Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 18840, 20

Кримчани можуть перереєструвати бізнес на Закарпатті

В умовах дестабілізації ситуації в Автономній Республіці Крим та місті   Севастополі   запроваджено новий механізм, який дозволяє перереєструвати свій бізнес на територію будь-якої області чи міста Києва і сплачувати податки відповідно до законодавства України.

На Ужгородщині знешкодили гранату часів Другої світової

України у Закарпатській області вилучили та знешкодили гранату Ф-1 часів Другої світової війни.

Два дні, щоб сплатити збір на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства

Головне управління Міндоходів у Закарпатській області нагадує, що 30 травня 2014 року закінчується термін сплати збору на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства за квітень 2014 року.
Платниками збору є суб'єкти підприємницької діяльності незалежно від форм власності та підпорядкування, які реалізують в оптово-роздрібній торговельній мережі та мережі громадського харчування алкогольні напої та пиво.

В Ужгороді Народне віче виступило за справедливу люстрацію

В Ужгороді перед будівлею Закарпатської ОДА відбулося Народне віче, у якому взяло участь близько 500 активістів різних громадських організацій.

Тривають перевірки протипожежного стану об’єктів, на яких проводитиметься ЗНО

Уже в червні поточного року майже всі випускники загальноосвітніх закладів візьмуть участь у оцінюванні своїх навчальних досягнень. Для цього в окремих районах області задіяно 18 навчальних закладів для проведення зовнішнього незалежного оцінювання.

У Виноградові привітали прикордонників з професійним святом

Віддаючи данину поваги до всіх, хто ніс і зараз продовжує нести прикордонну службу, охороняючи наш мир та спокій, в День прикордонника, яке традиційно відзначається в Україні 28–го травня, у Виноградівській районній державній адміністрації відбулися урочисті заходи, участь в яких взяли голова Виноградівської районної державної адміністрації Віталій Любка, голова районної ради Олег Любімов, керівники правоохоронних органів, структурних підрозділів адміністрації, представники шефських організацій, які співпрацюють з прикордонною службою, особовий склад прикордонних загонів та ветерани служби.

Закарпатці привезли нагороди з кубку світу з кікбоксингу

15-18 травня в місті Сегед (Угорщина) проходив   ювілейний   XX   кубок світу з кікбоксінгу, де серед 22 країн світу була представлена і Україна.

Про корисні зайві кілограми, найкращий “крем” та підступність фруктів

Інтерв’ю з українським лікарем-дієтологом Оксаною Скиталінською, опубліковане у минулих числах РІО, мало популярність у аудиторії видання, відтак редакція підготувала чергову розмову з фахівцем про одну з дуже важливих складових здоров’я — правильне харчування.

Пауерліфтинг. Ужгородці здобули медалі на Чемпіонаті світу

З 19 по 24 травня у місті Рьодбі (Данія) проходив чемпіонат світу з пауерліфтингу в жимі лежачи серед   дорослих, юніорів і юнаків, в якому взяли участь 287 спортсменів з 29-ти країн. До складу української делегації входили й троє закарпатців: студенти Ужгородського національного університету Єлизавета Рижак, Євген Криса та їхній тренер, старший викладач кафедри фізичного виховання Андрій Федорішко.

Закарпатцям, які воюють на Сході, дуже потрібні бронежилети

Хлопці з Ужгорода зараз воюють в зоні АТО. Ужгородським солдатам на сході потрібні бронежилети
Умови там не найлегші, але гірше те, що для того, щоб заступити в наряд вони змушені позичати бронежилети в побратимів, так як бронежилетів їм не вистачає. Як, власне і іншого спорядження. Наразі хлопці потребують 3 бронежилети 4 класу захисту, каски, розгрузки та наколінники.

На Закарпатті шукають студентку Міжгірського профтехліцею

19 травня 2014 року в 16.40 годин в чергову частину Міжгірського РВ УМВС надійшло повідомлення від директора Міжгірського професійного ліцею.

"Говерла" отримала технічну поразку і штраф від КДК

У вівторок, 27 травня, Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу провів своє чергове засідання.

102 мігрантів затримали у Закарпатті

Чопські прикордонники підвели підсумки діяльності з початку року.

1 червня закарпатські отари проведуть на полонину

1 червня 2014 року в селищі Міжгір”ї та на Синевирському перевалі відбудеться традиційне народне свято «Проводи отар на полонини».

Як голосували на Закарпатті (ФОТОРЕПОРТАЖ)

25 травня українці обирали Президента. На Закарпатті явка була досить високою, люди голосували як на дільницях, так і вдома.

У Закарпатті міліціонера прокатали на капоті (ФОТО)

У Хусті злочинець покатав міліціонера на капоті. Порушника розшукують. Навіть деяким каскадерам з фільму не вдається утриматись на капоті автомобіля, а хустський дільничий зміг.

Сьогодні у Закарпатті - зливи й сильний вітер

На Закарпатті очікуються сильні грози та вітер.

Як голосувало Закарпаття: опрацьовано 100% бюлетенів

На Закарпатті опрацювали 100% бюлетенів. Переможець - Порошенко.

Чопські прикордонники сьогодні святкують

28 травня прикордонники України відзначають своє професійне свято.

Сьогодні в Ужгороді розкажуть, як вибори президента вплинуть на Закарпаття

У середу, 28 травня, о 13.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться засідання на тему «Результати президентських виборів – 2014: який вплив вони матимуть на Україну та Закарпаття».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат