Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 18780, 20

Нітрати у ранніх овочах під дією майонезу стають нітритами

В продукції рослинництва завжди є нітрати, що надходять до неї з грунту, підземних вод. У разі застосування під час вирощування овочів, ягід та фруктів хімічних засобів захисту рослин вони можуть мати в своєму складі і залишкові кількості пестицидів. Такі речовини згідно санітарного законодавства обов’язково нормуються.

В Ужгороді продовжили ремонтувати дороги


Цього тижня в Ужгороді продовжили лагодити дороги. Як пояснив в.о. мера Віктор Щадей, першочергове завдання – зробити міські шляхи бодай придатними для їзди. Вже відремонтували вулицю Закарпатську, до суботи мають закінчити поточний ремонт на Капушанській. Наразі триває капітальний ремонт вулиці Легоцького – тут відбуваються підготовчі роботи і вже починають заливати асфальт, а завершити планують до кінця наступного тижня.

Футбол. Україна - Нігерія

Сьогодні відбудеться товариський матч національних збірних України та Нігерії.

Футбол. Огляд-аналіз 3-го туру попереднього етапу чемпіонату Виноградівського району

У одному з центральних матчів дня в групі «А» в Чорнотисові місцева «Тиса» розгромила «Ардовець» – 5:2. У Великих Комятах місцевий «Колос» досить неосподівано розгромив вербовецьку «Дружбу» – 4:0.

Футбол. Огляд-аналіз 6 туру чемпіонату Мукачівського району

Всі шість поєдинків серед дорослих складів завершились прогнозовано.

Закарпатці для захисту   краю створять батальйон у складі 423 осіб

В області розпочато процес формування батальйону територіальної оборони, який стане на захист Закарпатської області у цей неспокійний для нашої країни час. Кількісний склад новоствореного батальйону нараховуватиме 423 особи. Такі батальйони формуються у всіх областях України. УДАР закликає однопартійців і мешканців краю долучатися до формування і не бути байдужими до подій, які відбуваються в Україні.

Страхувальники на Закарпатті сплатили до бюджету близько 1 мільярда гривень

Таку суму сплатили страхувальники області до бюджету протягом п’яти місяців 2014 року, зокрема, 131 млн. 890 тис. грн. надійшло до казни за 20 днів травня цього року.

Кабмін схвалив проект закону про податковий компроміс

21 травня 2014 року на засіданні Уряду схвалено проект закону «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо особливостей уточнення податкових зобов’язань з податку на прибуток підприємств та податку на додану вартість у разі застосування податкового компромісу». Відповідно до установленого порядку, вказаний законопроект направляється Урядом до Парламенту для його реєстрації та спрямування для подальшого опрацювання профільному комітету Верховної Ради України.

Закарпатські рятувальники провели семінар-нараду щодо дотримання антикорупційного законодавства

Сьогодні, 22 травня, на базі Хустського міськрайонного відділу Управління ДСНС України у Закарпатській області відбулась семінар-нарада щодо роз’яснення практичного застосування нормативно-правових актів, окремих положень антикорупційного законодавства України   та розпорядчих документів у галузі запобігання проявам корупції.

Футболісти зіграли “Матч дружби”

Україні необхідний нової формат взаємин у політичній площині. І головним ініціатором політичного переформатування країни повинна стати молодь. Ми підтримуємо ініціативу молоді Дніпропетровської області, які організували та провели футбольний «Матч дружби». Представники різних громадських молодіжних організацій змогли об'єднатися , знайти спільну мову, грати за правилами і, найголовніше, досягти перемоги.

Житель Мукачева ледь не згорів у власній квартирі

О 15:08 21 травня в оперативно-рятувальну службу поступило повідомлення про пожежу в квартирі житлового будинку на вулиці Окружній, що в м. Мукачево. Телефонували мешканці багатоповерхівки, котрі відчули запах диму, що виходив з квартири на другому поверсі. Також сусіди розповіли, що в помешканні може перебувати 37-річний власник.

Кожен четвертий опитаний українець, який пережив кризу, жаліється на погіршення свого становища

Кожен другий офісний український співробітник упевнений: його фінансове становище погіршилось у порівнянні з докризовим періодом.

Ужгородці з початку року сплатили до місцевого бюджету 114,4 млн. грн.

Найбільш питому вагу надходжень до бюджету становить податок на доходи фізичних осіб – 89,9 млн. грн.

На Рахівщині «єдинщики» сплатили до бюджету понад 2,6 млн. грн.

З початку року суб’єкти господарювання Рахівщини сплатили до бюджету 2 млн. 615 тис. грн. єдиного податку. Це на 324 тис. грн. більше, ніж за аналогічний період минулого року.

В Ужгороді біля ОДА скандують проти родини Віктора Балоги (ФОТО)

Закарпаття очищує владу від корупційного клану Балог. Про це пише видання Трибуна.

Близько   15,4 млн. грн. єдиного податку надійшло до місцевого бюджету Закарпаття

Протягом 20 днів травня цього року платники єдиного податку сплатили до бюджету майже 15,4 млн. гривень. У порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження від цієї категорії платників зросли на 792,3 тис. грн. З початку року «спрощенці» сплатили до бюджету понад 68 млн. 250 тис. гривень.

Рятувальники покатали закарпатських школярів на пожежній машині (ФОТО)

Вже традиційно «день цивільних знань» розпочався з розповідей рятувальників про пожежі та надзвичайні ситуації, що виникали на Іршавщині та у краї загалом.

Соратник Балоги розказав про підкуп голосів за Порошенка у Закарпатті

На Закарпатті від партії «Єдиний Центр» та братів Балог запущено маховик із підкупу виборців за кандидатуру Петра Порошенка. Про це розповів колишній член партії «ЄЦ» Іван Белкей. Про це повідомляє Варош Унвар.

Українська та угорська сторони обговорять медицину і соцроботу у Закарпатті

У четвер, 22 травня, об 11.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція організаторів «Ринку досвіду»

Як президентські вибори позначаться на місцевих виборах у Закарпатті

У четвер, 22 травня, о 13.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція, головною темою якого стане «Президентські вибори – 2014 в Україні як проекція на найближчі місцеві. Що чекати Закарпаттю».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат