Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-24') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 18720, 20

Творчі закарпатці випустили фільм про події в Україні (ВІДЕО)

Авторська група закарпатців, серед яких поети, сценаристи, режисери, оператори, журналісти, громадські діячі, небайдужі люди врешті випустили у світ реліз громадянсько-поетичного проекту «У повітрі», над яким працювали понад місяць.

ПАТ «Закарпаттяобленерго»: електроенергію, спожиту у травні, обраховують за старими тарифами – тими,

Чимало дзвінків останніми днями надходять на адресу ПАТ «Закарпаттяобленерго» з приводу підвищення тарифів на електроенергію, яке встановила Національна комісія, що здійснює регулювання у сфері енергетики (НКРЕ) за рекомендацією Кабінету Міністрів України. Закарпатці зокрема питають, за якими тарифами їм обраховують спожиту у травні електричну енергію? Якщо рахунки приходять у червні, то чи не обрахована електроенергія вже автоматично за новими, підвищеними тарифами?  

У сусідній Словаччині 295 людей отримали теплловий удар цими днями. Закарпатці тримаються...

Найбільше страждають від спеки жінки - 172 випадки, серед постраждалих також 105 чоловіків та 18 детей, - повідомляє служба порятунку Словаччини. Загалом 188 чоловік було доправлено до лікарень, найбільше постраждалих від спеки у районі Жиліна та Трнави (на півночі та заході країни).

Петанк. В мукачівському турнірі «Паланок-2014» переміг ужгородець

7 червня в Мукачівській гімназії-інтернаті відбулися традиційні змагання з петанку. Вперше в турнірі місцевих петанкістів було більше ніж ужгородців — п’ятеро. Крім того вперше участь у змаганнях взяли львів’яни. Тим не менше більше нагород все одно виграли ужгородці.

Футбол. «Поляна» — чемпіон першої половини обласного чемпіонату

Відбулися матчі у Вищій та Першій лігах Чемпіонату Закарпаття.

Українець віз із Росії схеми бойового порядку міста Слов’янськ  

Жителя Донецької області зупинили прикордонники Харківського загону   під час перетину українсько-російського загону.

У Закарпатті відкривають центр з картингом і квадроциклами (ВІДЕО)

Вже незабаром у Мукачві для дорослих та дітей відкриється нова розвага – і діти, і дорослі зможуть повправлятися у їзді на квадроциклах та картингах.

Закарпатські інспектори   ДАІ   миттєво відреагували й затримали викрадене в Італії авто


31 травня 2014 року інспекторами ДПС ДАІ Закарпаття на стаціонарному посту ДПС ДАІ «Нижні Ворота» було зупинено викрадений в Італії автомобіль марки BMW-X5 під керуванням громадянина Польщі.

Валерій Лунченко спілкувався із закарпатцями

У вівторок, 10 червня, краяни мали можливість поспілкуватися із головою Закарпатської обласної державної адміністрації Валерієм Лунченком під час особистого прийому громадян.

У Закарпатті був землетрус

Неподалік Берегова сейсмологи зафіксували підземні поштовхи. Про це повідомляє Управління ДСНС у Закарпатській області.

В Ужгороді можна придбати квитки на Лободу на 50% дешевше

Акція у рамках концерту Лободи в Ужгороді!

Податкова розказала, як закарпатці можуть допомогти українській армії

Як закарпатцям допомогти українській армії? Придбати ОВДП "Військові".

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі 10 червня, вівторок. Запрограмовуйте свій хороший день і дивіться на світ з позитивним настроєм. Нехай горнятко улюбленої кави робить ваш ранок теплим і ароматним. Діліться теплом із найдорожчими людьми й отримаєте значно більше у відповідь. Гарного дня!

АТО: Заява Порошенка про припинення вогню. Три варіанти

По поводу заявления П.Порошенко о необходимости «на этой неделе прекратить огонь» на Востоке Украины. Пока новый Президент не расшифровал свой тезис, комментировать его проблематично. Видится несколько вариантов.

Обмеження руху вантажівок на Закарпатті (ПЕРЕЛІК ДОРІГ)

Висока температура повітря в літній період приводить до значного нагрівання асфальтобетонного покриття, через що воно м`якшає, а отже набагато швидше піддається руйнації. Задля збереження автомобільних доріг загального користування від руйнувань, у період підвищеної температури повітря більш ніж на 28˚С, на території Закарпатської області введене тимчасове обмеження руху транспортних засобів загальною вагою понад 24 тонни і навантаженням на вісь більш ніж 7 тонн із 10 до 22 години включно.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 9 червня. Нехай вже з першим ранковим промінням і теплом до вас прибудуть нові сили для корисних звершень. Не розчаровуйтеся через дрібниці. Теплих вам емоцій до ароматної ранкової кави і загалом вдалого старту у понеділок!

Футбол. Огляд-аналіз 8 туру чемпіонату Мукачівського району

У 8 турі команди змагались у тому хто більше заб'є та створить найбільшу сенсацію. У центральному матчі серед дорослих складів прогнозувалась розгромна перемога “Нижнього Коропця” на своєму полі. Та в те, що місцеві розіб'ють у друзки захист “Іванівців” — 9:1, мало хто міг подумати.

ЧЗ. Перша ліга, Західна зона. «Бийгань» присоромила конкурента

Тур пройшов досить прогнозовано. Головною несподіванкою серед дорослих складів вважаємо те, що «Вітязь» не зміг перемогти і вдруге поспіль зіграв унічию. Цією мировою перечинці перервали триматчеву серію розгромних поразок.

ЧЗ. Хто зупинить «Поляну»?  

Трохи більшого експерти очікували від мукачівців та виноградівців. Перші дозволили опонентам перервати свою триматчеву безвиграшну серію, а другі – зупинили триматчеву серію поразок іршавців з різницею в 2 голи і більше.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат