Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 18460, 20

Як у Закарпатті використають альтернативну енергію

У вівторок, 24 червня, у селі Пилипець Міжгірського району відбувся круглий стіл на тему «Використання відновлювальної енергії у Карпатському регіоні» та презентація фільму «Біомаса – енергія Карпат».

У Закарпатській ОДА вирішували, як захищати інтелектуальну власність (ФОТО)

У вівторок, 24 червня, під головуванням першого заступника голови Закарпатської ОДА Андрія Сербайла відбулося засідання оновленої координаційної ради по боротьбі з порушеннями прав інтелектуальної власності при облдержадміністрації.

Понад 18 мільйонів гривень зібрали для військових через мобільний зв’язок

23 червня 2014 року абоненти "Київстар" перерахували на номер 565 благодійних коштів у сумі 24905 грн.

Громадська рада з охорони здоров’я у Закарпатті розпочала свою роботу

Вчора, 24 червня,   в Ужгороді відбулись установчі збори Громадської Ради з питань охорони здоров'я при обласному управлінні   охорони здоров'я.

Митниця протягом місяця збиратиме гроші для солдатів у Закарпатті (ФОТО)

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція організаторів спеціальної акції для військових закарпатців, які перебувають на Сході України.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі середа, 25 червня. Наповнюйте свою чашку ароматною кавою, а думки – сподіваннями на краще. Нехай улюблений напій смакується у бажаній компанії, а всі справи розпочинаються з позитивного налаштування. Гарної вам середи й корисних рішень сьогодні!

Закарпатські комп’ютери найбільш заражені вірусами

Українська Антивірусна Лабораторія «Zillya!» провела дослідження вірусної активності на території України за період з березня по червень 2014 року та створила карту зараження регіонів України комп’ютерними вірусами.

До обласної міграційної служби почали звертатися вихідці з Луганщини та Донеччини

До Головного управління Державної міграційної служби України в Закарпатській області продовжують звертатися люди, які приїжджають до нашого регіону з окупованого Криму.

Джюдо. 14 нагород різного гатунку привезли ужгородці з Міхаловців

21 червня команда дзюдоїстів ДЮСШ № 1 м. Ужгорода приймала участь у міжнародному турнірі з дзюдо у м. Міхаловце. Турнір зібрав понад 300 дзюдоїстів з семи країн Європи: Чехія, Угорщина, Хорватія, Польща, Словаччина, Литва та Україна.

Ужгородський виконком шукає координатора міжнародного проекту

У рамках реалізації спільного грантового українсько-польського проекту "Партнерський проект розвитку спільного туризму, який базується на молодіжному спорті та розважальних центрах" програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна на 2007-2013 роки виконком Ужгородської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади координатора проекту.

28 і 29 червня - вихідні у Центрах обслуговування платників

28 та 29 червня – вихідні дні у Центрах обслуговування платників, – про це інформують у Головному управлінні Міндоходів у Закарпатській області.

У Закарпатській ОДА відкриють виставку до 200-річчя Шевченка

26 червня 2014 року у прес-центрі Закарпатської обласної державної адміністрації (м.Ужгород, пл.Народна,4 (другий поверх) презентуватиметься фотовиставка та книга «Україна – земля Тараса».

В УжНУ вже немає інститутів, а тільки факультети

Від 23 червня в УжНУ як навчальні структурні підрозділи ліквідовані інститути, що знову реорганізовані у факультети. Така ухвала з’явилася задля оптимізації, яку доручив організувати ректор Володимир Смоланка. Відповідний проект рішення оголосили й підтримали на засіданні Вченої ради, на яку зареєструвалося 55 із 64 членів, що входять до неї.

Огляд-аналіз 6-го туру чемпіонату Іршавського району. «Зірка» не впала перед «Карпатами»

Головну сенсацію туру створила «Зірка», яка в групі «Б», своєю успішною 7-кілометровою поїздкою на сусідське дербі в Загаття, перервала свою триматчеву серію розгромних поразок та двоматчеву серію домашніх нічиїх опонентів. І це при тому, що прогнозувалась мінімальна перемога господарів.

На вулиці Єрмака полагодили ліхтарі


Майже рік мешканці будинків №39-45 на вулиці Єрмака в Ужгороді просили колишню міську владу поремонтувати вуличні ліхтарі. Як розповів юрист Василь Попович, наприкінці травня люди звернулися до в.о.міського голови Віктора Щадея. Цього тижня комунальники полагодили освітлення на вулиці.

Путін вирішив скасувати дозвіл на використання військ в Україні

Президент РФ Володимир Путін запропонував російській Раді Федерації скасувати постанову "про використання Збройних сил РФ на території України".

На Закарпатті допомагатимуть жінкам у бізнесі

  В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція, на якій презентували новий проект Програми ЄІСП ЄС Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна «Інструменти розвитку можливостей для самореалізації жінок у бізнесі».

Закарпатці платитимуть більше за алкоголь та тютюн

В Головному управлінні Міндоходів у Закарпатській області повідомляють, що з 1 липня збільшуються ставки акцизного податку на алкогольну продукцію.

Аліна Поляк, яка співає з 4 років, презентує кліп у Закарпатті

У середу, 25 червня, о 13.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться презентація кліпу співачки Аліни Поляк «Двобій», відзнятого на Закарпатті.

Закарпатська прокуратура повернула державі землі на 4 мільйони гривень

Вже реально повернуто земель понад 73 га на суму близько 4 млн грн, ще 52 га підлягає поверненню за позовами прокурорів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат