Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 18560, 20

Огляд-аналіз 6-го туру чемпіонату Іршавського району. «Зірка» не впала перед «Карпатами»

Головну сенсацію туру створила «Зірка», яка в групі «Б», своєю успішною 7-кілометровою поїздкою на сусідське дербі в Загаття, перервала свою триматчеву серію розгромних поразок та двоматчеву серію домашніх нічиїх опонентів. І це при тому, що прогнозувалась мінімальна перемога господарів.

На вулиці Єрмака полагодили ліхтарі


Майже рік мешканці будинків №39-45 на вулиці Єрмака в Ужгороді просили колишню міську владу поремонтувати вуличні ліхтарі. Як розповів юрист Василь Попович, наприкінці травня люди звернулися до в.о.міського голови Віктора Щадея. Цього тижня комунальники полагодили освітлення на вулиці.

Путін вирішив скасувати дозвіл на використання військ в Україні

Президент РФ Володимир Путін запропонував російській Раді Федерації скасувати постанову "про використання Збройних сил РФ на території України".

На Закарпатті допомагатимуть жінкам у бізнесі

  В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція, на якій презентували новий проект Програми ЄІСП ЄС Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна «Інструменти розвитку можливостей для самореалізації жінок у бізнесі».

Закарпатці платитимуть більше за алкоголь та тютюн

В Головному управлінні Міндоходів у Закарпатській області повідомляють, що з 1 липня збільшуються ставки акцизного податку на алкогольну продукцію.

Аліна Поляк, яка співає з 4 років, презентує кліп у Закарпатті

У середу, 25 червня, о 13.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться презентація кліпу співачки Аліни Поляк «Двобій», відзнятого на Закарпатті.

Закарпатська прокуратура повернула державі землі на 4 мільйони гривень

Вже реально повернуто земель понад 73 га на суму близько 4 млн грн, ще 52 га підлягає поверненню за позовами прокурорів.

Податкова дала ужгородцям час до 27 червня

Фахівці ДПІ у м.Ужгороді нагадують, що 27 червня 2014 року закінчується термін сплати таких податкових зобов’язань:

Шоломи, біноклі й ліхтарі закупило Міндоходів закарпатським прикордонникам (ФОТО)

У зв’язку з подіями, які відбуваються на Луганщині та Донеччині, український народ намагається всіма можливими способами допомагати військовослужбовцям, які протистоять озброєним бойовикам та терористам.

1700 гривень вартуватиме порушення правил паркування (РОЗ’ЯСНЕННЯ)

Президент України підписав закон №1283-VII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо паркування транспортних засобів», яким встановлено адміністративну відповідальність за порушення правил паркування транспортних засобів.

Закарпатські вірники купили солдатам бронежилети (ФОТО)

Греко-католики купили для закарпатських солдатів 12 бронежилетів.

На День Дунаю у Закарпатті малюки намалюють карут, яка може ввійти до Книги рекордів України

У суботу, 28 червня, відбудеться святкування міжнародного Дня Дунаю. У цей день, зокрема, школярі малюватимуть карту «Україна, об’єднана річками», ідея та розміри якої роблять її претендентом на включення до Книги рекордів.

Громадська рада обговорить питання здоров’я закарпатців

У вівторок, 24 червня, о 15.00 в конференц-залі ОМІАЦ (м. Ужгороді, адресою, пл. Театральна, 6) відбудуться установчі збори Громадської ради з питань охорони здоров'я при обласному управлінні   охорони здоров'я.

Українські дизайнери зберуться на світському заході в Ужгороді (АФІША)

Саме цими вихідними в Ужгороді зберуться дизайнери з України, які покажуть свої нові колекції в рамках «Uzghorod Fashion Day».

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 24 червня. Кавуйте в компанії бажаних людей і не переймайтеся через дрібниці. Ваша висока мета не варта тих хвилювань, які можуть з’являтися на шляху. Успіху вам в усіх справах, вдалого настрою і смачної ранкової кави!

Що там на юнацькому небосхилі Мукачівщини. Який біль … «Чинадієво» – «Горонда»: повна торба голів

Головну сенсацію 10 туру створили в одному з двох центральних поєдинків туру «Великі Лучки», яким прогнозували поразку в 2 голи. Та лучківці здобули другу поспіль домашню перемогу і перервали чотириматчеву виїзну безпрограшну серію нижньокоропівців.

10 % 5-класників в Ужгороді вживають алкоголь  

«Упродовж двох тижнів у всіх школах міста наші волонтери розповідали підліткам про шкідливий вплив спиртного на їх здоров’я, наслідки алкогольної залежності, радили, як поводитися в компаніях і що сказати, аби не вживати алкоголю, – розповіла Маріанна Ісайська, голова ЗОГО «Міцна родина». – Крім того, ми підготували соціальний відеоролик про переваги здорового способу життя. Також анонімно опитали 859 учнів 6-10 класів віком від 12 до 16 років, аби з’ясувати, скільки учнів уже вживають алкоголь, як вони до цього ставляться і що взагалі знають про алкогольну залежність».

Ужгород від сьогодні має історико-архітектурний план

Аби врегулювати забудову, капітальний ремонт і реконструкцію історичних будівель та споруд, архітектурно-містобудівна рада Ужгорода розглянула і ухвалила історико-архітектурний опорний план міста. Документ на замовлення міськвиконкому розробив Микола Гайда, заступник директора НДІ пам'яткоохоронних досліджень Міністерства культури України.

Партія розвитку оголосила курс на Європу

21 червня, під час ІІІ Всеукраїнського з'їзду Партії «Розвитку України», в якому взяли участь близько 800 делегатів з усіх областей України, відбулося затвердження статуту і програми Партії розвитку України. Закарпатську область представило 20   делегатів: політики, громадські діячі, депутати, аграрії, підприємці, гуманітарії, представники спортивної галузі. Очолив Закарпатську делегацію народний депутат України Сергій Мошак.

До Дня державної служби кращі держслужбовці Закарпаття отримали нагороди


У понеділок, 23 червня, з нагоди Дня державного службовця у Закарпатській облдержадміністрації урочисто вітали найкращих чиновників. Грамотами та грошовими преміями були удостоєні працівники структурних підрозділів РДА та ОДА.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат