Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 18960, 20

Маленький закарпатець, рятуючи друга, загинув сам

Ввечері 24 травня в оперативно-рятувальну службу Іршавського району поступило повідомлення про утоплення в р. Боржава 12-річного хлопчика.

ГМ "ОПОРА" підведе підсумки виборів в Ужгороді

У понеділок, 26 травня, о 14.00 в Ужгородському прес-клубі реформ» відбудеться прес-конференція Громадянської мережі ОПОРА «Вибори Президента України: Підсумки спостереження ОПОРИ».

65% ужгородців голосували за президента

Майже 65% ужгородців проголосували на президентських виборах. Такі дані Ужгородському прес-клубу повідомили в ОВК № 69.

Порошенко подякував українцям за вибір (ВІДЕО)

Петро Порошенко, який за даними екзит-полів, є переможцем позачергових виборів президента України, подякував українцям за їхній вибір. Таку заяву він зробив у своєму виборчому штабі після оголошення данних екзит-полів.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 26 травня. Створюйте свій настрій з ароматним кавуванням і хорошими справами. Успішний початок нового тижня забезпечить віра у власні сили, адже всі невдачі тимчасові, за ними обов’язково приходить перемога. Бажаних вам співрозмовників до кави й гарного понеділка!

Центрвиборчком: понад 40 % виборців вже проголосували (УТОЧНЕНО)

Явка виборців перевищила 40 відсотків станом на 15.00.

14.00: на Закарпатті проголосувало 25,4 % громадян

Станом на 14.00 25 травня проголосувало 242423 закарпатців (25,4%).

Закарпатські міліціонери несуть особисту відповідальність за протоколи

Закарпатські міліціонери будуть особисто відповідати за охорону протоколів. Про це у коментарі щодо інформації про можливу підміну виборчих протоколів у деяких районах Закарпаття сказав в. о. начальника УМВС України в Закарпатській області Сергій Шаранич.

Закарпаття: найбільша явка виборців на Воловеччині

25 травня 2014 року кількість громадян, що голосуватимуть за місцем перебування, складає 1,3 % (у 2010 році – 1,2%, 2012 р. – 1,7 % ).

Українці голосують на 114 дільницях за кордоном

Голосування на виборах президента України на закордонній виборчій ділянці в Москві проходить на фоні посилених заходів безпеки, - пише Укрінформ.

З 8 до 12-ї вже проголосувало 17 % закарпатців

На 12 годину явка виборців по області   - 16,87 %. Найбільше виборців проголосували на 12 годину на Воловеччині (27%), Ужгороді та районі, а також у Мукачеві – понад 20 %. Найнижча явка поки у Берегівському районі – 7,9 %.

Молодь долучається до акції протесту проти клану Балог в Закарпатті (ФОТО)

Щодня наметове містечко перед будівлею Закарпатської ОДА на площі Народній розростається.

ЧЗ. Огляд-аналіз 3 туру юнацької вищої ліги Закарпаття

У центральному матчі туру діючий чемпіон ліги «Оболонь» хоча й зіграла в трохи неочікувану нічию з «ДЮФК Мукачево» — 0:0, та цим результатом   припинила двоматчеву переможну серію мукачівців.

ЧЗ. Вища ліга. Огляд-аналіз 3 туру вищої ліги  

«Поляна» в центральному поєдинку туру прогнозовано здолала «Севлюш» — 3:1. Цим самим полянці перервали двоматчеву серію перемог з різницею в 3 голи і більше суперника і довели власну переможну серію до трьох поспіль.

Закарпатські рятувальники і залізничники провели спільні тренування

22 травня виноградівські рятувальники спільно з представниками Королевського ДЕПО Ужгородської дирекції залізничних перевезень Львівської залізниці провели командно-штабні навчання по гасінню пожеж на складах зберігання паливно-мастильних матеріалів.

Тим, хто приймає антибіотики, не можна перебувати на сонці (поради у спеку)

Надворі встановилась спека, а тому рятувальники поспішають навчити працюючих та відпочиваючих людей, як уберегти організм від високих температур і сонячного опромінення:

ОПОРА проаналізувала передвиборчу кампанію на Закарпатті

Напередодні Дня голосування за Президента України ОПОРА презентувала попередні підсумки спостереження за перебігом кампанії.

«Спрощенці» можуть не сплачувати податок протягом одного місяця

Однак, це стосується тих платників єдиного податку, котрі не використовують працю найманих осіб. Не сплачувати податок на час відпустки «єдинщики»   можуть раз на рік протягом одного місяця. Заяву у довільній формі про період щорічної відпустки необхідно подати в територіальні органи Головного управління Міндоходів у Закарпатській області.

Анатолій Гриценко найменше замішаний у корупції та інших злочинах

Чому голосуватимуть за Порошенка, Тимошенко та Тігіпка — соцопитування

У Львові обговорили роль історії та бізнесу в ствренні національної ідентичності (ФОТО, ВІДЕО)

«Київстар» та Львівська бізнес школа організували дискусію про роль історії та бізнесу в створенні національної ідентичності.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат