Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 18520, 20

Спрощенці Берегівщини сплатили понад 3,5 млн. грн. єдиного податку

На Берегівщині спостерігається тенденція збільшення кількості суб’єктів господарювання, які обирають спрощену систему оподаткування, обліку та звітності. Так, станом на 1 червня цю систему оподаткування в районі обрало 1912 осіб ( з них 180 юридичних та 1732 фізичних осіб – підприємців).

Для мобілізованих закарпатців --- податкові привілеї

В Головному управлінні Міндоходів у Закарпатській області інформують про податкові привілеї для мобілізованих осіб.

Закарпатська облрада виділила по 100 тисяч родинам загиблих закарпатських військових

Таке рішення прийнято депутатами Закарпатської обласної ради на позачерговій сесії.

Зібрано 1 млн. 66 тис. грн. та 181 бронежилет для допомоги особовому складу Закарпатського батальйон

Про це голова ОДА Валерій Лунченко   під час засідання сесії обласної ради

Платники Перечинщини перерахували до бюджетів понад 1,2 млн. грн. за користування землею

Порівняно з січнем-травнем минулого року, надходження збільшилися майже на 218,4тис. грн. Юридичні особи сплатили понад 1 млн. 30 тис. грн., фізичні – майже 171,5 тис. грн.

У Закарпатті перевірять всіх правоохоронців і військових

Закарпатських правоохоронців та військових перевірять на предмет "відкосу" від служби. Відповідне доручення одноголосно підтримали на позачерговому засіданні Закарпатської обласної ради у четвер, 26 червня.

Громадська рада Ужгорода хоче перейняти швейцарський досвід самоврядування

26 червня в м.Ужгород відбудеться розширене засідання Президії Громадської ради ІІ скликання при Закарпатській обласній державній адміністрації.

Порошенко хоче ліквідувати Закарпатську ОДА

Незабаром Закарпатську ОДА можуть ліквідувати. Відповідний законопроект про внесення змін до Конституції стосовно децентралізації влади буде зареєстровано сьогодні у Верховній Раді.

Сергій Федака видав із Закарпаття видав підручник з історії

У четвер, 26 червня, о 13.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться презентація першого підручника з історії України, написаного закарпатським науковцем.

Закарпатські депутати виділили 6,4 мільйони гривень на антитерористичну операцію

Сьогодні, 26 червня, під час позачергової сесії облради депутати затвердили Програму матеріально-технічного забезпечення 4-го батальйону територіальної оборони, військових підрозділів та інших учасників   антитерористичної операції, розташованих на   території Закарпатської області.

Понад 10 тисяч закарпатців за півроку одержали електронні ключі

За півроку 10 165 закарпатців – власники електронних ключів.

Батька-педофіла, через якого 10-річний хлопчик загинув в Ужгороді, засудили на 10 років

Об этом трагическом случае «ФАКТЫ» рассказывали в прошлом году.

Закарпатки зі сльозами просили військового комісара провести ротацію військових (ФОТО)

В Ужгородському прес-клубі відбулася зустріч військового комісара Закарпатського обласного військового комісаріату полковника Васильцюна І.П. з представниками ЗМІ краю та членами Громадської ради міста.

В Ужгороді відремонтували 14 вулиць (ФОТО)

В Ужгороді асфальтують Бородіна на «п’яному базарі».

Ужгород виділив 500 тисяч гривень на ремонт школи (ФОТО)

Наразі в ЗОШ І-ІІІ ступенів №3, що на набережній Незалежності, замінюють покрівлю, яка протікала. Завдяки допомозі Закарпатської обласної ради і благодійного фонду «Віза» шкільний дах повністю відремонтують.

Випускник стоматфаку УжНУ видав третю поетичну збірку і перший музичний альбом

Поетичну стоматологію Мирослава Гончарука-Хомина можна віднести до унікальних явищ в УжНУ. Річ у тім, що цього студента, вже невдовзі – інтерна, знають передусім завдяки успішним науковим здобуткам. За весь час наукової діяльності у Мирослава не було такого випадку, коли він не посідав би призового місця на конференції. Голова наукового товариства стоматологічного факультету, який займається судовою стоматологією, сьогодні має чималі досягнення і в протилежній до наукової сфері – мистецькій. Навчання і робота для нього невіддільні від поезії і музики, які теж виходять легко й віщують авторові добрі перспективи.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 26 червня. Робіть з легкістю усе, що запропонує новий день. Нехай ароматна ранкова кава пробуджує яскраві емоції й позитивні відчуття. Долайте усі перешкоди, в житті немає неможливих речей. Гарного четверга й смачного кавування!

На Ужгородській ЗОШ №3 ремонтують дах

Наразі в ЗОШ І-ІІІ ступенів №3, що на набережній Незалежності, замінюють покрівлю, яка протікала. Завдяки допомозі Закарпатської обласної ради і благодійного фонду «Віза» шкільний дах повністю відремонтують.

Прикордонники отримали експериментальний пересувний блокпост для захисту від вогневого ураження


Учора   прикордонники отримали перший зразок вітчизняної техніки, яка буде використовуватися при виконанні завдань у бойовій обстановці.

Пасивні доходи закарпатців до 20 706 гривень не оподатковуватимуться

З 1 липня змінюється порядок оподаткування пасивних доходів громадян. Це передбачено Законом України від 27 березня 2014 року №1166-VІІ «Про запобігання фінансової катастрофи та створення передумов для економічного зростання в Україні».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат