Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 18500, 20

Іван Качур: «Альтернативи членства в ЄС для України немає»

Депутат обласної ради Іван Качур висловив свою думку про те, що отримає Україна та Закарпаття при підписання Угоди про асоціацію:

План Путіна: як такий собі Медведчук замінить вождів так званої ДНР

Продолжим историю о том, что ожидает Украину, а точнее, её восточную часть, в обозримом будущем.

Свята Русь знову в Європейській сім'ї братніх народів

Соглашение об ассоциации с Европейским Союзом подписано.
Начинается самый сложный и переломный момент украинской истории. Мы навсегда прощаемся с прошлым.

Сергія Шаранича   призначено   начальником УМВС України в Закарпатській області

За інформацією джерела, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков підписав наказ про призначення Сергія Олексійовича Шаранича начальником УМВС України в Закарпатській області.

Капітан збірної Росії прокоментував поразку від Алжира

Сборная России, не сумев выиграть у Алжира (1:1), покидает чемпионат мира. Под руководством Фабио Капелло (НА ФОТО) россияне не одержал на мундиале ни одной победы.

Україна підписала угоду про асоціаціюю з ЄС

Підпис від України під економічною (заключною) частиною Угоди поставив президент Петро Порошенко та лідери усіх країн-членів ЄС.
Разом з Україною свої угоди підписали і Молдова та Грузія.

InoPressa. Рівняння на Захід "не зробить Україну Німеччиною" і не розлучить з Росією (ДОПОВНЕНО)

27 червня Україна підписує з ЄС угоду про вільну торгівлю, а Молдова і Грузія - ще й угоду про асоціацію. Спроба колишніх радянських республік пов'язати своє майбутнє з Євросоюзом ризикує поглибити їхній розкол з Росією.

15 кримчан і 14 східняків шукає роботу на Закарпатті

Як повідомляє Закарпатський регіональний центр зайнятості, із 1 березня до 25 червня до центрів зайнятості Закарпаття звернулося за пошуком роботи 15 осіб з числа мешканців АР Крим та м. Севастополь. За направленням служби зайнятості роботу отримали 4 особи із числа тих, які вимушено покинули тимчасово окуповану територію АР Крим.

Майбутні соцпрацівники УжНУ навчалися в Угорщині

Кафедра соціології і соціальної роботи за сприяння різних міжнародних проектів та спонсорів уже 9 рік поспіль улаштовує в Ужгороді літні табори для закарпатських дітей з обмеженими можливостями та малечі ромської народності. Цього року відбулися перші заїзди в Ужгородській ЗОШ №14, де навчаються переважно ромські діти, та Часлівецькій школі-інтернаті для дітей з ментальними вадами розвитку.

На Рахівщині працівникам не виплатили 112 тисяч гривень

Прокуратурою Рахівського району, внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та зареєстровано кримінальне провадження стосовно службових осіб підприємства Рахівщини за ознаками складу злочину, передбаченого ч. 1 ст. 175 КК України (невиплата заробітної плати, стипендії, пенсії чи інших установлених законом виплат).

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі п’ятниця. 27 червня. Бадьорого вам прокидання й гармонійного ранку. Нехай ароматна кава активізує організм до виконання важливих справ. Вкладайте у все, що робите частинку своєї душі, й результати обов’язково перевершать очікування. Гарної п’ятниці й хорошого релаксу на вихідних!

В Ужгороді збирають гроші для ужгородців, які служать в зоні АТО


На засіданні виконкому вирішили відкрити картковий рахунок на ім’я Мирослави Лендьел, доктора політичних наук, професора, проректора УжНУ з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків.

В Ужгороді почали   ліквідовувати стихійні сміттєзвалища? (ФОТОФАКТ)


Сьогодні комунальники КШЕПу повністю прибрали сміття з контейнерного майданчику на вулиці Заньковецької, 36. Звідси на шести вантажівках вивезли 48 м куб. відходів.

На Закарпатті "виловили" 5 280 пляшок "лівої" горілки.

Працівники оперативного управління ГУ Міндоходів у Закарпатській області в ході реалізації оперативної інформації вилучили наймасштабнішу з початку року партію фальсифікованої горілки.

В УжНУ представники влади, науковці та громадськість дискутували про необхідні зміни до Конституції


У четвер, 26 червня, в Ужгороді у конференц-залі УжНУ за участю представників влади, експертів-конституційників, науковців УжНУ та громадськості відбувся круглий стіл, присвячений 18-й річниці Конституції України, темою якого стали обговорення змін до Конституції України, їх переваги та недоліки.

На Міжгірщині горіла коптильня для м’яса (ВІДЕО)

25 червня о 17:45 на пункт зв’язку 4-ї Державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу на вул. Вакарова, що в смт Міжгір’я. Стурбовані місцеві мешканці, які зателефонували до служби «101», сповістили, що на території приватного дворогосподарства їхнього 55-річного сусіда горить надвірна споруда (коптильня).

В ОДА поговорили про попередження насильства в сім’ї 


У четвер, 26 червня, у Закарпатській ОДА під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Андрія Сербайла відбулося засідання обласної координаційної ради з питань сім'ї, ґендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильству в сім’ї та протидії торгівлі людьми.

В Україні створили фонд для допомоги східнякам

Глава Фонду «Українська перспектива», депутат Дніпропетровської облради Олександр Вілкул виступив з ініціативою зробити обласну і державну програми гуманітарної допомоги людям із зони конфлікту.

Міграційна служба звертає увагу на східняків, які прибувають на Закарпаття

Сьогодні, 26 червня, в Ужгороді відбувся семінар- навчання для керівників та працівників територіальних підрозділів Головного управління Державної міграційної служби України в Закарпатській області . Основною темою обговорення стали питання порядку реєстрації місця проживання, місця перебування в Україні та оформлення зразків необхідних для цього документів.

На Свалявщині в ДТП розбилася молода сім’я

Як попередньо повідомляють з місця події інспектори Державтоінспекції, водій автомобіля марки «Volkswagen Touareg» їдучи у сторону Мукачева, близько 13 год. у селі Неліпино Свалявського району на повороті не впорався з керуванням авто та виїхав на смугу зустрічного руху де допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ Lada Kalina».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат