Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 18760, 20

ЧЗ. Хто зупинить «Поляну»?  

Трохи більшого експерти очікували від мукачівців та виноградівців. Перші дозволили опонентам перервати свою триматчеву безвиграшну серію, а другі – зупинили триматчеву серію поразок іршавців з різницею в 2 голи і більше.

В промзоні Донецького аеропорту сотні трупів

"В одному із ангарів промзони Донецького аеропорту знаходяться сотні вбитих тіл. Трупи ніхто не вивозить. Навколо аеропорта стоїть страшний сморід", - повідомляють активісти ВК "НАСТУП" з Донецька.

Сьогодні Ратушняк говоритиме про ситуацію у країні та області на каналі "Тиса 1"

Сьогодні, 6 червня, о 19.25 голова ГО "Нове Закарпаття" виступатиме в ефірі на обласному телеканалі "Тиса 1".

У Закарпатті батьки споюють дітей

Принаймні про це каже статистика Ужгородського райвідділу міліції.

Кремль виставив "на бабки" біглих янучарів за перебування у РФ. Янукович вже оплатив. Вкраденими.

Кремль выставил Арбузову, Клименко, Курченко и другим беглым экс-чиновникам из окружения экс-президента Януковича непомерный прейскурант за "политическое убежище" в России, из-за чего они вынуждены вернуться в Украину.

Народна самооборона вилучила контрабанду цигарок у Закарпатті

«Народна самооборона» з ДАІ виявили контрабанду цигарок.

В Ужгороді пройде концерт київського рок-гурту "Гапочка" (АФІША, ВІДЕО)

8 червня, о 21.00 у IL'KO'GALLERY (Ужгород, вул. Кошицька, 28) пройде сольний концерт київського рок-гурту "ГАПОЧКА".

Сьогодні в Ужгороді відкриють пам'ятний знак публіцисту Бабидоричу

Сьогодні, 6 червня, о 13.00, на вулиці Ракоці, 16 відкриють пам'ятний знак на пошану визначного публіциста краю Михайла Бабидорича.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі п’ятниця, 6 червня. Не розчаровуйтеся, якщо вже зранку щось іде не так, як ви задумали. Нехай ароматне кавування пробуджує у вас лише позитивні емоції і спонукає до активної роботи. Гарного дня й вдалого вам релаксу на вихідних! А всім журналістам сьогодні й завжди – тільки добрих новин, відданих читачів та реалізації всіх задумів. Ваша кава цього дня особлива ;)

Окремі відділи на кордоні з РФ передислоковано ближче до лінії кордону


У зв’язку з вкрай різким загостренням ситуації навколо Луганського прикордонного загону та низки прикордонних відділів Луганського та Донецького загонів, що унеможливило виконання прикордонниками своїх обов’язків, в ніч з 3 на 4 червня та у першій половині 4 червня було проведено спеціальну операцію щодо переміщення персоналу, зброї та майна деяких підрозділів на рубежі, визначені безпосередньо біля лінії державного кордону.

В Ужгороді облікують підлітків та дітей дошкільного віку

Процедура обліку проводиться щороку, обліку підлягають усі діти, котрі проживають на території міста. Облік здійснюватиметься з 15 червня по 15 серпня, але загалом списки дітей уточнюються протягом року, оскільки час від часу виникає потреба вносити до списку певні зміни.  

Внаслідок аварії нафтою забруднено грунт і воду

Як вже повідомлялось 28.05.2014р. внаслідок кримінальної врізки на 294 км траси нафтопроводу “Броди – Держкордон” на відстані близько 1,5 км. від с. Бенедиктівці Ракошинської сільської ради Мукачівського району Закарпатської області сталася аварія.

108 кримчан уже звернулися до міграційної служби   Закарпаття

Підрозділи міграційної служби Закарпаття продовжують надавати   адміністративні послуги громадянам, які в силу обставин змушені були покинути окуповану територію АР Крим та м. Севастополь і переїхати на тимчасове проживання на Закарпаття.

Фахівці Чопської митниці Міндоходів вилучили у серба психотропні засоби

В зону   митного контролю митного поста «Дякове» Чопської митниці Міндоходів в напрямку «виїзд» заїхав вантажний автомобіль марки   «DAF», під керуванням громадянина Сербії. В ході проведення митного огляду   вантажу та вантажного відсіку транспортного засобу, було виявлено серед особистих речей не вказані у митній декларації медпрепарати психотропної дії іноземного виробництва: 44 пігулки «BENSEDIN», 87 пігулок «XANAX», та 38 пігулок «DIAZEPAM».

Міненерговугілля посприяло   з постачанням скрапленого газу для закарпатців


Як повідомлялося, голова Закарпатської ОДА Валерій Лунченко звернувся з листом до Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка з приводу ситуації, що склалася у сфері забезпечення населення краю скрапленим газом для побутових потреб. У листі йшлося про значне зменшення поставок скрапленого газу у Закарпаття, придбаного на спеціалізованому аукціоні.

Губернатор Закарпаття пропонує відмінити масові розважальні заходи в області

Валерій Лунченко звернувся до райдержадміністрацій та міськвиконкомів області.

У Закарпатті спорудили пам’ятник загиблим угорським війсковим (ФОТО)

У Міжгір’ї освячено пам’ятний знак у пам’ять загиблим угорським воякам.

Закарпатська прокуратура захищає права двох сестер у суді

Прокуратура Міжгірщини в суді захищає законні права двох сестер на будинок.

90 літрів крові здали закарпатські митники

Працівники Чопської митниці Міндоходів протягом минулого тижня масово здавали кров для поранених військовослужбовців, які задіяні в антитерористичній операції, що проходить на Сході України.

В Ужгороді буде багато рейдів з перевірки продажу алкоголю неповнолітнім

В Ужгороді активізують роботу по попередженню продажу алкогольних напоїв неповнолітнім.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат