18980, 20

ДАІшники завадили іноземцю вивести із Закаррпаття 200 біт

Іноземець намагався вивезти із Закарпатської області 200 дерев’яних біт.

63—67% закарпатців голосуватимуть на виборах президента України

Ужгородський прес-клуб традиційно до виборів здійснює спеціальний інформаційно-аналітичний виборчий проект за підтримки Фонду ЗМІ Посольства США в Україні.

Одиничний протест проти клану Балог переростає в масовий

Як ми повідомляли, під стінами Закарпатської ОДА на площі Народній громадський активіст Іван Данацко розпочав індивідуальну безстрокову акцію проти клану Балог. Його підтримали інші активісти.

Прокуратура завадила закарпатським чиновникам передати ділянку за 5 мільйонів 300 тисяч гривень

Прокуратура попередила незаконне надання в оренду Середнянською сільською радою земельної ділянки площею 10 га із нормативною грошовою оцінкою майже 5 млн. 300 тис. грн.

Де працюють кандидати у президенти України(ІНФОГРАФІКА)

6 депутатів, 4 безробітних, 2 гендиректори – Ужгородський прес-клуб вирішив дізнатися, яку професію мають кандидати у президенти України. Тобто якою є їх нинішня посада (див. інфографіку).

У Закарпатті змагалися тенісисти з обмеженими можливостями (ФОТО)

20-22 травня у спорткомплексі «Юність» проводився   Відкритий турнір з настільного тенісу серед спортсменів з УОРА, вадами слуху та ВРФР.

Вінниця ділилася з Ужгородм досвідом у сфері надання адмінпослуг

На два дні, 21-го і 22 травня до обласного центру Закарпаття з’їхалися професіонали сфери надання адміністративних послуг з різних міст України.

В Ужгороді пройде "Ринок досвіду" для фахівців у сфері охорони здоров’я і соціальної справи

В Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція організаторів «Ринку досвіду», який проводиться у рамках Програми прикордонного співробітництва ЄІСП Угорщина – Словаччина - Румунія-Україна HUSKROUA /1101/093 SKILLS FOR FUTURE (Навички задля майбутнього) в Ужгороді 22-24 травня.

В Ужгороді розповіли про рекордний забіг задля порятунку дівчинки, хворої на ДЦП (ФОТО)

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція організаторів другого етапу благодійної акції «Я біжу, щоб вона ходила!».

Закарпатець намагався контрабандно провести в Угорщину цінні картини Манайла (ФОТО)

На Закарпатті СБУ попередила незаконний вивіз за кордон картин Федора Манайла.

Ужгородська влада провела позачерговий виконком задля гуртожитку на Джамбула

Цієї весни міська рада прийняла рішення щодо гуртожитку по вулиці Дамбула, 50, щоб люди могли розпочати процедуру приватизації власних квартир.

"Вибори в один тур", - це лише передвиборча технологія Порошенка

Журналист Сергей Лещенко считает, что тезис о том, что выборы нужно провести в один тур - это тонкая предвыборная технология штаба Петра Порошенко.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі п’ятниця, 23 травня. Прокидайтеся з ароматом улюбленої кави і запрошуйте до кавування бажаних співрозмовників. Програмуйте свій настрій на позитивну хвилю, нехай справи не переобтяжують, а швидко наближаються до завершення. Попереду важливі вихідні – бажаємо вам мудрого вибору і хорошого настрою вже з цієї п’ятниці!

ПАДІЮН скоро буде з новим дахом

У четвер, 22 травня, голова Закарпатської обласної державної адміністрації Валерій Лунченко оглянув приміщення Закарпатського обласного палацу дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН».

Нітрати у ранніх овочах під дією майонезу стають нітритами

В продукції рослинництва завжди є нітрати, що надходять до неї з грунту, підземних вод. У разі застосування під час вирощування овочів, ягід та фруктів хімічних засобів захисту рослин вони можуть мати в своєму складі і залишкові кількості пестицидів. Такі речовини згідно санітарного законодавства обов’язково нормуються.

В Ужгороді продовжили ремонтувати дороги


Цього тижня в Ужгороді продовжили лагодити дороги. Як пояснив в.о. мера Віктор Щадей, першочергове завдання – зробити міські шляхи бодай придатними для їзди. Вже відремонтували вулицю Закарпатську, до суботи мають закінчити поточний ремонт на Капушанській. Наразі триває капітальний ремонт вулиці Легоцького – тут відбуваються підготовчі роботи і вже починають заливати асфальт, а завершити планують до кінця наступного тижня.

Футбол. Україна - Нігерія

Сьогодні відбудеться товариський матч національних збірних України та Нігерії.

Футбол. Огляд-аналіз 3-го туру попереднього етапу чемпіонату Виноградівського району

У одному з центральних матчів дня в групі «А» в Чорнотисові місцева «Тиса» розгромила «Ардовець» – 5:2. У Великих Комятах місцевий «Колос» досить неосподівано розгромив вербовецьку «Дружбу» – 4:0.

Футбол. Огляд-аналіз 6 туру чемпіонату Мукачівського району

Всі шість поєдинків серед дорослих складів завершились прогнозовано.

Закарпатці для захисту   краю створять батальйон у складі 423 осіб

В області розпочато процес формування батальйону територіальної оборони, який стане на захист Закарпатської області у цей неспокійний для нашої країни час. Кількісний склад новоствореного батальйону нараховуватиме 423 особи. Такі батальйони формуються у всіх областях України. УДАР закликає однопартійців і мешканців краю долучатися до формування і не бути байдужими до подій, які відбуваються в Україні.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат