Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 18880, 20

ГМ "ОПОРА" назвала порушення під час виборів у Закарпатті (ФОТО)

В Ужгородському прес-клубі реформ» відбулася прес-конференція Громадянської мережі ОПОРА «Вибори Президента України: Підсумки спостереження ОПОРИ».

Суд виніс вирок закарпатському міліціонеру за те, що останній вдарив дідуся

3 роки позбавлення волі з призначенням іспитового строку та заборона на 2 роки займати посади в правоохоронних органах – таке покарання призначив суд міліціонеру, за те що той вдарив дідуся.

У виграші Порошенка заслуг Балоги нема

Впевнену перемогу Петра Порошенка на виборах Президента України на Закарпатті, пробалогівські ЗМІ, одноосібно приписують «завидівському сімейству». Насправді у виграші Порошенка заслуг Балоги нема, люди просто стомилися, від очікування, що буде завтра.

Губернатор Закарпаття Лунченко залишається на своїй посаді

За інформацією «Новин Закарпаття» з більш, ніж добре проінформованого джерела, прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк погодив з Петром Порошенко повторне призначення Валерія Лунченка губернатором Закарпаття.

Сьогодні на Закарпатті прогнозують грози і сильний вітер

За повідомленням Закарпатського центру з гідрометеорології, в другий половині дня та ввечері 26 травня в області очікуються грози, місцями зливи, під час гроз шквалисте посилення вітру 15-20 м/с.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 27 травня. Наповнюйте свій ранок приємними дрібницями, додавайте до улюбленої кави бажаних солодощів і даруйте усмішку оточенню. Нехай випадкові справи чи термінові рішення не виводять із себе, а навпаки – дарують якомога більше успішних моментів. Вдалого вам вівторка і смачного кавування!

Закарпатці спільно з угорцями перевіряють якість води

На виконання Угоди між Урядом України та Урядом Угорської Республіки з питань водного господарства на прикордонних водах (11 листопада 1997 року м. Будапешт (Угорщина), Плану роботи українсько – угорської Робочої групи експертів по охороні якості вод на період квітень 2014 р.– березень 2015 р. та у відповідності до ст. 8 «Порядку проведення на українсько - угорських прикордонних водах відборів проб, визначень, оцінки якості та заходи, що вживаються при надзвичайних забрудненнях» 22-23 травня 2014 року спеціалістами Державної екологічної інспекції у Закарпатській області, м.Ужгород, та Затисайської інспекції з охорони довкілля та природи, м. Дебрецен проведено спільні відбори проб поверхневих вод у прикордонних створах контролю, а саме: р.Тиса – Вилок/Тисабеч; р.Тиса – Чоп/Загонь.

ФРОНТ ОПОРУ про рішучий опір узурпації влади кланом Балог

Молодіжна організація ФРОНТ ОПОРУ розповсюдила заяву з приводу попереджувальної акції проти узурпації влади кланом Балог.

Увага! Штормове попередження

За повідомленням Закарпатського центру з гідрометеорології, в другий половині дня та ввечері 26 травня по області очікуються грози, місцями зливи, під час гроз шквалисте посилення вітру 15-20 м/с.
 

Валерій Лунченко: Україна обрала європейський шлях розвитку

Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Валерій Лунченко прокоментував хід і результати голосування:

На Закарпатті СБУ виявила схрон із боєприпасами часів Другої світової війни

22 травня ц.р. поблизу одного з ужгородських туристичних комплексів співробітники СБУ виявили схованку з боєприпасами часів Другої світової війни.

80 % протоколів опрацьовано, у Порошенко 54%

Подсчитаны голоса почти 14 млн избирателей. Центризбирком обработал 80,01% протоколов в электронном виде, что соответствует 13 890 732 избирателям. Об этом свидетельствуют данные Центральной избирательной комиссии.

Дзюдо. Владислав Діброва третій на чепіонаті України

17—18 травня в Сумах проходив Відкритий Кубок України із дзюдо. У турнірі взяли участь більше 200 спортсменів з усієї України, які розіграли 14 комплектів нагород. Ужгородець Владислав Діброва у вазі до 100 кг виборов бронзову медаль.

Епізод війни в Україні у подробицях. Що далі, новий Президенте?

Батальон «Донбасс» возле с.Карловка атаковали чеченские боевики, а также крымские «Беркут» и «Альфа»

Футбол. Відбувся 4-ий у вищій та 5 тур у першій лігах ЧЗ

ФК "Середнє" здобув важку та водночас важливу перемогу над Виноградівським "Севлюшем". ФК "Оболонь" Хуст перегравши ФК "Карпати" Воловець вийшов на чисте друге місце в турнірній таблиці.

Ірина   Вербіцька стала головою   Рахівської РДА


У понеділок, 26 травня, голова Закарпатської обласної державної адміністрації Валерій Лунченко привітав новопризначеного керівника Рахівської районної державної адміністрації – Ірину Вербіцьку.

Гандбол. «Карпати» втретє стали чемпіоном України (Фоторепортаж)

Відбувся фінальний тур чемпіонату України з гандболу серед жіночих команд Суперліги.

Строки мобілізації на Закарпатті наразі відтерміновані

Як   стало відомо, військкомати отримали розпорядження начальника Генерального штабу Збройних сил України щодо перенесення термінів мобілізації в Закарпатській області до особливого розпорядження.

Рятувальники застерігають, як не стати жертвою водного відпочинку

В Управлінні ДСНС України у Закарпатській області звертають увагу громадян на дотримання правил поведінки на водних об’єктах. Тільки в поточному році на закарпатських водоймах вже загинуло 6 людей. За правило, трагічні випадки стаються з вини самих відпочиваючих.

Закарпатські Центри обслуговування платників надають послуги з видачі ліцензій

Суб’єкти господарювання, що мають намір отримати ліцензії, чи продовжити термін дії існуючих можуть звернутись в Центри обслуговування платників при районних податкових інспекціях Головного управління Міндоходів у Закарпатській області.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат