Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 18680, 20

Невдовзі закарпатці опиняться на невидимій планеті (ФОТО, ВІДЕО)

У серпні під час шоу-концерту Дмитро Фесенко (Павлов) перенесе закарпатців на Невидиму планету.

Батальйон територіальної оборони Закарпаття готується до виконання завдань за прямим призначенням

12 червня за ініціативою Закарпатського ОВК була проведена зустріч голови Закарпатської обласної державної адміністрації Валерія Лунченка з особовим складом IV батальйону територіальної оборони, який в даний момент проходить бойове злагодження на території полігону поблизу міста Ужгород.

В Ужгороді скандал навколо померлого маляти: лікарів звинувачують у підміні дитини

В Ужгороді батьки померлого немовляти звинувачують лікарів у підміні дитини. Про це повідомляє ТСН.

13 мільйонів гривень отримало Закарпаття на лісі

Закарпатський ліс збагатив бюджет майже 13-ма мільйонами гривень.

Янукович з коханкою оселився у Сочі, — росийський екс-чиновник

Бывший префект Северного админокруга Москвы Олег Митволь заявил, что сейчас Виктор Янукович находится в Сочи.

Уночі пройшла одна з наймасштабніших АТО: вбито 600 «кусків терористичного м'яса (ДОПОВНЕНО)

В Снежном, состоялся один из самых масштабных антитеррористических мероприятий, в котором украинские спецподразделения и Нацгвардия показали себя на высшем уровне

Люстраційний комітет: Люстрація в Україні провалена

За три місяці нова українська влада навіть і не розпочинала очищення системи держуправління від корупціонерів, зрадників та колишніх агентів КДБ, констатують у Люстраційному комітеті.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 13 червня. Нехай усі числові збіги цього дня приносять вам вдалі рішення й успіх у справах. Горнятко улюбленої кави – важлива складова початку всього, що замислили здійснити. Тому легкого вам прокидання у п’ятницю й гарного релаксу на вихідних!

Виборча кампанія-2014   у   ЗМІ: головні несподіванки

В Ужгородському прес-клубі відбулася презентація результатів загальнонаціонального та регіонального моніторингу ЗМІ на предмет якісного інформування виборців та рівного доступу до ЗМІ суб’єктів виборчого процесу, який здійснили Асоціація "Спільний простір" / Комітет "Рівність можливостей" за підтримки Національного фонду   підтримки демократії (NED) та Ради Європи.

Чемпіонат світу з футболу -- 2014. Розклад трансляцій, рахунки

У Бразилії проходить 20-й Чемпіонат світу з футболу. Пропонуємо розклад та результати матчів.

Уряд підтримав ініціативу Сергія   Рудика щодо виділення земельних ділянок військовослужбовцям

Уряд підтримав ініціативу Голови Держземагентства України Сергія Рудика щодо виділення земельних ділянок військовослужбовцям Збройних сил України, МВС, СБУ та інших військових формувань, які захищають територіальну   цілісність і   суверенітет   країни у східних та південно-східних областях.

Працівники ДАІ Іршавського району разом з журналістами проводять рейди   під час операції «Автобус-20

Інспектори ВДАІ Іршавського району Василь Орешко та Іван Тесличко на один із рейдів запросили журналістів місцевої газети «Нове життя» та журналістів місцевих   Інтернет сайтів.

Голова РДА   Любка привітав медиків району з професійним святом

12 червня працівники галузі охорони здоров’я Виноградівщини святкували  професійне свято. Головні урочистості пройшли в актовому залі Виноградівської районної лікарні.

Майже 97% закарпатських платників ЄСВ подають звітність «он-лайн»

Фахівці ГУ Міндоходів у Закарпатській області повідомили, що наразі в Закарпатській області нараховують заробітну плату та звітують до органів доходів і зборів 12290 платників єдиного внеску на загальнообов’язкове державне страхування. З них звітність у електронному вигляді подають 11907, або 96,88%.

Україна сама не зможе закрити кордон з Росією. Його треба поділити між країнами ЄС

Народний депутат Геннадій Москаль дав інтерв’ю виданню Gordonua.com. Політик упевнений, що Україні слід звернутися за допомогою до країн ЄС для того, щоб зміцнити кордон з Росією.

Спорткомплекс для дітей відкрили в Мукачеві

Сьогодні, у місті Мукачево відбулося урочисте відкриття автодрому «Адреналін». Запрошеними на свято були і керівники Державтоінспекції Закарпаття.

Терористи у Сніжному мають танки, імовірно – російські

У терористів у Сніжному Донецькій області є в розпорядженні танки.
За даними групи "Інформаційний спротив", інформація про наявність у терористичних груп у Сніжному двох танків "відповідає дійсності", пише Дмитро Тимчук у Facebook.

На Закарпатті з психлікарні втік злочинець

На Закарпатті з Берегівської психіатричної лікарні втік злочинець, який проходив примусове лікування.

Якщо берете в подорож більш ніж 10 тисяч євро - їх доведеться задекларувати

Подорожуючі за кордон мають право не декларувати готівку, якщо сума не перевищує 10 тис. євро чи еквівалент цієї суми в іншій валюті. Якщо громадянин бажає взяти з собою більше грошей, він зобов’язаний письмово задекларувати суму повністю. Крім цього, йому необхідно підтвердити зняття готівки з рахунків у банках або інших фінансових установах, виключно на ту суму, що перевищує 10 тис євро. Строк дії таких документів – 30 календарних днів з дня видачі.

Відбувся турнір на честь Василя Турянчика

Минулої суботи, 7 травня, у рідному селі відомих футболістів В. Турянчика та В. Плоскінь — Чинадієво, що на Мукачівщині, відбувся традиційний турнір із міні-футболу серед ветеранських та дитячих команд Закарпаття на честь змс СРСР, екс–«залізного капітана» київського «Динамо», а тепер начальника ФК «Говерла» Василя Турянчика.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат