Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 18640, 20

Чужі в... своїй хаті. Боротьбі мешканців гуртожитку на Джамбула, 50 не видно кінця

Ще 11 квітня міська рада вирішила прийняти з державної у комунальну власність міста гуртожиток по вул. Джамбула, буд. 50 з подальшою передачею гуртожитку в оперативне управління будинкового комітету “Мрія-Уж”.

Актуально про гарантії при мобілізації

            В світлі останніх подій у державі, вкрай актуальними є питання гарантій, пільг та компенсацій при мобілізації громадян. Відтак Територіальна державна інспекція з питань праці у Закарпатській області наводить   останні зміни законодавства з цього приводу.

Відомий кондитер Штефаньо відкрив свою солодку крамничку в Ужгороді (ФОТО)

Найвідоміший закарпатський шоколатьє здійснив свою найзаповітнішу мрію.

"Нафтогаз" подав позов проти "Газпрому" на 6 мільярдів

Національна акціонерна компанія "Нафтогаз України" подала позов до Арбітражного інституту при Торгівельній палаті Стокгольму.

Зловмисник телефоном видурив у закарпатки 3 тисячі гривень

Днями телефонний шахрай видурив від 63-річної ужгородки 3 000 гривень за непритягнення її 41-річного сина мешканця району до кримінальної відповідальності.

Закарпатський облавтодор одержить "ремонтні" 20 мільйонів

На поточний дрібний ремонт автодоріг загального користування в області. Водночас жодного списку доріг, де цей ремонт відбуватиметься, не оприлюднено.

Будівельники вже проклали 290 м шляхів нового Бескидського тунелю

Роботи з будівництва Бескидського тунелю ведуться цілодобово. Станом на 16 червня виконані роботи з проходження тунелю на довжині 290 м.  

Оркестр Opera Nova зіграє в Ужгороді хіти кіномузики (АФІША)

18 червня,   о 19.00, в “Мистецькому центрі "Галерея ІЛЬКО" відбудеться вечір симфонічної музики.

Як площа Лаборця набула господаря і не стала приватною власністю

"Хозяева" площади Лаборца Валерий Алексеевич и Владимир Иванович

У таборі в Сторожниці оселилися пірати (ФОТО)

В оздоровчому таборі «Веселка», що почав працювати з 2 червня в Сторожниці Ужгородського району, гра «Пірати»   набирає «обертів».

Янукович шукає притулку у Лукашенка, - Мустафа Найєм

"Здається, Віктор Янукович вже перестав довіряти Володимиру Путіну. За непідтвердженими даними, сім'я Віктора Януковича шукає притулок у Білорусі", - написав на своїй сторінці Facebook журналіст Мустафа Найєм, посилаючись на власні інсайдерські джерела.

ГМ "Опора" звинуватила Державну службу охорону в непрофесійності

Закарпатська обласна організація Громадянської мережі ОПОРА закликає УДСО при УМВС України в Закарпатській області утриматись від непрофесійних заяв, які дезінформують громадськість щодо процесу зовнішнього незалежного оцінювання знань абітурієнтів.

103 мільйони гривень принесли Закарпаттю підприємства

Майже 103 млн. грн. податку на прибуток надійшло до бюджету від підприємств Закарпаття.

Закарпатці можуть виграти стипендію на журналістське навчання у Польщі (УМОВИ)

Вперше в Україні ГО «Мережа освітніх консультантів» разом з Вищою школою гуманітарних наук ім.Б.Пруса у Варшаві проводить творчий конкурс для обдарованої української молоді (прирівнюється до вступного іспиту).

Виші Збройних сил України запрошують закарпатців учитися

Закарпатців запрошують на навчання у вищих військових навчальних закладах Збройних Сил України.

Закарпатці за 3 місяці ввірвалися у Чемпіонат України з регбі

Збірній Закарпаття з регбі всього три місяці, але цього вже було достатньо щоб під досвідченим керівництвом тренера Віктора Мельничука різко увірватися в чемпіонат України і закріпитися на не останній позиції.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі понеділок, 16 червня. Прокидайтеся в доброму гуморі й додавайте приємних митей новому дню з ароматом улюбленої кави. Нехай всі справи розпочинаються з легкої руки і завершуються бажаним результатом. Гарного вам понеділка й смачного кавування!

Закарпатський десантник загинув від кулі снайпера під Луганськом (ОНОВЛЕНО)

Молодий десантник із закарпатського Берегова загинув у зоні АТО під Луганськом від кулі снайпера. Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook Ольга Бізіля.

Хто очолить партію «Розвитку України» на Закарпатті?

Останнім часом ведеться багато дискусій по створенню нових політичних сил на Україні. Одна з них – «Партія Розвитку України». З цього приводу 11 червня в Києві пройшов Форум розвитку України, на якому прийнято остаточне рішення про створення партії.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат