Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 18820, 20

Понад 3,5 тисяч адміністративних послуг отримали мешканці Рахівського району

З початку 2014 року Державну податкову інспекцію у Рахівському районі ГУ Міндоходів у Закарпатській області відвідали більше 9 тисяч громадян та представників бізнесу з метою отримання адміністративних послуг.

Понад 1 500 адмінппослуг для платників Міжгірщини

Саме таку кількість адміністративних послуг надано платникам податків Міжгірського району з початку 2014 року.

Закарпатці не будуть платити за візи до   Німеччини

Як повідомляється, країна готова зробити довгострокові візи для українців безкоштовними.

На президентських виборах   в Ужгороді й столиці   А. Гриценко набрав 9 %,

...а також 7,35 % по ТВО № 69, що перевищує загальний показник.

Новая Рада може з'явитися вже через два тижні – Яворівський

Через две-три недели Верховная Рада Украины может приобрести новое качество. Такой прогноз в ходе пресс-конференции в "Обозревателе" озвучил народный депутат Украины Владимир Яворивский.

Янукович у небезпеці

После того как Центральная избирательная комиссия огласит официальные результаты президентских выборов, в ходе которых победил Петр Порошенко, а российский президент Владимир Путин принесет ему свои поздравления, это автоматически будет означать...

Командир батальйону «Донбас»: Треба до кінця очистити схід України від гнилі (ДОПОВНЕНО)

"Мы еще увидим и отрезанные головы, и украденные семьи", - заявил командир "Донбасса" Семен Семенченко. — Если сейчас сдать Донбасс, то следующим будет Днепропетровск и другие города Украины".

Німеччина готова вже з 1 липня видавати українцям довгострокові візи безкоштовно

Німеччина готова зробити довгострокові візи для українців безкоштовними. Представник уряду ФРН Гернот Ерлер сказав, що цю практику можуть запровадити вже з першого липня, йдеться в сюжеті ТСН.

Як саме голосували на Закарпатті за Порошенка

Вибори-2014 продемонстрували рішучість народу отримати результат за один тур, аби втерти носа Путіну. Хоча ніс втирали не лише йому...

Лаудон привіз в Ужгород не лише екзоти, а й ...руку мумії!

Сьогодні від саду Лаудона в Ужгороді залишилися окремі дерева, розкидані по дворах, садах, вулицях робласного центру Закарпаття. Поблизу ж дитячої лікарні зберігся найбільший фрагмент саду, про що нагадує інформаційне табло

Авакову рекомендували призначити Шаранича начальником УМВС Закарпаття

Общественный Совет рекомендует назначить начальником УМВД Закарпатья С. Шаранича

Дерибан: Профільні комісії Ужгородської міськради не пояснюють свої «земельні» рішення навіть колега

На черговому засіданні сесії Ужгородської міської ради, яке відбулося 29 травня 2014 року, проект рішення про придбання будівлі дитячого садка № 30 у комунальну власність громади міста було зняте з розгляду ще на початку.

Земельні рішення постреволюційної влади Ужгорода: один крок до корупції – і його вже зроблено

На сьогоднішньому, черговому засіданні сесії Ужгородської міської ради, на розгляд депутатів було винесено велику кількість проектів рішень по земельним питанням, відносно яких виникають сумніви

Закарпаття: Сумнозвісний Балога не може ліквідувати правоохоронну загрозу для свого клану

Чергова спроба Балоги люструвати неугодних для себе керівників структур провалилася…

КАДРОВІ ЗМІНИ: Данканич очолив прокуратуру Мукачева

Наказом в.о. Генерального прокурора України Олега Махніцького прокурором м. Мукачева призначено Віктора Данканича.

У суботу в Ужгороді бігатимуть лікарі

У суботу, 31 травня   на ужгородському стадіоні «Авангард» відбудеться   ХІV обласна спартакіада медиків Закарпаття. Урочисте відкриття Спартакіади о 10.30.

В Ужгороді на літвечорі покажуть інтимне мистецтво та майстер-клас з вальсу і танго (ВІДЕО)

У суботу, 31 травня, о 19.00 за адресою: вул. Руська, 5 (навпроти Будинку профспілок) відбудеться літературний вечір з поезією, живою музикою, майстер-класом з вальсу та танго, а також гостям продемонструють надзвичайно інтимну техніку спілкування тілом.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі п’ятниця, 30 травня. Тримайте себе в тонусі з горнятком ароматної ранкової кави. Бадьорий настрій і ясні думки не завадять наприкінці робочого тижня. Нехай всі справи завершуються якомога швидше й успішніше. Хорошого вам релаксу на вихідних і вдалої п’ятниці!

Прикордонники відзначають своє професійне свято ФОТО

У цей День ми приєднуємося до всіх привітань на адресу ветеранів і службовців прикордонних служб, особливо тих, які сьогодні оберігають наші рубежі від російського агресора на Сході України! Бажаємо їм завжди мати високий бойовий дух, міцне здоров’я і надійне домашне вогнище! З святом Вас, дорогі прикордонники! Успіхів і миру Вам і Вашим родинам!

При більш рішучих діях, АТО можна успішно закінчити протягом 10 днів

Ситуація з матеріальним забезпеченням української армії зараз дуже не зрозуміла. Допомагати нашим бійцям доводиться самостійно, конкретною амуніцією, бронежилетами, засобами індивідуального захисту, щоб бути впевненими, що до них вони дійсно доходять.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат