Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 18800, 20

Ужгород та Мукачево за 5 місяців поповнили казну на 370 млн. грн.

У травні 2014 року суб’єкти господарювання області сплатили понад 78 млн. 635 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб, повідомили у ГУ Міндоходів у Закарпатській області. Фахівці відмічають позитивну динаміку находжень цього податку в травні 2014 року у порівнянні з травнем 2013 – в цьому році надійшло на понад 5,4 млн. грн. більше.

На Тячівщині активісти домоглися незалежної перевірки Брустурянського ЛМГ

Активісти сіл Усть-Чорнянського куща, які виступають проти свавілля лісової мафії, домоглися незалежної прокурорської перевірки Брустурянського лісо-мисливського господарства.

В Ужгороді триває реєстрація дітлахів на вже шосту Дивогонку

На шосту Дивогонку в Ужгороді вже зареєструвалося 70 учасників!

В "Ілько" в Ужгороді пройде концерт скрипки

В Ужгороді проведуть молодіжний концерт скрипкової музики. 5 червня, о 19.00, “Мистецькому центрі "Галерея ІЛЬКО" відбудеться молодіжний концерт скрипкової та камерної музики.

Закарпатські петанкісти взяли призові місця "Leopolis-CUP" (ФОТО)

31 травня - 1 червня у Львові провели традиційний турнір по петанку «Leopolis CUP – 2014». Попри дощову погоду, спортсмени зі Львова, Івано-Франківська, Києва, Ужгорода, Мукачева та Братіслави змагалися в історичному центрі міста - на майданчиках парку «На валах» (біля Порохової вежі).

Святослав Вакарчук заохотив українців розповідати про свою Україну

31 травня відбувся грандіозний концерт популярного українського гурту «Океан Ельзи», присвячений 20-літтю творчості музикантів. Саме зі Львова розпочався всеукраїнський тур під назвою «20 років разом», партнером якого стала компанія «МТС Україна».

Закарпатський "Бліц" взяв призові місця на Чемпіонаті Світу

У вівторок, 3 червня, о 15.00 у нічному клубі «Панорама» Народний художній колектив «Студія сучасного танцю «Бліц» проведе прес-конференцію, присвячену здобутим перемогам на 12-му Чемпіонаті світу з танців (IDF Word Dance Championship 2014).

Закарпатський лікар знає, як контролювати владу

У вівторок, 3 червня, о 13.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція Степана Біляка, заслуженого лікаря України, голови ГО «Рада захисту прав пацієнтів та медичних працівників», к.м.н.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 3 червня. Зустрічайте свій ранок з усмішкою, і нехай жодні незгоди чи розчарування не завдають вам тривог. Навколо багато приємних дрібниць, яким варто радіти. Бажаних вам співрозмовників до кави й улюблених солодощів!

Закарпатський гурт "Без обмежень" присвятив пісню Небесній сотні

"Мамині слова" сьогодні мали змогу почути слухачі радіостанції "Європа+".

В Ужгороді розпочалася протиалкогольна акція

Упродовж цього тижня в усіх школах Ужгорода волонтери розповідатимуть дітям про шкідливий вплив спиртного та наслідки алкогольної залежності. Акція проходить у рамках проекту «Здоровий спосіб життя без алкоголю», який спільно ініціювали Ужгородська міська рада та ГО «Міцна родина».

У Мужієві через подовжувач ледь не згорів увесь будинок

2 червня о 10:18 в оперативно-рятувальну службу Берегівщини поступило повідомлення про пожежу у с. Мужієво. Горів житловий будинок 51-річної місцевої мешканки.

Івана Риляка переобрано на посаді голови обласного відділення НОК України

На базі готельного комплексу «Камелот», що в Ужгородському районі, відбулася звітно-виборна асамблея Закарпатського обласного відділення НОК.

Футбол, ЧЗ. "Поляна" закріплюється на першому місці

У неділю відбулися чергові матчі Чемпіонату Закарпаття.

ДАІ інформує: щодо перевезення організованих груп дітей.

У період літніх канікул, коли надзвичайно актуальними є різного роду екскурсії та перевезення дітей до місць відпочинку зростає і кількість дорожньо-транспортних пригод учасниками яких стають діти. Звісно, це не їх вина, тим більше, дорослі повинні на себе взяти всю відповідальність за безпеку дітей на дорозі.

У смт В. Березний піротехніки знешкодили снаряди, знайдені дітьми на березі річки

В обідню пору, 30 травня, в оперативно-рятувальну службу звернувся мешканець смт В. Березний, який розповів, що біля річки знаходяться невідомі предмети, схожі на боєприпаси.
 

Футбол. Огляд-аналіз 5 туру юнацької першості західної зони першої обласної ліги

5 тур пройшов без гучних сенсацій і з двома невеличкими несподіванками в Чопі та Великому Березному.

Breitling запускає офіційний годинник для польотів у невагомості (Відео)

У 2015 компанія S3 ( Швейцарські Космічні Системи ) організовує перші польоти в невагомості ZeroG для широкої громадськості. Як головний партнер цього проекту, компанія Breitling забезпечить кожного пасажира ексклюзивним хронографом, спеціально розробленим для цього проекту. Реєстрація вже відкрита!

У Тячеві вогнеборці ліквідували пожежу у надвірній споруді

1 червня о 16:58 до Служби порятунку «101» поступило повідомлення про пожежу на вулиці Станційній, що в Тячеві. Горіла надвірна споруда 36-річної місцевої мешканки.
Загорання виявила власниця, яка вийшла з будинку і побачила, що обійстя заповнили клуби диму.

На Перечинщині через необережність з бензином травмувалося двоє людей

30 травня о 17:00 перечинським рятувальникам надійшло повідомлення з місцевої центральної районної лікарні про те, що до них з термічними опіками різного ступеня важкості доправлено двох мешканців села Полянська Гута, що на Перечинщині.
 

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат