Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 18480, 20

Відбувся турнір на честь Василя Турянчика

Минулої суботи, 7 травня, у рідному селі відомих футболістів В. Турянчика та В. Плоскінь — Чинадієво, що на Мукачівщині, відбувся традиційний турнір із міні-футболу серед ветеранських та дитячих команд Закарпаття на честь змс СРСР, екс–«залізного капітана» київського «Динамо», а тепер начальника ФК «Говерла» Василя Турянчика.

Двотижневе навчання плаванню пройде в Ужгороді для дорослих і дітей

В Ужгороді стартує акція з навчання плаванню дітей та дорослих. Записуйтеся!

Як закарпатські ЗМІ висвітлювали вибори (МІНІТОРИНГ, ФОТО)

В Ужгородському прес-клубі відбулася презентація результатів загальнонаціонального та регіонального моніторингу ЗМІ на предмет якісного інформування виборців та рівного доступу до ЗМІ суб’єктів виборчого процесу.

Як в Ужгороді ремонтують вулиці Легоцького і Чорновола (ФОТО)

В Ужгороді відремонтували Легоцького і лагодять Чорновола.

Податкова розказала закарпатцям, як подати декларацію

Подання декларації у разі відмови від застосування спрощеної системи оподаткування.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі четвер, 12 червня. Зустрічайте свій ранок з надією на краще і водночас не переоцінюйте світу, що вас оточує. Найважливіший закон існування: що віддаєш – те й отримуєш. Бадьоріть себе ароматною кавою і нехай сьогодні буде якомога більше можливостей віддати щось хороше й отримати значно більше!

Валерій Лунченко відвідав житловий комплекс у с. Теребля під час робочої поїздки до Тячівського райо

У середу, 11 червня, голова Закарпатської обласної державної адміністрації Валерій Лунченко взяв участь у нараді з проблемних питань функціонування житлового комплексу, об’єктів соціальної сфери та інженерно-транспортної інфраструктури на території Тереблянської сільської ради для відселення мешканців смт. Солотвино із прогнозованої зони деформації земної поверхні.

Особу встановлено, доказів достатньо – суд поставить крапку

Винахідливий бізнесмен в одній з недобудов Ужгородського району організував незаконне виготовлення алкогольної продукції, яку розповсюджував населенню. Під час обшуку працівники Міндоходів краю знайшли в нього та вилучили понад 600 літрів спирту, більше 900 пляшок фальсифікованої горілки, обладнання для виготовлення підакцизної продукції та понад 11 тисяч підроблених марок акцизного податку.

На Закарпатті рятувальники звільнили автошлях від повалених дерев

10 червня о 20:50 до міжгірських рятувальників поступило повідомлення про падіння дерев на проїжджу частину автошляху Нижні Ворота-Колочава-Буштино, що на вул. Шевченка в с. Колочава Міжгірського району.  Як наслідок, рух на даній ділянці автошляху ділянці був повністю перекритий. У заторі опинилося 30 транспортних засобів.

Користувачі закарпатських надр сплатили до бюджету понад 11,4 млн. грн.

За 5 місяців 2014 року до Зведеного бюджету надійшло майже 11 млн. 446 тис. грн. платежів за користування надрами. Фахівці ГУ Міндоходів у Закарпатській області відмічають позитивну динаміку з надходжень збору, адже за відповідний період минулого року його надійшло понад 8 млн. 438 тис. грн.

На Закарпатті крали піщано-гравійну суміш

Державна екологічна інспекція у Закарпатській відповідно до Положення та покладених на неї завдань здійснює контроль за дотриманням вимог природоохоронного законодавства при видобуванні піску і гравію на землях водного фонду на території Закарпатської області.

Міська рада відмовляється продовжувати оренду рекламоносіїв

Сьогодні, під час засідання виконкому вчергове порушували питання про надання дозволів рекламоносіїв.

Чому стихія понищила ліс? (Фото, відео)

Побачене не тільки вразило, але і заставило замислитися над багатьма питаннями. Вразила неймовірна сила вітру, з якою він увірвався в ліс, і в буквальному смислі наламав немало дров.

Закарпаття зустріне Олімпійський день

20 червня об 11.00 у Боздоському парку Ужгорода пройде Олімпійський день. У його програмі – показові виступи спортсменів та майстрів мистецтва, а також легкоатлетичний забіг у 5-ти категоріях.

Що розказав екс-мер Ужгорода Ратушняк у ефірі "Тиса 1" (ВІДЕО)

Екс-мер Ужгорода, який неодноразово керував обласним центром, у програмі "Про головне" поділився думками про нинішній стан області та Ужгорода, зокрема.

14 червня - Міжнародний день Донора Крові.   Краян запрошують здати кров

Запрошуємо всіх краян нашого міста, громадські організації, політичні партії, підприємства на вже традиційну акцію, присвячену міжнародному дню Донора крові, яку організовує проект CПО "Карпатська Січ" - "Донори Ужгорода".

Сім’ї військовослужбовців із Закарпаття об’єдналися на свято Трійці

Закарпатський обласний військовий комісаріат організував виїзд та зустріч для спільне святкування Дня Святої Трійці на полігоні «Широкий Лан» військовослужбовців, призваних під час мобілізації, з їх родинами.

Ужгород показав прем’єру "Лілеї" (ФОТО)

Поринути в атмосферу казки дозволили глядачам студенти Ужгородського коледжу культури та мистецтв.

Дорогі медики!

Щодня у ваших руках десятки життів. Від вашого рішення і дій залежить, чи подаруєте   ви пацієнтові новий шанс. Щиро бажаю, щоб не тремтіла ваша рука, витримки вам і терпіння, здоров’я, особистого щастя та благополуччя.

З повагою,
народний депутат України Іван Бушко

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат