Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-08') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 18900, 20

Breitling запускає офіційний годинник для польотів у невагомості (Відео)

У 2015 компанія S3 ( Швейцарські Космічні Системи ) організовує перші польоти в невагомості ZeroG для широкої громадськості. Як головний партнер цього проекту, компанія Breitling забезпечить кожного пасажира ексклюзивним хронографом, спеціально розробленим для цього проекту. Реєстрація вже відкрита!

У Тячеві вогнеборці ліквідували пожежу у надвірній споруді

1 червня о 16:58 до Служби порятунку «101» поступило повідомлення про пожежу на вулиці Станційній, що в Тячеві. Горіла надвірна споруда 36-річної місцевої мешканки.
Загорання виявила власниця, яка вийшла з будинку і побачила, що обійстя заповнили клуби диму.

На Перечинщині через необережність з бензином травмувалося двоє людей

30 травня о 17:00 перечинським рятувальникам надійшло повідомлення з місцевої центральної районної лікарні про те, що до них з термічними опіками різного ступеня важкості доправлено двох мешканців села Полянська Гута, що на Перечинщині.
 

В Ужгороді, Мукачеві і Хусті найближчими днями посилено працює міліція

У найближчі дні закарпатська міліція здійснюватиме посилені відпрацювання основних міст області – Ужгорода, Мукачева та Хуста.

У Виноградові щотижня - ярмарок хендмейду

Громадська організація «Виноградівські пацьорки» вирішила щосуботи у червні проводити ярмарок виробів майстрів з Виноградова і району.

На трасі Київ-Чоп перекинувся автобус з ужгородськими футболістами

31 травня близько 22:00 на трасі Київ – Чоп (с. Козьове, Львівська область, Сколівський район) перекинувся мікроавтобус, що перевозив дитячу футбольну команду СДЮШОР Ужгород, - повідомили у прес-службі ДСНС.

В УжНУ проведуть круглий стіл, присвячений відомому журналісту Михайлу Бабидоричу   (ПРОГРАМА)

Круглий стіл присвячений обговоренню місця і ролі в громадському, культурно-просвітницькому, журналістському житті краю постаті закарпатського публіциста Михайла Баби-дорича – кореспондента, заступника головного редактора «Закарпатської правди», автора публіцистичних книг, спів-автора навчальних посібників для журналістів, ім’ям якого названа обласна журналістська премія, делегата І з’їзду Народних комітетів Закарпатської України, учасника партизан-ського руху на Закарпатті.

"Галерея Ілько" запрошує на концерт скрипкової та камерної музики

5 червня 2014 року о 19:00 в “Мистецькому центрі "Галерея ІЛЬКО" відбудеться молодіжний концерт скрипкової та камерної музики.

На Закарпатті мають намір створити зразковий суд

30 травня 2014 року, у сесійному залі Ужгородської міської ради відбулась регіональна зустріч на тему: «Моніторинг забезпечення рівного доступу до правосуддя» за участі громадських активістів та органів місцевої влади. Захід проведено в рамках здійснення проекту: «Проведення моніторингу забезпечення рівного доступу осіб з особливими фізичними потребами до правосуддя», який реалізовується Регіональним громадським фондом «Право і демократія» у партнерстві з Карпатським агентством прав людини «Вестед», за підтримки Проекту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Справедливе правосуддя».

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 2 червня. Додавайте новому дню бадьорості з ароматом свіжозвареної кави. Нехай ваше життя наповнюється незабутніми враженнями від життя, а також прийдешнього літа. Всі незгоди рано чи пізно закінчуються, тому націлюйтеся на успіх, він не за горами. Гарного вам старту у понеділок!

«Говерлу» можуть виключити з УПЛ

Клуб має заборгованості перед футболістами.

ЧЗ, Перша ліга. Аналіз 5 туру Східної Зони першої ліги

«Вільхівці» та «Копаня», хоча й зустріли несподіваний опір від суперників, та все ж здобули по третій перемозі поспіль. Втретє поспіль виїзної поразки зазнали «Вишково» та «Ялинка».

Футбол. 7 тур чемпіонату Мукачівського району ряснів несподіванками

У центральному матчі дня серед дорослих складів «Горонда» в рідних стінах досить прогнозовано поступилась «Нижньому Коропцю» – 0:1.

Ужгородці подали   в прокуратуру   на священика,   який хоче будувати храм Небесній сотні

Під гаслом «Вшануймо пам’ять Небесної сотні!» в Ужгороді, на місці скверу на площі Богдана Хмельницького місцевий священик самовільно взявся будувати церкву. Однак мешканці виступили проти: саме цей сквер містяни вже кілька років боронять від будівництва торгового центру. Та розповідають: їм не потрібний ще один храм — потрібна зелена зона. Про це йдеться у сюжеті телеканалу ZIK.

Дмитро Павлов зняв нове відео на Невидимій планеті

Дмитро Павлов (Фесенко) разом з творчою групою зняв анонс нового шоу-концерту «The Invisible Planet».

Ужгородський підвісний міст – з обновками

Міст, який з’єднує береги Ужа від Боздоського парку і до вулиці Гленца, ужгородські комунальники дещо оновили.

Понад 3,5 тисяч адміністративних послуг отримали мешканці Рахівського району

З початку 2014 року Державну податкову інспекцію у Рахівському районі ГУ Міндоходів у Закарпатській області відвідали більше 9 тисяч громадян та представників бізнесу з метою отримання адміністративних послуг.

Понад 1 500 адмінппослуг для платників Міжгірщини

Саме таку кількість адміністративних послуг надано платникам податків Міжгірського району з початку 2014 року.

Закарпатці не будуть платити за візи до   Німеччини

Як повідомляється, країна готова зробити довгострокові візи для українців безкоштовними.

На президентських виборах   в Ужгороді й столиці   А. Гриценко набрав 9 %,

...а також 7,35 % по ТВО № 69, що перевищує загальний показник.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат