Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-04') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 18600, 20

Оформлення трудових відносин з найманими працівниками – запорука їх соціального захисту

Протягом січня-травня 2014 року за результатами контрольно-перевірочної роботи щодо платників податків, які виплачували заробітну плату та інші доходи з порушенням чинного податкового та іншого законодавства, виявлено 20 фізичних осіб-підприємців,   які використовували працю найманих осіб без документального оформлення трудових відносин. В результаті всі працівники належним чином оформлені, а відтак до бюджету додатково надійшло понад 12 тисяч гривень податку на доходи фізичних осіб.

Платники податків Берегівщини обирають електронне звітування

Все більша кількість платників податків Берегівщини обирають для себе електронний спосіб звітування до органів Міндоходів. Так, вже з початку 2014 року 17 209 платників подали звіти «електронкою», адже переваги подання податкової звітності в електронному вигляді – очевидні.

Олімпійський день В Ужгороді (Доповнено, фоторепортаж)

Спортивне свято розпочалося з урочистого звернення організаторів та почесних гостей. Серед останніх: перший заступник голови Закарпатської ОДА Андрій Сербайло, керівник Департаменту освіти і науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації Маріанна Кляп, начальник управління ДСНС України в Закарпатській області Мирослав Щербей, начальник управління у справах молоді та спорту ОДА Віталій Ерфан, олімпійська чемпіонка Ніна Гецко, учасники зимових Олімпійських ігор, ужгородські сноубордисти Аннамарі Чундак, Йосип Пеняк та інші.

У Закарпатті військові розказали, які умови ставлять терористи щодо полонених закарпатців на Сході (

Як розказав Мукачево.net в.о. командира 128-ї гірсько-піхотної бригади Євген Бондар, питання про звільнення полонених закарпатців стоїть вже понад тиждень.

Анонс фільмів у Доміоні

Розклад перегляду фільмів з 26 червня по 2 липня 2014 року.

Сакура постраждала у ДТП у Закарпатській області

Поблизу Іршави із дороги з’їхала BMW. 21-річний водій не впорався із керуванням і з’їхав на тротуар.

У Закарпатті родичі військових, що зараз на Сході, пікетують військову частину (ФОТО)

Сьогодні, біля 128-ї гірсько-піхотної бригади, що у Мукачеві зібрались батьки та близькі люди тих солдат, що зараз знаходяться у зоні АТО на Сході.

Влада звільнить бізнес від кримінальної відповідальності

Якщо бізнесмени добровільно сплачуватимуть 15% податкових зобов'язань.

Кілька тисяч вірників пройшли Ужгородом (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Вчора, 22 червня, у неділю, у Свт. Кирила Олександрійськогов Хрестовоздвиженському греко-католицькому Кафедральному Соборі м. Ужгорода відбулася архієрейська Божественна Літургія.

У Закарпатті затримали чоловіка, який мав при собі інструкцію по вибухівкам (ФОТО)

У Закарпатській області Служба безпеки спільно з підрозділом ДПС України затримали громадянина України «З», мешканця м.Перечин.

В Ужгороді підрахували, скільки дітей п’ють спиртне

У понеділок, 23 червня, о 10.00 у малому залі Ужгородської міської ради відбудеться прес-конференція, присвячена результатам проекту «Здоровий спосіб життя без алкоголю».

Європа допомагатиме закарпатським бізнес-леді

Яким чином це буде відбуватися — розкажуть в Ужгородському прес-клубі.

Міндоходів нагадало ужгородцям, як правильно надавати пояснення

Як платникові, що звітує засобами електронного зв'язку, подати пояснення до декларації? Роз’яснює ДПІ у місті Ужгороді.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 23 червня. Приймайте з легкістю усе те, що подарує перший день тижня. Нехай горнятко ароматної кави пробудить ваш організм від сну й миттєво подарує хороший настрій. Гармонії вам і тепла, а також успіху в усіх починаннях!

В Ужгороді пройшов Олімпійський день бігу (Фото)

Сьогодні, 20 червня, в Боздошському парку, що в Ужгороді, пройшов Олімпійський день бігу. Участь у вже традиційному заході взяли й рятувальники Управління ДСНС України й Закарпатській області.

Футбол, ЧЗ, Вища ліга. Підсумки першого кола

«Поляна», «Середнє», «Оболонь», «Севлюш».
Абсолютним чемпіоном першого кола майже за всіма показниками стала «Поляна». Вона має стовідсотковий результат як на виїзді, так і в рідних стінах. За рахунок цього полянці очолили таблицю після 3 туру і наростили запас міцності від найближчого переслідувача майже до трьох перемог. Причому у таблиці виїзних результатів полянці – 12 очок із 12-ти можливих (різниця голів – 11:2) випередили найближчих переслідувачів «Севлюш» та «Середнє» на ті ж 8 очок.

8-річна красуня-закарпатка дала прес-конференцію в Ужгороді (ФОТО)

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція закарпатської маленької красуні Крістіни Михалчич, яка повернулася з національного фестивалю моди та таланту «Міні Міс Україна 2014» і отримала перемогу в одній з номінацій «Міні Топ-модель Києва Open 2014».

«Ви покладете   –   ми вкрадемо!» (ФОТО)

В Ужгороді починають боротьбу зі злодіями, які цуплять каналізаційні люки.

Балогу не підпустили й до Партії розвитку

У Києві пройшов Форум розвитку України, на якому ухвалено остаточне рішення про створення партії.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат