Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 18540, 20

Завтра в Ужгороді буде масова зарядка

27 червня о 8.30 на пл. Театральній в м. Ужгород до Дня молоді та у рамках Всеукраїнської інформаційно-профілактичної акції „Відповідальність починається з мене” відбудеться флеш-моб „Ранкова зарядка”. Будемо раді бачити всіх охочих.

У чотирьох населених пунктах з початку тижня знайшли боєприпаси

Минула доба виявилася «врожайною» на вибухонебезпечні знахідки часів минулих війн. Усього піротехніками ДСНС Закарпаття було вилучено та згодом знешкоджено 5 вибухонебезпечних предметів, серед яких артилерійські снаряди, мінометна міна та граната.

Декларанти Перечинщини сплатять до бюджету майже 96 тис. грн. ПДФО

«Деклараційна кампанія – 2014» поповнить місцеві скарбниці Перечинщини додатковими 95,9 тис. гривень податку на доходи фізичних осіб. Саме така сума визначена до сплати тим громадянам, котрі відзвітувалися в Перечинському відділенні Ужгородської ОДПІ про отримані, але неоподатковані минулого року доходи.

Громадська рада оголосила в.о. мера Ужгорода недовіру через дерибан землі

Віктор Щадей до конкретних фактів апелює лише ратяшняками і погорєловими.

Огляд-аналіз 6 туру юнацької першості Іршавського району.

Центральний поєдинок завершився неочікуваним розгромом.

Закарпатська міліція розповіла, як обкрадають користувачів соцмереж

Закарпатська міліція вважає, що юзери готові на все – від фотографії компанії у дорогому ресторані, чи магазині до фото на даху багатоповерхівки, аби тільки потім спостерігати, як додані друзі у мережі коментують та клацають «мені подобається».

Сьогодні закарпатські мами солдатів, що зараз на Сході, пікетують ОДА

Сьогодні, 25 червня, матері та рідні закарпатських солдатів, які зараз перебувають у зоні АТО на Сході України, зібралися пікетувати Закарпатську ОДА. Жінки вимагають ротації військових. Крім того, деякі з них заявляють, що синів-військовослужбовців на АТО відправили незаконно.

Як у Закарпатті використають альтернативну енергію

У вівторок, 24 червня, у селі Пилипець Міжгірського району відбувся круглий стіл на тему «Використання відновлювальної енергії у Карпатському регіоні» та презентація фільму «Біомаса – енергія Карпат».

У Закарпатській ОДА вирішували, як захищати інтелектуальну власність (ФОТО)

У вівторок, 24 червня, під головуванням першого заступника голови Закарпатської ОДА Андрія Сербайла відбулося засідання оновленої координаційної ради по боротьбі з порушеннями прав інтелектуальної власності при облдержадміністрації.

Понад 18 мільйонів гривень зібрали для військових через мобільний зв’язок

23 червня 2014 року абоненти "Київстар" перерахували на номер 565 благодійних коштів у сумі 24905 грн.

Громадська рада з охорони здоров’я у Закарпатті розпочала свою роботу

Вчора, 24 червня,   в Ужгороді відбулись установчі збори Громадської Ради з питань охорони здоров'я при обласному управлінні   охорони здоров'я.

Митниця протягом місяця збиратиме гроші для солдатів у Закарпатті (ФОТО)

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція організаторів спеціальної акції для військових закарпатців, які перебувають на Сході України.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі середа, 25 червня. Наповнюйте свою чашку ароматною кавою, а думки – сподіваннями на краще. Нехай улюблений напій смакується у бажаній компанії, а всі справи розпочинаються з позитивного налаштування. Гарної вам середи й корисних рішень сьогодні!

Закарпатські комп’ютери найбільш заражені вірусами

Українська Антивірусна Лабораторія «Zillya!» провела дослідження вірусної активності на території України за період з березня по червень 2014 року та створила карту зараження регіонів України комп’ютерними вірусами.

До обласної міграційної служби почали звертатися вихідці з Луганщини та Донеччини

До Головного управління Державної міграційної служби України в Закарпатській області продовжують звертатися люди, які приїжджають до нашого регіону з окупованого Криму.

Джюдо. 14 нагород різного гатунку привезли ужгородці з Міхаловців

21 червня команда дзюдоїстів ДЮСШ № 1 м. Ужгорода приймала участь у міжнародному турнірі з дзюдо у м. Міхаловце. Турнір зібрав понад 300 дзюдоїстів з семи країн Європи: Чехія, Угорщина, Хорватія, Польща, Словаччина, Литва та Україна.

Ужгородський виконком шукає координатора міжнародного проекту

У рамках реалізації спільного грантового українсько-польського проекту "Партнерський проект розвитку спільного туризму, який базується на молодіжному спорті та розважальних центрах" програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна на 2007-2013 роки виконком Ужгородської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади координатора проекту.

28 і 29 червня - вихідні у Центрах обслуговування платників

28 та 29 червня – вихідні дні у Центрах обслуговування платників, – про це інформують у Головному управлінні Міндоходів у Закарпатській області.

У Закарпатській ОДА відкриють виставку до 200-річчя Шевченка

26 червня 2014 року у прес-центрі Закарпатської обласної державної адміністрації (м.Ужгород, пл.Народна,4 (другий поверх) презентуватиметься фотовиставка та книга «Україна – земля Тараса».

В УжНУ вже немає інститутів, а тільки факультети

Від 23 червня в УжНУ як навчальні структурні підрозділи ліквідовані інститути, що знову реорганізовані у факультети. Така ухвала з’явилася задля оптимізації, яку доручив організувати ректор Володимир Смоланка. Відповідний проект рішення оголосили й підтримали на засіданні Вченої ради, на яку зареєструвалося 55 із 64 членів, що входять до неї.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат