Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-24') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 18920, 20

Дзюдо. Владислав Діброва третій на чепіонаті України

17—18 травня в Сумах проходив Відкритий Кубок України із дзюдо. У турнірі взяли участь більше 200 спортсменів з усієї України, які розіграли 14 комплектів нагород. Ужгородець Владислав Діброва у вазі до 100 кг виборов бронзову медаль.

Епізод війни в Україні у подробицях. Що далі, новий Президенте?

Батальон «Донбасс» возле с.Карловка атаковали чеченские боевики, а также крымские «Беркут» и «Альфа»

Футбол. Відбувся 4-ий у вищій та 5 тур у першій лігах ЧЗ

ФК "Середнє" здобув важку та водночас важливу перемогу над Виноградівським "Севлюшем". ФК "Оболонь" Хуст перегравши ФК "Карпати" Воловець вийшов на чисте друге місце в турнірній таблиці.

Ірина   Вербіцька стала головою   Рахівської РДА


У понеділок, 26 травня, голова Закарпатської обласної державної адміністрації Валерій Лунченко привітав новопризначеного керівника Рахівської районної державної адміністрації – Ірину Вербіцьку.

Гандбол. «Карпати» втретє стали чемпіоном України (Фоторепортаж)

Відбувся фінальний тур чемпіонату України з гандболу серед жіночих команд Суперліги.

Строки мобілізації на Закарпатті наразі відтерміновані

Як   стало відомо, військкомати отримали розпорядження начальника Генерального штабу Збройних сил України щодо перенесення термінів мобілізації в Закарпатській області до особливого розпорядження.

Рятувальники застерігають, як не стати жертвою водного відпочинку

В Управлінні ДСНС України у Закарпатській області звертають увагу громадян на дотримання правил поведінки на водних об’єктах. Тільки в поточному році на закарпатських водоймах вже загинуло 6 людей. За правило, трагічні випадки стаються з вини самих відпочиваючих.

Закарпатські Центри обслуговування платників надають послуги з видачі ліцензій

Суб’єкти господарювання, що мають намір отримати ліцензії, чи продовжити термін дії існуючих можуть звернутись в Центри обслуговування платників при районних податкових інспекціях Головного управління Міндоходів у Закарпатській області.

Про що писали закарпатські друковані видання за тиждень

Акція проти Балог, кримінальна справа проти Шафаря та російські журналісти на Закарпатті - огляд преси від сайту Нове Закарпаття.

Закарпатські члени ДВК співали народну пісню (ВІДЕО)

Під час виборів Президента України, у берегівському Будинку культури співали українських народних пісень. Такий імпровізований концерт час від часу організовували члени ДВК №210669.

Післявиборне звернення начальника закарпатської міліції (ВІДЕО)

В.о. начальника закарпатської міліції Сергій Шаранич звернувся до виборців. Подробиці - у відео.

У Закарпатті затримали 4 нелегалів

Прикордонники відділу «Косино» Мукачівського загону під час моніторингу державного кордону   в меліоративному каналі за допомогою переносного інфрачервоного тепловізору помітили рух чотирьох осіб в сторону державного кордону.

Як Закарпаття голосувало за Порошенка (ІНФОГРАФІКА)

На даний момент ЦВК вже отримала результати майже 70% закарпатських протоколів.

В Ужгороді спалили «Mercedes»

Вчора, 25 травня, в   Ужгороді на вулиці Українській горів автомобіль «Мерседес». Про це повідомляє Управління ДСНС у Закарпатській області.

Міндоходів навчало маленьких ужгородців податковій культурі

У рамках співпраці із навчальними закладами та з метою виховання податкової культури у молоді фахівці ДПІ у м.Ужгороді провели зустріч «День відкритих дверей» із учнями 10-го класу НВК «Ужгородський економічний ліцей, ЗОШ І-ІІ ступенів».

Маленькі ужгородські міс виграли сертифікати на поїздки закордон (ФОТО)

Зовсім недавно було визначено Міс Ужгород. Нею стала Діана Ілько. І прийшла черга до Міні-Міс. В суботу в Ляльковому театрі маленькі дівчатка віком від 4 до 11 років змагались за звання найгарнішої дівчинки міста над Ужем.

Маленький закарпатець, рятуючи друга, загинув сам

Ввечері 24 травня в оперативно-рятувальну службу Іршавського району поступило повідомлення про утоплення в р. Боржава 12-річного хлопчика.

ГМ "ОПОРА" підведе підсумки виборів в Ужгороді

У понеділок, 26 травня, о 14.00 в Ужгородському прес-клубі реформ» відбудеться прес-конференція Громадянської мережі ОПОРА «Вибори Президента України: Підсумки спостереження ОПОРИ».

65% ужгородців голосували за президента

Майже 65% ужгородців проголосували на президентських виборах. Такі дані Ужгородському прес-клубу повідомили в ОВК № 69.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат