Новини онлайн

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 18400, 20

Верховна Рада працюватиме без відпусток

Верховна Рада працюватиме влітку без перерви на канікули.
За "безперервність роботи Верховної Ради, без вихідних і відпусток", як оголосив голова Верховної Ради Олександр Турчинов, проголосувало 288 депутатів.

Закарпатці, давайте разом врятуємо життя молодої жінки!


Майже три роки з тяжкою недугою бореться молода й прекрасна жінка з Ужгорода Наталя Архіпова. Вона – інвалід І групи, за визначенням лікарів – напівлежачий стан, але цю молоду жінку не можна побачити сумною та з опущеними руками.

Порушення правил паркування лишається найболючішою проблемою для мешканців Ужгорода

Нещодавно, працівники ДАІ, громадські активісти та журналісти провели вже далеко не перший рейд вулицями Ужгорода на предмет правильного паркування водіїв.

У Минаї та Нижньому Бистрому горіли житлові будинки

Понад три години тривала ліквідація пожежі в житловому будинку, що сталася в  ніч на перше липня на вул. 8-го Березня у с. Минай Ужгородського району. Допоки пожежу помітили, вогонь вже охопив значну частину мансардного поверху. На момент прибуття першого пожежного розрахунку загальна площа пожежі складала близько 300 м2. Процес гасіння ускладнювався наявністю значної кількості горючих будівельних матеріалів.

Закарпатського підполковника Бориса Середу нагороджено орденом «За мужність». Посмертно

Указом Президента України від 20 червня 2014 року № 543/2014, за особисту мужність і героїзм, проявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, незламності духу та вірності військовій присязі нагороджено орденом «За мужність» III ступеня посмертно підполковника Середу Бориса Миколайовича, начальника артилерії 128 окремої гірсько-пехотної бригади, який загинув 30 квітня 2014 року під час виконання службових обов’язків.

Закарпатські волонтери шукають власників бонусних карток «Нової пошти», аби доправляти допомогу в зо

В Ужгороді, а тепер уже й інших містах Закарпатської області, проходять акції по збору допомоги військовослужбовцям, які перебувають на сході України. На сьогоднішній день лише з обласного центру було відправлено більше 2 тон вантажу. Здебільшого – на Луганщину, адже саме там перебувають військовослужбовці 128 механізованої бригади та 15 гірсько-піхотного батальйону із Закарпаття.

В області вилучили наймасштабнішу партію фальсифікованої горілки

Працівники оперативного управління ГУ Міндоходів у Закарпатській області в ході реалізації оперативної інформації вилучили наймасштабнішу з початку року партію фальсифікованої горілки.

Від сьогодні подорожчала комуналка, цигарки та "урізали" допомогу при народженні

1 липня вступило в силу чимало нововведень, котрі так чи інакше, але вдарять по гаманцях українців.

На Закарпатті є своя «Каменська»

Професія слідчого - одна з найбільш складних серед інших спеціальностей, пов'язаних із роботою в юриспруденції та   органах правопорядку. Про неї більшість людей знає з телесеріалів і детективів. Але «кіношні» слідчі, звісно,   відрізняються від реальних.

"Верхівка" УжНУ — у бездротовому інеті!

Першого липня у головному корпусі Ужгородського університету на вулиці Університетській, 14 запрацює точка доступу до бездротової мережі Wi-Fi.

Гайдош виходить з партії, яку сам створив

Нардеп від Берегівщини Іштван Гайдош заявив про вихід з керівництва Демократичної партії угорців України. Про це повідомило угорське інформаційне агенство МТІ з посиланням на офіційну заяву депутата.

Секретаря управління освіти, молоді та спорту Хустської РДА притягнуто до відповідальності

Букву Закону “Про звернення громадян” службовець трішки призабув.

Закарпатці показали клас на чемпіонаті Європи з мотокросу

Минулих вихідних 22 червня поблизу Рогатина, що на Івано-Франківщині, проходив І етап особистого командного кубку з мотокросу (західний регіон)

Закарпатський хлопчик став найкращим тенісистом в Україні

Хустянин Анатолій Савицький на всеукраїнських змаганнях з тенісу (у віковій категорії до 10 років) завоював срібну медаль та почесне звання одного з кращих тенісистів України серед юніорів.

В Ужгороді від сьогодні зросла ціна за воду

Згідно постанови №662 “Про встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення КП «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства міста Ужгорода», вода в Ужгороді коштуватиме більше

Звернення Петра Порошенка до українського народу

Президент оголосив своє рішення щодо дій силовиків на сході України

Ужгородський маестро Сергій Глущук дивує ...вірою в Україну!

В Ужгороді минулої п’ятниці відкрилася об’ємна виставка живопису місцевого маестро Сергія Глущука з актуальною назвою «Пробудження».

Із зони АТО намагаються вивезти поранених закарпатців!

Допоможіть знайти усіх земляків! Якщо хтось із ваших друзів, близьких чи знайомих служить у 128-ї механізованій бригаді й з ним втрачено зв’язок, пишіть!

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок 1 липня. Літо в самому розпалі, тож незважаючи на прохолодний ранок, налаштовуйте себе на теплі й гармонійні думки. Нехай все, що сьогодні потребуватиме вашої участі, вдається з легкої руки. Смачного кавування й корисних справ у вівторок!

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат